Arama sonuçlarınız

1. yerbezi

Araç İçi Kumanda Anahtarlarına Led Uygulanması

Ynt: Araç İçi Kumanda Anahtarlarına Led Uygulanması Isınma nedeni led'in fazla akım çekmesinden kaynaklanıyor, iki direnci paralel bağlarsanız bu sorunu çözersiniz, çünkü aynı akım iki dirence bölünmüş olacak, ısınma sorunu minimuma inmiş olacak. fakat direnç hesabına göre direnç de yarıya...

2. yerbezi

1996 Model Suzuki Vitara Motor Yapımı

Ynt: 1996 Model Suzuki Vitara Motor Yapımı işte budur üstadım... her dediğinize katılıyor, saygılarımı sunuyorum
  3. yerbezi

Bu 6x6 ne marka olabilir ?

Ynt: Bu 6x6 ne marka olabilir ? Ön tamponu görünce man dedim, jantları görünce de pekişti.. yine de yanılıyor olabilirim.

4. yerbezi

Plakalık Tavsiyesi

Ynt: Plakalık Tavsiyesi uzun bir süre böyle kullandım...
  5. yerbezi

Far Ampulleri Hakında

Ynt: Far Ampulleri Hakında ben Narva 100 watt'lık kullanıyorum 1 senedir, gündüz de farları kullanıyorum, gücü ve ısısından dolayı hiç bir sıkıntı çıkmadı, aydınlatmasından da gayet memnunum.

6. yerbezi

1996 Model Suzuki Vitara Motor Yapımı

Ynt: 1996 Model Suzuki Vitara Motor Yapımı motor işi için rakam vermek yanlış olur, pandora'nın kutusu gibi, açtığınızda ne çıkacağı, ne masraflar çıkaracağı belli olmaz. Kapalı kutu nihayetinde...

7. yerbezi

Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi

Ynt: Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi sahibinden de bitane var, tokat sobası, tokat kebap sobası, tokat kebap mangalı gibi isimlerle satılıyor... sahibinden.com ilan no #20023680
  8. yerbezi

Ynt: Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi O açlıkla, henüz pişmemiş yemekleri görüp coştuktan sonra kim olsa ateş yakardı... Hatta ateş olmasa bujiyle bile uğraşırdık yakmak için :P Ellerine sağlık çok lezzetliydi ve Tokat sobası herkese lazım; lezzette katkısı büyük...
  9. yerbezi

Ynt: Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi Dinlenme... Ateş keyfi... Dönüş yolunda ufak bir aksilik çıktı ve resimde göründüğü gibi koca cj5 kanala kaydı. Neyseki en ufak bir zarar gelmeden atlattık... Çağatay'ın arabayı kar dolu kanaldan kurtardıktan sonra köy kahvesinde çay ve...

10. yerbezi

Ynt: Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi Uygun bir yerde Yiyenbilir olayı ;)

11. yerbezi

Ynt: Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi Yol biraz daha ağırlaştı...
  12. yerbezi

Ynt: Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi Yola devam... Varış yerine az kaldı...

13. yerbezi

Ynt: Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi Kısa bir mola Sirius için ihtiyaç molası
  14. yerbezi

Ynt: Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi Etkinlik çorba içerek başladı. Akabinde dağ yoluna doğru sarmaya başladık, yol oldukça güzeldi.
  15. yerbezi

Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir?

Ynt: Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir? ben avm marka manuel hub aldım, yanlış hatırlamıyorsam brezilya malı, çifti 200 dolar civarıydı. sorunsuz kullanıyorum. mutlaka değiştirin hublarınızı, çünkü herhangi bir batma durumunda, geri geri çıkma şansınız kalmıyor, ileri de gidemediğine göre...

16. yerbezi

Ynt: Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir? Sabri Bey ben şu anda manuel hub kullanıyorum, aracın üstünde gelen auto hub sizinki gibi çalışıyordu ama ters olarak, geri geri giderken kilitliyordu, ileri giderken kilitlemiyordu. Tamiri için baya uğraştım, masraf yaptım ama olmadı. Değiştirdim avm...
  17. yerbezi

aracı arazi vitesinden çıkartmak

Ynt: aracı arazi vitesinden çıkartmak 1si. dediğiniz biryere kadar doğru fakat; max. 80 km. yapılmalıdır diye birşey yok, bunlarda orta diferansiyel olmadığı için ön dif. ile arka dif. aynı turda dönmek durumunda kalıyor. eğer zemin yumuşak değilse yani dif.lerin dönme farklılıklarını absorbe...
  18. yerbezi

Balıkesir Grubu'nun İlk Gez Etkinliği 07 Şubat 2010

Ynt: Balıkesir Grubu'nun İlk Gez Etkinliği 07 Şubat 2010 oyy oyy oyyy tavuğa bakkkk....susurluk çok güzel tabiii ;D

19. yerbezi

Ynt: Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir? Suzuki Vitara orjinal porya kilitlerinin üzerinde Free Wheel Hub yazıyor ve otomatik. Haklısınız sorunu teşhis ettiğimizi söylemişim ama sonucu yazmamışım. İlginize teşekkürler.
  20. yerbezi

Ynt: Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir? bu başlık eski bir başlıktır, autohub lar bozukmuş, manuel aldım, şu an için problemim yok... o zamanlar işin acemisiydik, şimdi az biraz öğrendik sayılır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri