Arama sonuçlarınız

1. bhdrslck

yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli Aslında bir bakıma doğru sınavların zorlaştırıldığı ama sınav ezbere dayalı bir sistem. Önce uygulamalı trafik ve direksiyon eğitimi yapılması taraftarıyım. Trafikte haklarımızı yanlış biliyoruz. Daha doğrusu haklı olduğumuzu zannedip...

2. bhdrslck

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli Benim önerim şu şekilde; Ehliyet almak iyice zorlaştırıldıktan sonra (derslere katılım zorunluluğu, adam akıllı trafik ve ilkyardım bilgisi vb.) 5 yıllık bir plan yapılarak tüm ehliyet sahipleri tekrar eğitime ve ardından sınava tabi tutulmalı..
  3. bhdrslck

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Bolu yedigöllere benzettim önce ama sonradan orası aolmadığına karar verdim :(

4. bhdrslck

Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları

Ynt: Çukurova Offroad Grubu 7-8 Mayıs Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları Reyhanlı organizasyonunu hava muhalefeti nedeniyle kaçırdım ama inşallah bu organizasyona katılacağım.. İskenderundan destek olmak için yapabileceğim şeyler varsa yardıma hazırım. Saygılar,
  5. bhdrslck

Pazar Günü Muhabbeti

Ynt: Pazar Günü Muhabbeti İşyerim haftasonu açık ve bu hafta ben nöbetçiyim..

6. bhdrslck

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 1.umiterkan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS ASR ESP 4AIRBAG)-RİZE 2.kahraman1520 ( Dacia Duster Laureatte 4x4 1.5 dcı 110 hp - Beyaz) ADANA 3.akirafes (Duster Duster Laureatte 4x2 1.5 dCi)-İSTANBUL 4.serkanefe (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR ESP...

7. bhdrslck

Pazar Günü Muhabbeti

Ynt: Pazar Günü Muhabbeti Birde benim gibi mesaide olanlar var.. Yazık bize yaw :(
  8. bhdrslck

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli Arkadaşlar tamam hepimiz bu tiplere sinirleniyoruz ama olay nerelere kaydı.. Bu konuyu açarken buralara varacağını tahmin etmemiştim, başta orjinal fikirler geldi ama artık tehlikeli olmaya başladı.. Şiddet içeren fikirleri paylaşmayalım lütfen...
  9. bhdrslck

Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011) Organizasyona katılamadım ama resimler neler kaçırdığımı özetliyor. Bazı üzücü olayların yaşandığın işitsemde emeği geçen herkesin eline sağlık. Bende bu paylaşıma Sedat Bey sayesinde ortak oldum...

10. bhdrslck

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli Dünyada sinyalin amacı "dönceğim" demektir. Ülkemizde ise "bak döndüm" şeklinde kullanılmakta :)

11. bhdrslck

Dizelde LPG !!!

Ynt: Dizelde LPG !!! Valla ben bayıldım verilen bilgilere..
  12. bhdrslck

Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011)

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011) Merhaba Sedat Bey, Siteye sizin sayenizde üye oldum. Modernevlerde oturuyorum. Akarcadan Servet Selçuk'un oğluyum. Araç yokderken arazi aracım yok henüz. Otomobille gitmeyi planlıyorum ama hanım...

13. bhdrslck

Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011)

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011) Henüz aracım yok ama izlemeye mutlaka gideceğim. Merak ettiğim konu bilet falan almam gerekiyormu?
  14. bhdrslck

Dikkate Alınması Gereken Bir Duyuru

Ynt: Dikkate Alınması Gereken Bir Duyuru Ek bilgi: Bankalara vs. kişisel bilgilerinizi verirken (anne bekarlık soyadı gibi) doğrusunu değilde unutmayacağınız uyduruk bir soyisim verin. Böylece sizin doğru bilgilerinize erişen dolandırıcıların önüne geçmiş olursunuz. ayrıca internet üzerinde...
  15. bhdrslck

Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz?

Ynt: Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz? çin malı motorsikletlerden uzakdurun bencede. Bende 97 model kanuni 125 sportstar var. 99 yılından beri bende. makinası hartford ve orjinal alman malı. gerçi çok kullanmıyorum ama şimdiye kadar bir yanlışını görmedim..

16. bhdrslck

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Merhabalar, 2 ay önce babama 4x2 laurete paketinde aldık. siyah renk look paketi ve güvenlik paketi mevcut. birdederi direksiyon mevcut. aksesuarlarla birlikte 41000 gibi bir rakam telafüzetti bayii. ben direk 38000 dedim. 38500 e aldık. 15 gün bekledik aracı...
  17. bhdrslck

2008 daihatsu terios mu?2001 suzuki vitara mı?

Ynt: 2008 daihatsu terios mu?2001 suzuki vitara mı? Merhabalar, Fabrika verilerini tutturmak gerçekten imkansız gibi. Çünkü etki eden faktör (hava sıcaklığı,lastikbasıncı,lastikebadı,yol şartları,klima,sürüş tarzı vs.) sayısı çok fazla. Ben şimdiye kadar sahip olduğum araçlarımda(nissan almera...
  18. bhdrslck

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Merhabalar, Uzun araştırmalar neticesinde(lada,jeep,suzuki,toyota) en düzgün aracın frontera olduğuna karar verdim. İncelemekte olduğum bikaç araç var ama öncelikle nelere dikkat etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar,

19. bhdrslck

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Merhabalar, Uzun araştırmalar neticesinde(lada,jeep,suzuki,toyota) en düzgünaracın frontera olduğuna karar verdim. İncelemekte olduğum bikaç araç var ama öncelikle nelere dikkat etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar,
  20. bhdrslck

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi o nedir ya.. abi o aracı nerede kullanmayı planlıyorsunuz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri