Arama sonuçlarınız

1. nuribilgetekin

Karavan Yapmaya Başlıyorum.

Ynt: Karavan Yapmaya Başlıyorum. Gökhan Bey, Bence araçtan, çekmesinden, motokaravanından önce en önemli kararı emekliliği beklememekle vermişsiniz. Bundan sonrası imkan, heves ve sabır işi... Kolaylıklar diliyorum..

2. nuribilgetekin

Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Abdullah ağabey; Isterseniz bizim Ege'yi şoför veya muavin olarak yanınıza gondereyim. Zaten hasta olmustu senin karavana :) Yemek sorunu olmaz, sadece günde üç öğün pepee izlet yeter ;) Seve seve gelir:) Allah...
  3. nuribilgetekin

Şişme Kano Etkinliği (eskişehir-porsuk Barajı)

Ynt: Şişme Kano Etkinliği (eskişehir-porsuk Barajı) Görüntüler guzel görünüyor. Acaba karavan ile konaklama imkani var mıdır? Güvenlikli midir? B ilgi verir misiniz?

4. nuribilgetekin

Yeni Çekme Karavanım

Ynt: Yeni Çekme Karavanım Hayırlı uğurlu olsun... Sağlıkla kullanın
  5. nuribilgetekin

Karavan Çeken Arabaya Port Bagaj

Ynt: Karavan Çeken Arabaya Port Bagaj Öncelikle hayırlı olsun... Öne yatma durumu karavanı yerleştirmeniz ve kapline binen ağırlığın artmasıyla alakalıdır kanımca... Bunun tespitinin en güzel yanı çeki demirine binen ağırlığı hesaplamanız. Bunu kabaca karavan ağırlığınızın %7-%8'i olarak...

6. nuribilgetekin

Yerli Üretim Mini Karavan

Ynt: Yerli Üretim Mini Karavan Merhaba, Benim de ilk karavanım Güney karavan yapımıydı. Karavancılıkla ilgili bir çok şeyi ilk karavanımda öğrendim. İki senede 10 bin km'den fazla yol yaptım... Güzel anılar yaşadım... Çok fazla olumsuzluk yaşadığım da gerçek... Ancak yaşadığım problemlerde...

7. nuribilgetekin

Yapmayı Planladığımız Karadeniz Gezisi Konusunda Yardımlarınızı Bekliyoruz

Ynt: Yapmayı Planladığımız Karadeniz Gezisi Konusunda Yardımlarınızı Bekliyoruz İsmail Bey, Umarım en kısa sürede sizler de karavan sahibi olursunuz, bizler de sizler gibi bu tarz uzun zaman gerektiren gezilere çıkabilecek duruma geliriz :)
  8. nuribilgetekin

Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz?

Ynt: Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz? 1 kaya75 keçiören vw t4 2 Nihat Zaloğlu Zaloğlu Eryaman Dukato( Karavan yapımı) 3 Doğan Böncü dogan124 Akıncı...
  9. nuribilgetekin

Karavanda Bataryalar- Çoklu Şarj Sistemi

Ynt: Karavanda Bataryalar- Çoklu Şarj Sistemi Yazıya ve çizime baktığımda en iyisini ben yapmışım :) Karavanımda en büyük elektirik ihtiyacı yaratan malzeleme 220v buzdolabım... Onun dışında zaten kafa dinlemek istediğimizden tv, bilgisayar, uydu, radyo koymadık... Buz değiliz erimeyiz diyerek...

10. nuribilgetekin

Yapmayı Planladığımız Karadeniz Gezisi Konusunda Yardımlarınızı Bekliyoruz

Ynt: Yapmayı Planladığımız Karadeniz Gezisi Konusunda Yardımlarınızı Bekliyoruz Benim de karavan ile gerçekleştirmek istediğim bir rota bu... keyifli ve sağlıklı geziler dilerim...

11. nuribilgetekin

Çekme Karavanda Okul Hayatı ve Çekme Karavana uygun ucuz araç

Ynt: Çekme Karavanda Okul Hayatı Ve Çekme Karavana Uygun Ucuz Araç Bir Çekme karavancı olarak cevap veriyorum; 1- Öncelikle okuduğunuz okul (özel bile olsa) bahçesinde hatta okul duvarının dışında bile size konaklama alanı tahsis etmeyecektir. Kaldı ki bunu okuldan çözseniz, okulun bulunduğu...
  12. nuribilgetekin

Çekme Karavancinin Ucak Cekme Gecesi

Ynt: Çekme Karavancinin Ucak Cekme Gecesi Hikmet Ağabey, Aklıma gelmedi desem yalan olur ama pazar akşamı evinde dinleniyorsun diye soramadım. Ama şöyle yaparız. Şuan da Temelli'de hangara çektik. Yer testlerinde ve boyama sonunda mutlaka haberim olacak. O zaman beraber gideriz... Polis...

13. nuribilgetekin

Ynt: Çekme Karavancinin Ucak Cekme Gecesi Uçağın sahibi Öcal Bey, makine muhendisi ve tek motorlu ucaklarin kullanilmasina olanak saglayan ppl lisansina sahip... ancak kendi ifadesiyle bir kac saat daha ucus egitimi yapmasi gerekiyor. Evin garajinda sonlanan bu ucak icin ise amerikadan...
  14. nuribilgetekin

Ynt: Çekme Karavancinin Ucak Cekme Gecesi Biraz zaman var gibi... Once yer testleri yapilacak, tescil islemleri vs... Esenboga ilk kalkış olacak gibi gorunuyor. Mutlaka paylasirim
  15. nuribilgetekin

Ynt: Çekme Karavancinin Ucak Cekme Gecesi Bu sohbetler oldu zaten :) şunu belirtmeliyim ki cekilecek mesafe yaklasik 60 km kadardi. Ucagin garajdan cikarilmasi icin 19:30 da baslayan ugrasimiz, hangarda gece 02:15 te bitti... Onumde ve arkamda birer eskort ile saatte 35-40 km hiz ile...

16. nuribilgetekin

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Cok guzel paylasim. Gezmis kadar olduk:)))
  17. nuribilgetekin

Selam, Bir dostumuzun 14 yil ugrasip yaptigi ucagini, evinin garajindan hangarina kadar goturdugum macera gecesinin fotograflarini paylasayim istedim. Bu arada belirtmeliyim ki karavan cekmek daha zevkli ama ucak cekmek de cok havali !!!!
  18. nuribilgetekin

5,5 - 6 mt karavanı çekecek araç nasıl olmalı

Ynt: 5,5 - 6 mt karavanı çekecek araç nasıl olmalı merhabalar, öncelikle kolay gelsin... en zor aşama karavan almaya karar vermek ve araç seçimi olduğu için işiniz çok zor. benim kişisel görüşüm, çekme karavanda uzunluğu maksimum 5 metrede veya taş çatlasa 5,25'de tutmanızdır. büyük karavan...

19. nuribilgetekin

Nihayet Benim de Karavanım Var :)

Ynt: Nihayet Benim de Karavanım Var :) Merhabalar, Sağlıklı günlerde kullanın... Geçen hafta sonu bülent ustanın yanındayım. Hem çalışmalarını hem de karavanı yakından görme fırsatım oldu. Ben de bir çekme karavan sahibi olarak, yollarda karavandaşlarımla karşılaşmayı umarım... bu arada...
  20. nuribilgetekin

Çekme Karavanda Güneş Paneli Montajı

Ynt: Çekme Karavanda Güneş Paneli Montajı Mustafa Bey, Bu mover şaka gibi birşey! İnanılmaz bir kulanım kolaylığı sağladığı da ortada zaten. Bu arada b-het Önder Bey ile de bir araya da geldik. Güneş panelleri, şarj cihazı, inverter vs. için pazarlık aşamasına geldik. Sağolsun, çok ilgililer...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri