Arama sonuçlarınız

1. I

bulunamayan pajero pinin

Ynt: bulunamayan pajero pinin inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum :) bende çoook yeniyim fakat sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.kanımca türkiye 'de bu araçlar hakketiği değeri görmüyorlar bnm aracım 3kapı küçükmü küçük ama çok şükür o kadar sevdim ki anlatamam..şuan işten...

2. I

bulunamayan pajero pinin

Ynt: bulunamayan pajero pinin faruk bey merhaba online gördüm sizi;nasıl bir gelişme var mı? :))
  3. I

bulunamayan pajero pinin

Ynt: bulunamayan pajero pinin merhabalar;bursa da birtane 1.8 gdi var 2000 model fiyatı bana biraz fazla geldi fakat pazarlık imkanı olursa sevimli bir araca benziyor dikkatinizi çekerse bir bakın isterseniz link i...

4. I

pinin sıralı oto gaz sistemi

Ynt: pinin sıralı oto gaz sistemi ilginize çok teşekkür ederim:)
  5. I

Ynt: pinin sıralı oto gaz sistemi bursa da sormadığım yerde kalmadı tomurcuk oto;sarı gaz vs. dedıklerı seyler genelınde hepsının aynı fsi,gdi motorlara olmuyormuş olan şeklide anlattığım gibi birde son cıkan kia sportage lerede olmuyormuş.. saygılar selamlar..

6. I

Ynt: pinin sıralı oto gaz sistemi İlginize teşekkür ediyorum Ertan bey acelesi yok bilgi edindiğiniz zaman paylaşırsanız sevinirim .

7. I

Ynt: pinin sıralı oto gaz sistemi İlgi ve alakanıza çok teşekkür ederim,çok aciliyeti olan bir durum değil .sahip olduğum pajero'ya gaz takılmıyor gdi motor olduğu için yani en azından Türkiye'de malesef yok .birçok yere sordum yurt dışından özel olarak getirtmemiz gerekiyormuş bir yerin...
  8. I

Ynt: pinin sıralı oto gaz sistemi Merhaba,benim bahsettiğim sistemden peki haberiniz yada bilginiz var mı?Bende uzun araştırmalarımdan sonrasında böyle bir bilgi edinmiştim.
  9. I

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız hoşbuldum bülent bey aranızda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum.en kısa zamanda fotoğraf yukleyeceğim. aracım 2002 model 161.000km de koyu füme renk (siyaha yakın) üstünde şuan marshall marka tam tip kar lastiği mevcut aldığımdan beri...

10. I

Grand Cherokee'mi aldım

Ynt: Grand Cherokee'mi aldım Hayırlı uğurlu olsun tabanı düz bassın iyi günlerde kullanın inşallah çok harika bir araç maaşalah Allah nazarlardan saklasın :))

11. I

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Herkese merhabaaa, Bursa 'da yaşıyorum 26 yaşındayım yaklaşık 1aydan beri 2002 3k pinin sahibiyim ve çok mutluyum:)) Saygılar.
  12. I

Ben de chrokee 5.2 aldim

Ynt: Ben de chrokee 5.2 aldim Yeni aracınız öncelikle hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde binmeniz dileğiyle..Bende chrokee hayranıyımdır fakat nasip 2002 pajero pinin oldu :))

13. I

Ynt: pinin sıralı oto gaz sistemi Merhaba Ertan bey bende aynı araçtan kullanıyorum .Bursa'da ikamet etmekteyim gdi motorlu bu araçlara lpg dönüşümü olmadığı yanıtını aldım herseferinde.Avrupa'da lpg olabiliyormuş bu araçlara fakat hem benzin hemde gazı,sistem birbirine %20 lpg karışımı olarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri