Arama sonuçlarınız

1. bhdrslck

Lada Niva Hakkında

Ynt: Lada Niva Hakkında Suzuki Vitaralarla ilgili internet üzerinden biraz araştırma yaptım ama bu araçlar neden bu kadar pahalı anlam veremedim. Daha önce Alanyada kiralayıp kullandığım bir araç ve kullanımı gerçekten zevkli. Şimdi eski 3 kapı Rav4 veya opel fronteralara bakıyorum onlar daha...

2. bhdrslck

Dacia Duster

Merhabalar, 2 gün önce babama ait dizel 4x2 dacia duster araçla İskenderun-Adana-İskenderun olmak üzere toplam 300 km. yol yaptım. Araç yeni ve henüz 250 km.'de olduğu için fazla zorlamasamda otoyolda ortalama 140-150 km. hızla kullandım. Aracın yol tutuşu, kullanım pozisyonu, motor ve yol...
  3. bhdrslck

Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....

Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise.... Okuyup bitirdim, okurken yüzümde oluşan tebessümü gören eşim neye bakıyosun sen diye azarladı :) ama değdi :)

4. bhdrslck

Azot uygulaması

Merhabalar, Bugün kışlık lastikleri söktürüp 4 mevsimleri taktırdım. Lastik bayisi lastiklere azot bastı. Dediğine göre hem ısınmasını engelliyormuş hemde hava basıncının düşmesini önlüyormuş. Göreceğiz gerçi belli eder kendini bikaç ay içinde. Deneyen arkadaşlar varsa faydasını ya da zararını...
  5. bhdrslck

Lada Niva Hakkında

Ynt: Lada Niva Hakkında Aslında binek otomobilimi satmayı düşünmediğim için fiyat olarak daha cazip olan niva düşünüyordum.. Ama tavsiyeniz için teşekkürler. Bildiğiniz düzgün vitara varsa paylaşın lütfen. Saygılar..

6. bhdrslck

Mesleğiniz Yerine Ne Yapmak Veya Ne Olmak İstersiniz?

Ynt: Mesleğiniz Yerine Ne Yapmak Veya Ne Olmak İstersiniz? uçak pilotu veya acil kurtarma ekibinde şef..

7. bhdrslck

yeni icatlar

Ynt: yeni icatlar wankeli motor: alman icadı. şuanda mazda spor otomobillerinde kullanıyor. piston sekman yok. gazi üviversitesinin sitesinde çalışma prensibi animasyonlu bir şekilde var..
  8. bhdrslck

1 Ocak Sabahı Milli Piyango Talihlisi Sizsiniz, Hayalinizi Paylaşır mısınız?

Ynt: 1 Ocak Sabahı Milli Piyango Talihlisi Sizsiniz, Hayalinizi Paylaşır mısınız? hayatımı güzel vakit geçireceğim şeylerle doldururdum. -çiftlik evi, doğa vs.
  9. bhdrslck

Akaryakıt İstasyonlarında Müşteri Beklentileri

Ynt: Akaryakıt İstasyonlarında Müşteri Beklentileri depoyu tam doldurunca taşırıp arabayı kirletmesinler.

10. bhdrslck

Pazar akşamı ne yapmalı?

Tüm gezenbilir camiasına merhaba, Geldik yine bir pazar gününün sonuna.. malumunuz ertesi gün pazartesi ve benim gibi sendrom sancısı çeken arkadaşlar vardım eminim. Evet önerileri bekliyorum.. Pazar akşamı ne yapalımda şu sancıdan kurtulalım?

11. bhdrslck

Kuyucuk Gölü

Kuş gözlemciliği için harika bir yer.
  12. bhdrslck

Şalan kalesi

İskenderun Denizciler Beldesine bağlı Akarca Köyünden takriben 17-18 km. kadar dağların içine yol aldıktan sonra ulaşılabilir. Misafirperver yöre insanından bilgi alınabilir. Yakında motosikletle gitmeyi planlıyorum. daha ayrıntılı bilgi ve fotoğrafları o zaman yüklerim..

13. bhdrslck

LPG Fiyatı Nereye Gidiyor?

Ynt: LPG Fiyatı Nereye Gidiyor? Az yakan araba kalmadı artık, bisiklet falan mı alsak..
  14. bhdrslck

Lada Niva Hakkında

Ynt: Lada Niva Hakkında Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. internette 5000-6000 TL. gibi rakamlara temiz duran araçlar buldum 8-10 tane. Zaten her türk erkeği gibi araçlara ilgili olduğumdan aracın sağı soluylada ilgilenmek istiyorum. Hanımında onayını alırsam nisan ayında niva satın...
  15. bhdrslck

Pratik Uygulamalar

Ynt: Pratik Uygulamalar Yaratıcılığın sınırları zorlanmaya başladı... :D

16. bhdrslck

Lada Niva Hakkında

Merhaba arkadaşlar, Artık düze çıktım sayılır ve doğ aile daha çok haşır-neşir olmak için bir arazi aracına ihtiyacım var. Lada Niva en cazip olan araç gibi ama hiç kullanmadığım için sağlamlık-parça fiyatları hakkında yönlendirmeye ihtiyacım var. Bildiğiniz temiz araç varsa tavsiyelerinizi...
  17. bhdrslck

çelik jant ve lastik

Ynt: çelik jant ve lastik aradığın jantın ofset bilgilerini yazabilirmisin?
  18. bhdrslck

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? uyrken üzerimde böcek gezinmesinden

19. bhdrslck

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar adım Ali. Bugün tesadüfen Sedat Beyle karşılaştım ve off-road üzerine sohbet ederken siteden ve etkinliklerden bahsetti. Henüz arazi aracım yok ama doğa sporları ve fotoğrafçılık çok ilgimi çekiyor. Umarım bir organizasyona katılma...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri