Arama sonuçlarınız

1. ergun funda

HONDA CR-V LPG Lİ ARAÇ MOTIR AĞRIZA IŞIĞI YANIYOR

Ynt: HONDA CR-V LPG Lİ ARAÇ MOTIR AĞRIZA IŞIĞI YANIYOR Arıza işiği ara ara yanıyor bir sorunda yaratmıyor son zamanlarda lpg alırken aynı marka yakıt almaya calışıyorum . Çoğu zaman ışık yanmıyor opet ve sheel den memnunum eskıden dikkat etmiyordu nereden denk gelirse yakıt alıyordum ve ısık...

2. ergun funda

Direksiyon çok kırıldığında davlumbaza lastik sürtmesi

Ynt: Direksiyon çok kırıldığında davlumbaza lastik sürtmesi ARKA ŞANZIMAN YAĞINI DEĞİŞTİRİN GECİYOR 1 LT BİR ŞEY DİREKSİYONU COK KIRIP DÖNDÜĞÜNÜZDEDE BİR YERE SÜRTME SESİ GİBİ GELİR.YAĞ DEĞİŞTİRİLDİĞİNDE ANINDA GECTİ ORİJİNAL YAĞ KULLANIN ÖNEMLİ. İYİ SÜRÜŞLER
  3. ergun funda

HONDA CR-V LPG Lİ ARAÇ MOTIR AĞRIZA IŞIĞI YANIYOR

Ynt: HONDA CR-V LPG Lİ ARAÇ MOTIR AĞRIZA IŞIĞI YANIYOR Öncelikle aracınızı iyi günlerde kullanın .Bence iyibir tercih yapmışsınız bende 2004 md kullanıyurum benim aracımdada oluyor gösterdim bu aracların cok hassas olduğunu lpg yakıt marka değişiminde bile olabildiğini ve oksıjen sensöründe bir...

4. ergun funda

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam ben Ergun İZMİR liyim ANKARA ya taşındım doğayı hayvanları bilhassa atları cok seviyorum rahvan atları özellikle.Bu siteyi tesadüfen buldum ama severek okuyorum ve birşeyler paylaşıyorum.Herkese sellamlar (sevgi emek ister )
  5. ergun funda

Binicilik

Ynt: Binicilik Aslında gölbaşını gecince yol üzerinde biryer vardı bir pazrgünü gitmiştim ama kapalıydı.Sizin söylediğiniz yere gelip bakmak bilgi almak isterim bu bir iki hafta eşimin işlerinden dolayı gelemem küçük kızım var oda at hastası o benim yanımdan ayrılmaz oyüzden bende ata binemem...

6. ergun funda

honda crv ve sorunları

Ynt: honda crv ve sorunları Bence hiç geciktirmeden baktırın çünkü çok fazla yakıyor iki katı neredeyse zaten benzinde kullansanız bukadar yakmaz. Hesaplı olsun diye lpg kullanırken daha fazla ödemeyin.İstanbuldan bir yer tavsiye edemiyeceğim ben Ankaradayım .iyi sürüşler dilerim .

7. ergun funda

honda crv ve sorunları

Ynt: honda crv ve sorunları Ben brc kullanıyorum şimdilik memnunun buradada okuduklarımın nerdeyse % 100 BRC kullanıyorlar hondalara bunu tavsiye etiyorlar.
  8. ergun funda

honda crv ve sorunları

Ynt: honda crv ve sorunları öncelikle yeni aracınızı kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Kapıları kilitlemek için iceriden kendi kapınızın diline bastırın hepsi birden kapanıyor.Aracın durduğu yerde titremesine gelince sadece lpg deykenmi yapıyor benzindeykende yapıyorsa sibop ayarı...
  9. ergun funda

İzmir'de Doğa Sporları Mağazaları nelerdir. Tavsiye lütfen...

Ynt: İzmir'de Doğa Sporları Mağazaları nelerdir. Tavsiye lütfen... Selam izmire hoş geldiniz inşallah behenirsiniz İZMİRİMİZİ . Bu ığtıyaclarınızı karşılayabileceğiniz bir mahaza alsancakta gül sokaktada vardı . kemeraltında kemeraltı polıs karakolunun arkasındakı pasajdada olduğunu...

10. ergun funda

120.000 Üstü 2000-2002 Model CRV?

Ynt: 120.000 Üstü 2000-2002 Model CRV? ARAZİDE KULLANMAK İSTERSENİZ BİRŞEY DİYEMEM AMA DAHACOK ASVALTTA KULLANICAKSANIZ HONDAYI TAVSİYE EDERİM COK KULLANIŞLI İÇİ GENİŞ KULLANIRKEN ZEVK ALABİLECEĞİNİZ BİR ARABA YOL TUTUŞU DA ÇOK İYİ . ARTIK YENİ ARABALARDADA BU KM LERİN SORUM YARATACAĞINI...

11. ergun funda

HONDA CRVNİN OTOMATİĞİ

Ynt: HONDA CRVNİN OTOMATİĞİ Honda crv lerde bu oluyor ama korkulacak birşey değil bunların şanzımanları korumalıymış oyüzden kayabiliyormuş cokta sorun yaratmıyor. Çok dik yokuşta otm vitesi 1 konumuna getirirseniz vada cok yokuş aşağı inerken iyi olur.iyi sürüşler dilerim.
  12. ergun funda

Binicilik

Ynt: Binicilik İlginiz için teşekkür ederim.tlf verirseniz arayıp bilgi almak isterim aslında ankara cevresinde amatör olanlardan bahsetmişsiniz onlar benim için daha iyi aslında doğada gezinti yapmak benim dahacok hoşuma gider. Benim atı tanımak eğrlemek gibi bilgileri almama gerek yok ben...

13. ergun funda

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Başarılarınızın devamını dilerim.
  14. ergun funda

Binicilik

Ynt: Binicilik Selam ben izmirden Ankaraya 8 ay önce taşındım izmirdeyken 5 sene kendi rahvan atım vardı buraya gelirken vermek zorunda kaldım ama at tutkusu cok başka ankarada at binebileceğim yerler muhakkakki vardır ama ben bilmiyorum yardımcı olurmusunuz . 4 yaşında kızımda at delisi onuda...
  15. ergun funda

bakım servis

Ynt: bakım servis Selam bu arabalardakı sorunlar hep ortak galıba kılıma deyınce benimlindede sorun cıkardı gecen yaz sonu calıştırınca moturu zorluyor cok kılıma motorunden heralde kız gelince baktırmadım ama yaza yaptırmam gereklı tabi. Ankarada cıkma parca satanda çok anladığım kadarıyla...

16. ergun funda

bakım servis

Ynt: bakım servis İlginiz için cok teşekkür ederim . Daha önce 2004 aracınızdan heralde memnun kaldınz oyüzden aynı markanın modelini yenilediniz . Sibop ayarını birkere yaptırmıştı hatta garibimede gitmişti 20 sene önce doğan şahın lere yaptırıyorduk diye takılmıştım ustaya bunu nekadar...
  17. ergun funda

Atların Kökeni ve At Irkları

Ynt: Atların Kökeni ve At Irkları
  18. ergun funda

Atların Kökeni ve At Irkları

Ynt: Atların Kökeni ve At Irkları

19. ergun funda

bakım servis

Öncelikle herkese selamlar. Ben 2004 mod CRV kullanıcısıyım ve Ankaraya yeni taşındım burada güvenebileceğim bir servis arıyorum. Bu ara lpg den kaynaklandığını düşündüğüm arıza lambası yanıyor onu baktırman gerekli. Tavsiyede bulunursanız sevinirim. Birde cok keskin dönüşlerde tıkır tıkır...
  20. ergun funda

honda crv

Ynt: honda crv Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Ben ankaraya yeni taşındım bende 2004 CRV kullanıcısıyım. Yeni taşındığım için güvenilir bir servis arıyorum. Şuanda arabamda arıza lambası yanıyor lpg den kaynaklanan oksıjen sensöründen olduğunu düşünüyorum onu yaptırmam gerekli. Tavsiyede...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri