Arama sonuçlarınız

1. GRANDCHEROKEE

Asagıda Bahsedılen 3 Farklı Özelliği Birarada Olan Jip Sahipleri Cevap Yazarsa Sevınırım

Ynt: Asagıda Bahsedılen 3 Farklı Özelliği Birarada Olan Jip Sahipleri Cevap Yazarsa Sevınırım bilgiler için tesekkur ederım. bu arada ıyı seneler dılıyorum

2. GRANDCHEROKEE

Asagıda Bahsedılen 3 Farklı Özelliği Birarada Olan Jip Sahipleri Cevap Yazarsa Sevınırım

Ynt: Asagıda Bahsedılen 3 Farklı Özelliği Birarada Olan Jip Sahipleri Cevap Yazarsa Sevınırım merhaba. gordugum kadarıyla 2.0 lt motorlu suvlar jiple otomobıl arasında olan modeller gıbı gözüküyor. yüksek sürat yapabılıyor olabılırler ama hem yuksek surat yapıp, hem konforlu bır iç mekana...
  3. GRANDCHEROKEE

Ynt: Asagıda Bahsedılen 3 Farklı Özelliği Birarada Olan Jip Sahipleri Cevap Yazarsa Sevınırım yazdıgınıza yurekten ınanıyorum . gördüğüm kadarıyla gercekten cok konforlu ve saglam araclar bızımkıler. tek kötü tarafı tamir gerektirirse pahalıya patlıyor ama çok çok önemli ve büyük bir problem...

4. GRANDCHEROKEE

Kaynaklar Köyünden Kemalpasa Ya Çıkış Var Mı?

izmir deki kaynakjlar köyünün sol tarafından dağlara saran yoldan kemalpasa ya çıkış var mıdır? bilen var mı? o yoldan bir kere gitmeyi denedim. o gün hangi yola saptıysam daglarda hepsi sona erıyordu ve yol bıtıyordu. bilen varsa tarıf edebılırse sevinirim .
  5. GRANDCHEROKEE

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

tüm GEZENBİLİR ailesine mutlu yeni yıllar dilerim..2014 ün iyi ve güzel bir yıl olmasını diliyorum..

6. GRANDCHEROKEE

İmkanı Ve Parası Olanlar Jip Kullansınlar

imkanı ve parası olanlar jip kullansınlar. ülkemız maalesef uygun fiyata jip alabilme konusunda çok şanssız. yurtdısında örnegın 2013 model sıfır ve full bir grand cherokee yı 45.000 - 50.000 dolar gıbı rakamlara alabılırsınız. yanı bızım paramızla 100.000 tl ye aslanlar gıbı taş gibi sağlam...

7. GRANDCHEROKEE

Canavarıma Nazar Değdi

Ynt: Canavarıma Nazar Değdi aracımla özel offroad parkurlarına gitmedim, zaten modıfıye olmadıgı için o parkurlardan hasar görmeden çıkımazdık :) yalnız ; dağ tepe, yokuş bayır, girintili çıkıntılı bozuk yollar..... normal araçların 30 la yavaş yavaş gidebildiği yollarda 60 - 70 le tozu...
  8. GRANDCHEROKEE

Canavarıma Nazar Değdi

Ynt: Canavarıma Nazar Değdi teşekkür ederim ; 5 silindirin 5 inin de enjektörleri elden gececekmiş,enjektor yatakları da. enjektör yenılenmeye kalksa orjınal bosh enjektorlerının tanesının 2.500 tl oldugu soylendı. mazot pompası ve sisteminin rektifiyesi,kalorifer borusu, 3 tane yakıt...
  9. GRANDCHEROKEE

Canavarıma Nazar Değdi

merhaba arkadaşlar,canavarıma nazar değdi..... performansında hiçbir sorun olmamasına rağmen (çekişi gayet güçlü ve iyi , gücünde azalma yok) altındaki yağ kaçağı nedeniyle servise götürdüğümde aracımın yakıt sistemimin çok kötü durumda oldugunu öğrendim . sorunlar şunlar : 5 silindirin...

10. GRANDCHEROKEE

Ocakta Nasıpse Bolu Yedıgoller-yuvacık Karaaslan Campıng-oylat Kaplıcaları Var

ocak ayında eger bır aksılık cıkmazsa ; bolu yedıgoller , abant , izmit yuvacık (karaaslan campıng) , oylat kaplıcaları(inegöl-bursa) planlıyorum. umarım bu seyahate cıkabılırım, guzel fotolar cekmeye ve güzellikleri burada yazmaya calısırım inşallah.

11. GRANDCHEROKEE

Tekerler Dönmeyle , Yollar Yürümeyle, Ömür Geçen Günlerle Aşınır. Doğruluk Sahibiyseniz Ömür Aşınır

Tekerler dönmeyle , Yollar yürümeyle, ömür geçen günlerle aşınır. Doğruluk sahibiyseniz ömür aşınır ama ruhunuz onurlu kalır. tekerleriniz aşınsın, ayakkabılarınız aşınsın, hayat bedenınızden her geçen gün (doğal olarak hayatın kanunu bu) birşeyler götürsün. ama ruhunuzun onuru aşınmasın...
  12. GRANDCHEROKEE

Hayatı Yaşamak.....

hayatı yaşamak...imkanlar çerçevesinde gezmek,görmek... özgürce... farklı yerlerin havasını koklamak...farklı manzaraları seyretmek.. ruhunun derinliklerinde her gördüğü yeni yer için bir pencere açmak...gezmek bir kültürdür.... ufkunuzu genişleten.. farklı yerler,farklı insanlar,farklı hayat...

13. GRANDCHEROKEE

Güçlü 10lunun Anketı

güçlü 10 ludan bakalım hangısı en begenılen jip olacak? anketımız 23.01.2014 te saat 17:07 de sona erecek.
  14. GRANDCHEROKEE

Ynt: Asagıda Bahsedılen 3 Farklı Özelliği Birarada Olan Jip Sahipleri Cevap Yazarsa Sevınırım hayır basımı agrıtmadınız , tam aksine yazdıklarınızı okumak çok hoşuma gitti cem bey . imkan ve fırsat buldugunda insanların gezmesi , görmesi, gördüklerini ve öğrendiklerini arkadaşlarıyla...
  15. GRANDCHEROKEE

Ynt: Asagıda Bahsedılen 3 Farklı Özelliği Birarada Olan Jip Sahipleri Cevap Yazarsa Sevınırım merhaba Cem bey. yanıtınız için teşekkür ederim. burada bana yanıt veren arkadaşların içtenlikle yazdıgına ınanıyorum. dün kayserı den bır beyefendi yanıt vermişti. bugün de siz yanıt verdiniz. sizin...

16. GRANDCHEROKEE

Ynt: Asagıda Bahsedılen 3 Farklı Özelliği Birarada Olan Jip Sahipleri Cevap Yazarsa Sevınırım yolum düşerse ugrarım tabıı kı. sizin de izmir e yolunuz düşerse beklerım. iyi günler diliyorum
  17. GRANDCHEROKEE

Ynt: Asagıda Bahsedılen 3 Farklı Özelliği Birarada Olan Jip Sahipleri Cevap Yazarsa Sevınırım merhaba ; 5,9 lt motor tam bır güç kaynağı. internette bıraz ınceledım aracınızın markasını. gercekten de saygı duyulacak güçlü,saglam bır araç olarak gözüküyor. kazasız belasız iyi günlerde...
  18. GRANDCHEROKEE

Ynt: Asagıda Bahsedılen 3 Farklı Özelliği Birarada Olan Jip Sahipleri Cevap Yazarsa Sevınırım aracımın lastıklerı lassa competus A/T Ergun bey. uludag a -11 derecede kar ve buzda hiç zincire gerek kalmadan çıktım bu lastıklerle. sızın de yazdıgınız gıbı ıster dagda ıster asfaltta her türlü...

19. GRANDCHEROKEE

1,5 yıldır 2002 model 2,7 dızel otomatık vıtes grandcherokee kullanıyorum. bu aracta hosuma gıden şeyler : 1) sürat de yapabılıyor olmanız (otobanda 200 le gıderken ıyı ve guclu segmenttekı araclarla rahatlıkla kapısabılıyorsunuz) , 2) aracın içi gayet lüks ve konforlu , 3) arazıde de...
  20. GRANDCHEROKEE

2002 Model 2,7 Dizel Grand Cherokee Marşa Basınca Motor Yagı Kaçırma Problemı Hakkında Bılgı Verebıl

Ynt: 2002 Model 2,7 Dizel Grand Cherokee Marşa Basınca Motor Yagı Kaçırma Problemı Hakkında Bılgı Verebılecek Olan Var M tamam Ergun bey,bugun Ayhan bey ı arayacagım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri