Arama sonuçlarınız

1. bhdrslck

Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi

Ynt: Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi Bende nikon taraftarıyım.yeni başlayan arkadaşlar veya öğrenciler için biraztuzlu olabilir ama kaliteli ve ömürlük bir alet.

2. bhdrslck

Nokia Cihazlardaki Fotoğraflara Otomatik Konum Bilgisi Ekleme

Ynt: Nokia Cihazlardaki Fotoğraflara Otomatik Konum Bilgisi Ekleme E71 modelde en düzgün çalışan program hangisi? Yardımcı olursanız sevinirim..
  3. bhdrslck

Bisikletiyle yollara düşen bir gezginin hikayesi..

Ynt: Bisikletiyle yollara düşen bir gezginin hikayesi.. Helal olsun. o heybede ne hikayeler vardır..

4. bhdrslck

Nerelerde Mola Verirsiniz?

Ynt: Nerelerde Mola Verirsiniz? En güzeli arkadaşın dediği gibi köy kahvelerinde durmak. Olmadı yola çıkarken evden hazırlanan bişeyleryemek. En olmadı adam akıllı temizliğinden şüphe etmeyeceğimiz nezih bir yerde mola vermek.
  5. bhdrslck

JAPONYA’DA GÖREV YAPAN EKİBİMİZİN ÇALIŞMALARI

Ynt: JAPONYA’DA GÖREV YAPAN EKİBİMİZİN ÇALIŞMALARI Felaketin nereden ve ne şekilde geleceği belli olmaz. İnsani yardın tüm dünya halkının boynuna borç. Emeği geçenlere teşekkürler.

6. bhdrslck

yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli gerçek xenon yine iyi, çin malı olan gözümüzü mahvediyor.

7. bhdrslck

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi 200ccapache'yi tavsiye ederim. Kuzenimde vardı geçen hafta sattı. Araç zorlamalara çok iyi mukavemet gösteriyordu.
  8. bhdrslck

Akrobasi Uçuşları

Ynt: Akrobasi Uçuşları Bizim burada(Hatay) "Bıyık Amca" denen bir adam var. Epey yaşı ama zirai uçakla acayip hareketler yapıyor. Adamın yaşı 6o'ın üzerinde ve tarlaya bile 1000 cc racing motorsikletle gidiyor. Fırsat bulduğum bir haftasonu ziyaretinde gitmeyi planlıyorum :)
  9. bhdrslck

Dünyada ve Türkiye’de Mağaracılık

Ynt: Dünyada ve Türkiye’de Mağaracılık Ülkemizde öyle güzel mağaralar varkihiçeldeğmemiş. Zaten değmesinturizme falan açılmasın bence. İnsanoğlu oralarıda kirletir.

10. bhdrslck

Bivaklama Nedir?

Ynt: Bivaklama Nedir? Tam üşengeçlere göre olan amaçok işe yarayan eylem

11. bhdrslck

Erkeklerin Mangal Keyfi

Ynt: Erkeklerin Mangal Keyfi :) Yaw tamam, hepsini karımız,kızımız,anamız,arkadaşımız yaptı kabul. Ama mangal yapma fikri kesin bize aittir :)
  12. bhdrslck

Pazar akşamı ne yapmalı?

Ynt: Pazar akşamı ne yapmalı? Ailemle gezdim, gelip duşumu aldım, şimdide a.fıstığı ve bira ile gevşiyorum :)

13. bhdrslck

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli Öncelikle videodaki kornaya bayıldım :) Geçenlerde babamın başındangeçen bir olay: alışverişten ellerinde poşetlerle arabasına yaklaşan babamın yanında park halindeki bayan 2 kere kornaya basmış. babam kendine sanıp bakmış ama değil. bagaja...
  14. bhdrslck

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? sen hiç olmadın aslında..seni ben var ettim içimde..sonrada yok edemedim.. yıllar geçti, kendi hayatlarımızı kurduk ama sen hala içimde yaşamaya devam ediyorsun..
  15. bhdrslck

Pazar akşamı ne yapmalı?

Ynt: Pazar akşamı ne yapmalı? Bu pazar ailece gezintiye çıkıp yorulmalı sonra eve gelip duş alıp gevşemeli..

16. bhdrslck

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli Birde bu abiler çok şanslı, hiçceza yemezler hanzoluklarından dolayı. Toplu taşıma araçlarına binin, her hareketi hatalı olan şoför arkadaşa göre tekdoğru kendi yaptığı.. Kornayla akrabalık bir tarafa gıcık bir durumda araç solladıktan sonra yolcu...
  17. bhdrslck

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli ;) ne izleteceğim kaç kerekornaya bastığına göre değişir ;)
  18. bhdrslck

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli güzel fikir..arka cama lct tv koymayı düşündümben ama biraz tuzlu..

19. bhdrslck

elini kornanın üzerinde hazır bekletip yeşil yanar yanmaz "diiit"leten canlılara nasıl tepki verirsiniz? eminim sinirleriniz zıplıyordur bu durumda ama bu canlıları kim insan edecek?
  20. bhdrslck

dünyayı kurtarmak için neden?

Ynt: dünyayı kurtarmak için neden? saf ve temiz çocuklar..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri