Arama sonuçlarınız

1. yerbezi

Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir?

Üstadlar aldığım vitaranın 4H ve 4L modunun çalışıp çalışmadığını nasıl test ederiz? Araç liftde iken çalışıyor görünüyor ama doğal olarak lastikler boşta, yanıltıcı olabilir diye düşünüyorum.

2. yerbezi

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) arkadaşlar benim izin olayı kapandı, mesai var yarın, biz gelemiyoruz, bizi düşün listeden, kusura bakmayın, bir dahaki sefere umarım :( sertan&şebnem
  3. yerbezi

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) gel tabi, benim araçta da binek araç lastiği var :D

4. yerbezi

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz arkadaşlar
  5. yerbezi

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen...

6. yerbezi

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. abi son 4 aracın içinde biz de varız, hatta biz kendimizi listeye eklediğim mesajda, benden önceki mesajı da düzeltip gönderdim, formata her zaman dikkat ederim, işimden ötürü hassasım bu konuda, ismin 2 kişi olmasının formatı...

7. yerbezi

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) Mustafa Kemal abi çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum... bizim vitara da bol bol çekme malzemesi dışında hiç bişey yok, bir de 4 kişi olduk biz. Bi de insan gücü var işe yararsa :D
  8. yerbezi

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu CivanBaşkan bu güzel teklifin için teşekkürler, hoşgeldin...
  9. yerbezi

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz arkadaşlarr...

10. yerbezi

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. gerçekten çok hoşbulduk sitemizi (sahiplenelim ama di mi :) ) bizden de hepinize selamlar sertan & şebnem

11. yerbezi

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) gerçekten yahu, gezenbilir yapıştırmaları fazladan olan arkadaşlar getirirse biz de yapıştırırız, hatta ceranus bizim için bir tane rezervasyon yapar mı yapıştırma için?? :D
  12. yerbezi

Vitara Egsozda Patlama

Ynt: Vitara Egsozda Patlama başka bir sorun daha buldum kopyalıyorum... ----------------------------- Ben taunusumu alalı 5 ay oldu.Alır almaz bazı sorunlar yaşadım ve bunları sizlerle paylaşmak istedim.Benim arabanın eksozunda düşük vitesde kullandığımda patlamalar oluyordu.Bunun sebebini...

13. yerbezi

Vitara Egsozda Patlama

Ynt: Vitara Egsozda Patlama biraz araştırdım şunları buldum... ------------------------------------------------------------------------------- Egzozda patlamanın meydana gelmesi, tüfek patlamasına benzeyen şiddetli bir ses çıkarır. Bu patlama, ateşlemenin değişik sebeplerle kesilmesinden ileri...
  14. yerbezi

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Ben birini söyleyeyim, :D Balıkesir: 1
  15. yerbezi

Vitara Egsozda Patlama

Ynt: Vitara Egsozda Patlama başta bahsetmem gerekirdi, brc sıralı sistem var araçta Abdullah Bey, ilginize teşekkürler

16. yerbezi

Vitara'da Binek Araç Lastiği

Ynt: Vitara'da Binek Araç Lastiği aslına bakarsanız Çağlar bey kaşıntı başladı bile, haftaya Ankara Çanıllı daki aktiviteyi iple çekiyorum, rüyalarıma giriyor... 3 gündür sitenin başından kalkamadım, mesai dönüşü hemen başına oturuyorum bilgisayarın, gece yatana kadar okumaya, öğrenmeye...
  17. yerbezi

Vitara Egsozda Patlama

Üstadlar bayır aşağı inerken vites küçülttüğümde lpg ile kullanırken egsozdan 1 sefer patlama sesi geliyor, benzinde olmuyor, nedeni ne olabilir, sizde de oldu mu hiç? Çözüm önerileri lütfen.. 1993 vitara jlx 5K 1.6 16 valf
  18. yerbezi

Vitara'da Binek Araç Lastiği

Ynt: Vitara'da Binek Araç Lastiği teşekkürler ;) 205/75R15 bfg at lastiği çok beğendim desen ve duruş olarak, olmasaydı çok üzülürdüm... 195/80R15 bfg yok araştırdığım kadarıyla

19. yerbezi

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen...
  20. yerbezi

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009) heyoo diyebiliriz o zaman ;) teşekkürler gerçekten, içim rahatladı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri