Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cherokee Yadım Lazım
Bir arkadaşımda aynısı vardı onun deneyimlerine dayanarak aldım aracı. Açıkçası hiç deneme sürüşü yapmadım. Araç o kadar temiz ki onunda etkisiyle aldım aracı. Peki bu arka tarafa amortisör ekleyebilir miyiz sallantının giderilmesi için? Yada ne yapmalıyım bunun için?
Ynt: Cherokee Yadım Lazım
1996 model kare kasa dedikleri bir cherokee aldım. 2.5td düz vites. Fakat araçtan hiç memnun değilim. Araç o kadar bakımlı ve temiz olmasına rağmen hiç beğenmedim. Özellikle arka taraf çok sallanıyor ve geziyor. Acaba bu araçların hepsi bu şelilde midir? Yada yürüyen...
97 montero 3.5 aracıma lpg taktırmak istiyorum. hangi markayı tercih etmeliyim? lpg taktırırsam ne gibi problemlerle karşılaşırım? fiyat konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. teşekkür ederim. Saygılar.
Ynt: 3.5 pajero düşünüyorum yardım ltf
bendede 1997 model montero 3.5 var.bence çok güzel ve kullanışlı bir araç.hem arazide olsun hem şehir içinde. şimdiden güle güle kullanınız