Arama sonuçlarınız

1. MG51

Altı Asırlık Çınar Ağacı

Ynt: Altı Asırlık Çınar Ağacı İsmail Bey Çınar ağacı hakkında bulunduğu il, semt, vb. daha fazla bilgi varsa ilave edebilirmisiniz. Paylaşım için teşekkür ederiz.

2. MG51

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sedat ofisin güzelmiş tam kafa dinleyip çalışacak yer (mete)
  3. MG51

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor, Ankara (10-11 Nisan 2010) Alfonse eline yüreğine sağlık çok güzel olmuş o günleri yeniden yaşadım.

4. MG51

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hem öyle dersin hemde oraya varınca gençleri cebinden çıkarırsın :D
  5. MG51

Ben de XJ Sahibi Oldum

Ynt: Ben de XJ Sahibi Oldum Hayırlı olsun. Karar vermek önemli her aracın kendine göre artıları ve eksileri var.

6. MG51

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Bizim yayla karacaların yaşam alanı. Yavrulu yavrusuz demeden görüldüğü yeri duyduklarında oraya çadır kurup vurmadan dönmeyen o kadar insan varki etrafımda. Kışın ortasında gecenin bir yarısında projektörler görürsünüz dağların içerisinde.Bilrsiniz ki bir kaçak avcı...

7. MG51

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Günaydın
  8. MG51

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Diline sağlık bacı :)
  9. MG51

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Katılıyorum :) sadece bir başka boyutla sohbete renk katmak istedim. Ya kanunları onlar yapsaydı :D :D :D

10. MG51

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Ben avcılık hakkında bir yorum yapmadım genel manada bizim dışımızdaki bütün canlıları kast ederek işe farklı bir boyut kazandırmaya çalıştım sadece. Sayın kılınç, Gerek Dinimiz gerekse örfümüz gereği bizim dışımızdakileri kanun çerçevesinde öldürmek mübah. Kanunları...

11. MG51

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Koyunları kesip yemek normaldir çünkü onlar bizim yememiz için yaratılmıştır. Bir insanı öldüren cezalalandırılır, kanunlarla yasaklanmıştır. Çünkü o kanunları insanoğlu kendisini korumak için yapmıştır. Ya kanunları koyunlar, tavuklar, kurtlar yapsa idi... Akıllı ve...
  12. MG51

Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş...

Ynt: Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş... Sinirlenme volkan kardeş ben hiç bir teknoloji kullanılmasın demedim sadece tabiatla haşır neşir olmak varken tv. bilgisayar'ı yadırgadım dedim. Sen bundan zevk alıyorsan zaten söylenecek bir şey yok. Ben yaylaya giderken bile TV ve Bilgisayar...

13. MG51

Mazlum Milletler ve Süper Devletlerin Sömürge Politikası

Ynt: Mazlum Milletler ve Süper Devletlerin Sömürge Politikası Sayın Mehmet Can Bey, Atatürk komünistleri bu kadar sevdiği içinmi Komünizm'i Türkiyede yasaklamış sizce. İşaret ettiğiniz tiplerin o şahıslar olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz. O anıtın yapılış tarihini biliyormusunuz sadece...
  14. MG51

KTM 640 LOVERS

Ynt: KTM 640 LOVERS Bu görsel şölen için teşekkür ederiz bora bey
  15. MG51

Kamikaze Düğümü

Ynt: Kamikaze Düğümü http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2179.0 Bu başlıkta dağcılıkta kullanılan düğüm çeşitleri anatılmış ama arasında sizin istediğiniz varmı bilmiyorum

16. MG51

Disco ile Tanışma Gezisi...

Ynt: Disco ile Tanışma Gezisi... Aracınız hayırlı olsun ilk günden böyle zorladığınıza göre vay o aracın haline
  17. MG51

Hummer Fotoğrafları

Ynt: Hummer Fotoğrafları .
  18. MG51

Hummer Fotoğrafları

19. MG51

Hummer Fotoğrafları

20. MG51

Hummer Fotoğrafları