cherokee - Sunroof

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkeroo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,728

ilkeroo

Bölüşerek tok oluruz, Bölünerek yok oluruz !!
Yer
İstanbul
Web
www.generalmarine.eu
selamlar,

bi cherokee buldum 5,2 ama sunroof u yok. ben de illa ki olsun istiyorum alacağım araçta.
sonradan taktırsam verimli olur mu diye merak ettim. tecrübe edenler varsa ve paylaşırsa memnun olurum

Etiketler

Ynt: cherokee - Sunroof

Sunroof genelde sorun cikaran bir parca.
Yeniyken iyi ama zamanla fitildir,mekanizmadir problemler uzuyor.
Cok heves ederseniz taktirirsiniz.Bence orjinalligi bozmayin daha iyi.
Sadece yok diye de temiz bir aracsa buldugunuz araci birakmayin.

merhabalar,sunroof suz bir aracı bende tercih ederim,sunroof hakkında şunları söyleyebilirim fitiller hava değişimi ve mevsim değişimlerinde yıpranmaktadır bunu engelleyemezsiniz sanırım fakat mekanizma arızalarının çoğu sunroof açıkken süratli gitmelerde sorun çıkarma olasılığı dahada çoğalıyor tabiiki bu olay dışarı doğru açılanlarda geçerli birde sunroof un kızaklarını zaman zaman temizlemek gerektiğini düşünüyorum böylece daha uzun ömürlü arızasız olabilir ...sonra dan yaptırma olayına biraz karşıyım değeceğinide sanmıyorum kestirip biçtreceksiniz :smiley:96 model zj lerin coğunda sunroof var hatta sanıyorum hepsinde uygun fiyata temiz bir araç bulabilirsiniz diye düşünüyorum. saygılar..

Her elektrikli fonksiyon gibi sorun olma ihtimali olan, ancak bozuk olmadığında iyi ki var dedirten bir şey sunroof elbette. Ama almışken sunrooflu alınmalı diye düşünüyorum, çünkü hem satarken hem kullanırken işinize yarayacak bir şey olacak. Hele araçta koltukları yatak şeklinde yatırıp sunroofu açıp yatmak gibi keyifler yaşadıktan sonra ben sunroofsuz alınmasını önermem sanırım bu aracın. Ama elbette herkesin kendi fikridir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR