Benim Karavanım; VW T4 Camper - (afro)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan afro Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,095
Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper - (afro)

Sagolasınız sevgili gezmen, vehbi42, buralpdi, metin0035, orsaalabanda ve orbay74.

Sevgili Cem, ben de birşey yazmasam da sizin "mikro camper" başlığınızı takip ediyorum. İnsan yerinde oturup hayallerle yaşamaktansa, elinden gelen, imkanlarının elverdiği en kısıtlı şartlarda bile birşeyler yapmalı. Umarım burada sizin de benim de sevincimizi paylaşan herkesle kamp yapma şansı buluruz. Ateş başı sohbetinin tadı başkadır.

Sevgili Levent, avatarınızdaki DR800'e hala biniyormusunuz. Nesli tükenmekte olan efsane bir makinedir. Tek silindir ve 800cc! Peh peh!

Etiketler

Güle güle kullan Tolga. Senin Africa Twin için konuşmuştuk ama bir türlü zaman ve akçe denkleştiremedim. :smiley:
Ankara'dan Aykut Erda Transporter'ının arkasındaki motor taşıyıcısını satıyor. Belki işine yarar.

Ergun Bey, 97 model, 2.4 düz dizel motor.

Onurcum, Africa ruhundan anlayacak bir arkadaşa gitti.

Aykut Erda'nın taşıyıcısını biliyorum. Kriko ile çalışan farklı bir mekanızmaydı. Bana pek güvenilir gelmedi. O mekanizmada kaynaklara çok yük biniyor sanki. Yine de çok sagol.

http://www.sahibinden.com/transporter_karavan-33WQQaXQQ14326784WQQpXQQdisplayitem&keyword=karavan

Bazi karavan veya camperlerin bu kadar istekli varken neden satilmadigina bir turlu aklim ermez.

Bu da onlardan biri. En temizlerinden birini aldiniz. Kararliliginizi kutluyor, diger arkadaslarinda basina diyorum. Gule gule kullanin.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Benimde düşündüğüm bir araçtı ama mobilyaları eksik ve tavanı açılmadığı için tercih etmemiştim. Umarım zevk ve ihtiyaçlarınıza göre eksiklerini tamamlarsınız.

yasiko' Alıntı:
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Benimde düşündüğüm bir araçtı ama mobilyaları eksik ve tavanı açılmadığı için tercih etmemiştim. Umarım zevk ve ihtiyaçlarınıza göre eksiklerini tamamlarsınız.

Mobilyaları eksik ama onu yerine yatağı büyük tutmuşlar. Yatağın açık halinin resmini görmüştüm. 3 kişi bile yatabilir.

Evet gardrop yerine geçecek bir şeyi yok. Ana lavabonun ve kanepenin altı boş. Bagaj bölününe de herşey konulabilir.

Önceki sahibi biraz kiloluymuş. Sığmam diye korkup yatağı büyük tutmak istemiş. ;D Bunun yerine oldukça büyük bir portbagaj koymuş. Masa, sandalye, palet, gözlük gibi şeyleri port bagajda taşımayı, mutfak gereçlerini lavabo altına yerleştirmeyi, giysileri de arka bagaja koyacağım iki kasa ile çözmeyi düşünüyorum. Önceden motosiklette, ne kadar bir hacime neler sığdırdığımızı bilseniz... Bu şimdi bize yayla gibi geliyor.

afro' Alıntı:
Evet gardrop yerine geçecek bir şeyi yok. Ana lavabonun ve kanepenin altı boş. Bagaj bölününe de herşey konulabilir.

Önceki sahibi biraz kiloluymuş. Sığmam diye korkup yatağı büyük tutmak istemiş. ;D Bunun yerine oldukça büyük bir portbagaj koymuş. Masa, sandalye, palet, gözlük gibi şeyleri port bagajda taşımayı, mutfak gereçlerini lavabo altına yerleştirmeyi, giysileri de arka bagaja koyacağım iki kasa ile çözmeyi düşünüyorum. Önceden motosiklette, ne kadar bir hacime neler sığdırdığımızı bilseniz... Bu şimdi bize yayla gibi geliyor.
motosiklete fazla yükleme şansınız olmuyor diye tedbirli davranıp sınırları zorluyorsunuz ;)ama araç büyüyünce sizde biraz gevşeyip zamanla araca sığmamaya başlarsınız o zamana kadar Allah kerim :D :D :D tekrar güle güle kullanın

Bence yatağın geniş ferah olması daha önemli. Eşyalar elbiseler valiz içinde arkaya konabilir. Yatarken de şöför mahaline alınabilir.

Valla hocam guzel is yaptiniz. Sigsanda sigmasanda su bir gercek. Hic bir karavana sigmazsin. İnanmazsiniz benim karavana sigmakta gucluk cekecegiz gibi gozukuyor. 1,5 aylik tatilde kiz ve oglanin ivir ziviri nasil sigar diye dusunuyoruz. t2 camperde de dusunuyorduk. Bunda da dusunuyoruz. Fark yok. :smiley: Tamam bu daha rahat elbette ama durum budur.

mebus' Alıntı:
Valla hocam guzel is yaptiniz. Sigsanda sigmasanda su bir gercek. Hic bir karavana sigmazsin. İnanmazsiniz benim karavana sigmakta gucluk cekecegiz gibi gozukuyor. 1,5 aylik tatilde kiz ve oglanin ivir ziviri nasil sigar diye dusunuyoruz. t2 camperde de dusunuyorduk. Bunda da dusunuyoruz. Fark yok. :smiley: Tamam bu daha rahat elbette ama durum budur.
sonuçta tır'dan karavan yapsak yinede içerisini dolduracak eşyayı buluruz heleki benim gibi ''buda lazım olur belki'' düşüncesi varsa tır da yetmeyebilir :D :D :D
en iyisi elimizdeki araçlarla idare edelim :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.