Arama sonuçlarınız

1. yerbezi

Suzuki İçin Port Bagaj

Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj Port bagaj sıkıntısını biz de çekmiştik, maddiyat da az olunca sanayiden aldığımız 40 milyonluk port bagajları üstteki tavan raylarına sabitledik (tavan rayları yapıştırma değildir) gayet sağlam ve kullanışlı oldu, yarım saatte montesini de kendimiz yaptık. tavsiye...

2. yerbezi

Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) 1) Hakan Irıklı (offroadpassion) - MT lastik, telsiz (CB), vinç, 2) Çağlar Köker (4 L) - MT lastik, telsiz (CB),vinç, 3) Levent Baştepe (levend) - Mt lastik, telsiz (CB) 4) Olcayto Gezer (olcaytogezer)- BFG A/T lastik...
  3. yerbezi

Suzuki Vitara 1,6 JLX İçin Lastik Seçimi

Ynt: Suzuki Vitara 1,6 JLX İçin Lastik Seçimi Sn. Marko, ben BF Goodrich AT 215X75X15 kullanıyorum gayet iyi, tavsiye ederim. ama bu ebatın üstüne çıkmayın bence.

4. yerbezi

Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !..

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. füme olan 2.0 değil yani, 1.6 olmuş oluyor, arkasına 2.0 yazmakla olmuyor bu işler, bende 5 kapılı modelli var, tavsiye ederim, gayet rahat oluyor.
  5. yerbezi

Jimny Hakkında Bir Kaç Soru

Ynt: Jimny Hakkında Bir Kaç Soru Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın, Cevaplara gelirsek; arkadaşımın jimny'sine takıldı park sensörü, problemsiz çalışıyor, tehlikeli yaklaşma aralığına girildiğinde bile stepne ile araç arasında fark kalıyor. rüzgarlıklar sorusuna gelirsek balıkesir'de...

6. yerbezi

Lastik Basıncı Ne Olmalı?

Ynt: Lastik Basıncı Ne Olmalı? zaten ön ile arka 28 psi olduğunda (eğer araç yerdeyken basıldıysa hava) o ağırlıklara göre 28 psi çıkmış olacaktır, ön ağırsa hacim olarak ön lastikte az hava olmuş olacaktır ama gene de arka ile aynıdır, 28 psi dır. ama lastik boştayken hava basıldıysa önler...

7. yerbezi

Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !..

Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !.. kırmızının da fümenin de boyu eni aynı... 2.0 olan yerine 1.6 olanı (kırmızı) öneririm (kendi görüşümdür, yakıt tasarrufu açısından) ayrıca kırmızı araç daha diri duruyor ama fotograf yanıltıcı olabilir, göstermekte fayda var...
  8. yerbezi

Vitara-ABS

Ynt: Vitara-ABS merhaba Selçuk Bey, bende 93 model 1,6 16 valf lpg li, abs siz modeli var, frenleri çok iyi, lastikler 215-75-15 taban da geniş olunca zınk diye duruyor, kızaklamıyor tekerler (yağışlı havalar dahil) gayet memnunum abs elbette avantaj onu tartışmaya gelmez, bi kere ihtiyaç olur...
  9. yerbezi

4 Çekerli Eski Fotoğraflarımız

Ynt: 4 Çekerli Eski Fotoğraflarımız Ergun Bey onlar gece intikallerinde kullanılan karartma farları , çok çok az ışık veriyor, yolu çok ince çizgi halinde aydınlatıp aydınlatmadığı bile belli olmuyor, ışık disiplinine uymak açısından önemli bir parça, üzerindeki kep ise mütecaviz uçak ve...

10. yerbezi

99 Vitara jlx Vagon Geri Giderken 4 Çekiş Olmuyor?..

Ynt: 99 Vitara jlx Vagon Geri Giderken 4 Çekiş Olmuyor?.. ben avm marka manuel hub ı 350 ytl ye almıştım 2-3 ay önce dolara bağlı fiyatlar, 15 - 20 dk da kendin değiştirirsin allen anahtar lazım olcak...

11. yerbezi

Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si oylamam mı... ;)
  12. yerbezi

Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si bence de maşallah, nazarlara gelmesin, detaylara bayıldım...

13. yerbezi

Benim de Cj'im Varmış !..

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. aracı çıkartmak için garajı yıkıyordur belki de
  14. yerbezi

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. Bu konuda ses soluk yok, ne oldu aracın hali acaba?
  15. yerbezi

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01 - Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02 - Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04 - İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05 - Okay Esen...

16. yerbezi

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01 - Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02 - Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04 - İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05 - Okay Esen...
  17. yerbezi

99 Vitara jlx Vagon Geri Giderken 4 Çekiş Olmuyor?..

Ynt: 99 Vitara jlx Vagon Geri Giderken 4 Çekiş Olmuyor?.. Tar Oto diye aratın google dan, Tarkan Bey yardımcı olacaktır.
  18. yerbezi

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. Bi garaj efsanesi vardı sitede, araç garajdan çıkamıyormuş filan, bi efsanemiz daha oldu, "garaj varmış bi tane içinden cj çıkıyormuş" diye :) ... herkesin şimdiden baya ilgisini çekmeye başladı, sahibinden ses yok...

19. yerbezi

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. vay be, bizim de garajda hamam böcekleri çıkıyor :D Hayırlı olsun... Aşamaları merakla bekleyeceğim...
  20. yerbezi

Vitara'mın Yeni Pabuçları, BFG 215/75/R15

Ynt: Vitara'mın Yeni Pabuçları, BFG 215/75/R15 Gökalp Bey, katalogdaki orjinal lastiği ile şu anda taktığım lastik arasında %1,5-2 civarında fark var, benim üzerinden çıkardığım lastik çok küçüktü, araba şimdi normal haline geldi, ayna mahrutiye gerek yok bu lastiklerle, çamurluklara sürtme...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri