Arama sonuçlarınız

1. yerbezi

Ayak Su Toplaması Ve Önlemleri

Ynt: Ayak Su Toplaması Ve Önlemleri Biz 40 km lik uzun intikallerde botun vurması muhtemel yerlere ve tabana kadın pedi koyardık, nemi aldığı gibi tabana koyduğunuzda da yumuşak bir yürüyüş sağlıyor.

2. yerbezi

Gezenbilir Balıkesir Grubu

Ynt: Gezenbilir Balıkesir Grubu Ad - Soyad: Sertan Ustaoğlu Doğum Tarihi ve Yeri: 1979 - Ankara Memleket: Balıkesir Semt: Bahçelievler İlgi Alanı: Offroad, 4x4, Doğa gezileri Not: Balıkesir'de yaşayan veya Balıkesir'de offroad ve arazi aracıyla gezi yapmak isteyen gezenbilir'ci...
  3. yerbezi

1978 Murat 131'im; Son Eklemeler ile Güncel Fotoğrafları

Ynt: 1978 Murat 131'im; Son Eklemeler ile Güncel Fotoğrafları emeğinize değmiş gerçekten, harika olmuş...

4. yerbezi

Yeni Nesil Grand Vitara ''Fender Flare Set'' ?..

Ynt: Yeni Nesil Grand Vitara ''Fender Flare Set'' ?.. Merhaba, nerede bulabileceğinizi bilmiyorum ama "Dodik" diye arayabilirsin, üstadlar daha iyi bilir ama ben adını dodik diye biliyorum, FFS diye ararsan "NE! ??? " diye kalabilirler... Davlumbaz kısmı yok heralde resimdekinin, sadece dodik...
  5. yerbezi

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Tümü kopyalanmamış, ben düzelteyim bari.... 129 olmuşuz :) 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa...

6. yerbezi

Suzuki Vitara Jlx Yan Koruma Demiri

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Yan Koruma Demiri resimleri merakla bekliyorum

7. yerbezi

Boya Koruma, Taş izi ve Çizik Giderme...

Ynt: Boya Koruma, Taş izi ve Çizik Giderme... farlar süper olmuş yahu... teşekkürler
  8. yerbezi

Suzuki'nin Türkiye'de Satılmayan Ignis Modeli

Ynt: Suzuki'nin Türkiye'de Satılmayan Ignis Modeli Hakan Bey çok da önemli olmayan ufak bir düzeltme yapayım müsadenle, ukalalık olarak görme sakın, araç Yunanistan plakalı.. demek komşuda satılıyor, belki bize de gelir.
  9. yerbezi

Suzuki Vitara İçin Tavan Sepeti (Roof Rack)

Ynt: Suzuki Vitara İçin Tavan Sepeti (Roof Rack) Uğur Bey ellerine sağlık güzel olmuş, acaba oluklara oturan bağlantı aparatlarının yakından fotoğraflarını da koyabilir misin?

10. yerbezi

Vitara 5 Kapı Tavan Bagajı Tasarımı

Ynt: Vitara 5 Kapı Tavan Bagajı Tasarımı Önerilerinize teşekkürler arkadaşlar, hepsini değerlendirip son halini verecez umarım...

11. yerbezi

Vitara 5 Kapı Tavan Bagajı Tasarımı

Arkadaşlar, 93 model vitaram için yapmayı düşündüğüm tavan bagajı nam-ı diğer roof rack çizimlerimi tamamladım, umarım yaza kadar hayata geçireceğim, benim araçta tavan barları (yapıştırma değil tavana sabitlenmiş) olduğu için onun üstüne oturacak biçimde tasarladım, ayrıca enine olan barlarla...
  12. yerbezi

Artık Benim de Jimny'im Var...

Ynt: Artık Benim de Jimny'im Var... hayırlı uğurlu olsun, kazasız, belasız, bol offroad lu sürüşler dilerim...

13. yerbezi

Vitara İç Aydınlatma Yetersizliği Çözümü

Ynt: Vitara İç Aydınlatma Yetersizliği Çözümü 8-10 ledli olanları duymamıştım iyi oldu öğrendiğim, ampul derken led li orta tarafa taktığımız lambaları kastetmiştim zaten, bahsettiğiniz 8-10 ledli lambaları aldığınızda fiyatta yazarsanız fiyatı hakkında da fikir sahibi de oluruz, malüm...
  14. yerbezi

Ynt: Vitara İç Aydınlatma Yetersizliği Çözümü evet ben de o plastik segmanın oraya yapmayı düşünüyorum, ampül belli bile olmaz orda... teşekkürler...
  15. yerbezi

Ynt: Vitara İç Aydınlatma Yetersizliği Çözümü tavan döşemesinin yapıştırılmış olma ihtimali çekindiriyor beni, sonra bozmayalım güzelim tavanı?

16. yerbezi

Ynt: Vitara İç Aydınlatma Yetersizliği Çözümü aynı uygulamayı bagaj içini aydınlatması için tavanın üst kısmına, tavan döşemesinin bittiği yere yapmayı düşünüyorum ama tesisata paralel olarak çekeceğim kabloyu tavan döşemesinin arasından arkaya taşıyabilirmiyim acaba kolayca? o noktada...
  17. yerbezi

Vitara JLX Kaput İçi İzolasyon ?..

Ynt: Vitara JLX Kaput İçi İzolasyon ?.. benim 93 vitara jlx 5k aracımda yok, ben de var mı diye düşünmüştüm ama sn. erenatac'ın dediği gibi kaput içindeki bilgilendirici stickerları görünce olmadığına kanaat getirmiştim. ayrıca sn. erenatac'ın dediklerine katılıyorum dezavantajları çok daha...
  18. yerbezi

Ynt: Vitara İç Aydınlatma Yetersizliği Çözümü Ben de aynısını yaptım 2 ampülle, çok başarılı oldu, ben ledli ampüllerin çiftini 5 tl ye aldım (daha ucuz bulamadım balıkesirde) , aynı ampüllerin tanesine 5 tl isteyenler de var, aklınızda olsun... herkese tavsiye ederim, fikir babası Levent...

19. yerbezi

1993 Vitara Jlx 1.6 Hararet Göstergesi Sorunu ?..

Ynt: 1993 Vitara Jlx 1.6 Hararet Göstergesi Sorunu ?.. ama basıncın düşmesi suyun kaynamasına yol açmaz mı? yüksek basınçta suyun kaynama noktasıda yükseliyor düdüklü tencere hesabı...acaba basıncı düşürmek yol açmış olabilir mi?
  20. yerbezi

Suzuki Vitara X90 İçin Ön Diferansiyel Koruma

Ynt: Suzuki Vitara X90 İçin Ön Diferansiyel Koruma aşağıda linkini verdiğm konuya bakmanızı tavsiye ederim... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25961.0

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri