Arama sonuçlarınız

1. I

Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj)

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5,9 Limited (zj) Aracınız hayırlı uğurlu olsun :))

2. I

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız o şelaleden bnmde hbrim var fakat iyi bilmiyorum oraları çok seneler öncesinde bir iki sezon gecırmiştik ama b.kumla mıydı k.kumlamıydı hatırlamıorum bıle :S kısmet olursa beraber çıkarız ,ben sizi bildiğim mekanlarada götürürüm hoş...
  3. I

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız bu arada a.twin abi sıkı motorcuyumdur yaklaşık 6 yaşından beri bir fiil,son motorlarım intruder vs 1400 be k7 burgman 400 dü,amaa aileden dolayı uzunbir ara vermek durumundayım :(

4. I

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız :)) owwwww harika ,annemler geçen hafta edirne deydiler gezmek maksatlı,bursayla bağlantınız olmasına çok sevindim iki pinin yan yana olacak zaman zaman desenize:) tulumcu abiyide cağırırız oda bizi kırmaz gelir heralde ikiye bir...
  5. I

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Bahsettiğiniz videoları paylaşma imkanınız varsa paylaşırsanız çok mutlu olacağım,görmediğimiz burada paylaşmadığınız fotolar varsa olarıda paylaşırsanız güzel olur dahada renklenir ;)

6. I

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız kessinlikle katılıyorum size bülent bey ,fakat şöyle birşey söyleyeceğim bnm aracım 3 k sizinki 5 k kalkışlarda sizinki sanırım daha avantajlı olacaktır , virajlarda da dezavantaja dönüşür diye düşünüyorum siz ne dersiniz...

7. I

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız teşekkür ederim, aslında birazda kıç atması hoşumada gitmiyor değil , bende alıştım baya baya kullanmaya hatta bazen sınırları zorlamadan virajlara yan yan da girdiğim oluyor .4 h olayına gelıncede sanıyorum ki karlı havalar...
  8. I

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız standart araç ve kar lastikleriyle böyle oldu :) aracımın ortası oturmasaydı çıkacağıma emindim eğer aracım 10 cm gibi yüksek olup çamur lastiklerimde olmuş olsaydı lamborjini traktöre gerek kalmayacaktı,dediğiniz gibi bu tür şeyleri tek araç...
  9. I

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Merhaba Abilerim; Gördüğünüz üzere aracımın bir kaç fotosunu paylaştım fakat herhangi bir açıklama veya bir yazı yazmadım.Bir kaç kelam edeyim istedim burada da : Aracımla doğada gezinirken toprak zeminde taşlık zeminde plaj kumu gibi olan...

10. I

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Faruk bey inşallah en kısa zamanda bulursunuz gönlünüzde olan aracı :)

11. I

cherokee - Sunroof

Ynt: cherokee - Sunroof merhabalar,sunroof suz bir aracı bende tercih ederim,sunroof hakkında şunları söyleyebilirim fitiller hava değişimi ve mevsim değişimlerinde yıpranmaktadır bunu engelleyemezsiniz sanırım fakat mekanizma arızalarının çoğu sunroof açıkken süratli gitmelerde sorun çıkarma...
  12. I

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız teşekkürler :)) eminim ki sizin oralarda da harika yerler vardır :)

13. I

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız BURSA/DAĞYENİCE BARAJ GÖLÜ VE FERAYE'M :))
  14. I

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız BURSA/DAĞYENİCE BARAJ GÖLÜ VE FERAYE'M :))
  15. I

16. I

17. I

pinin sıralı oto gaz sistemi

Ynt: pinin sıralı oto gaz sistemi ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim aktardığınız bilgiler içinde,birdaha ki depo fullememde daha dikkatli olucam ve sizlerle tekrardan paylaşıcam.birde yazınızı okurken sıkılmadım hatta keyf aldım :) size ve bülent beye tekrar teşekkürler saygılar..
  18. I

bulunamayan pajero pinin

Ynt: bulunamayan pajero pinin en hayırlısı kısmetinizde ne varsa Allah ın izniyle o olsun :((

19. I

pinin sıralı oto gaz sistemi

Ynt: pinin sıralı oto gaz sistemi illede olsun demiyorum ama,arabayı şehir içinde işe gidip gelirkende aktif olarak kullanmak istiyorum sürekli,bir adette 2011 dizel fiestam var onu tamamıyla aileme bırakmak istiyorum.gdi motor çok iyi performans ivmelenme vs harika diyeceğim bişi yok .aracımı...
  20. I

bulunamayan pajero pinin

Ynt: bulunamayan pajero pinin bende aracı olarak babam annemi falan koşturttum şöyle yapın böyle yapın gibi bankaya gitmeye bile imkanım yoktu telefonla hallettim banka işini annemden rica ettim gitti parayı aldı getırdı bana ertesi sabah parayı verdım notere imza attım aldım arabayı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri