Arama sonuçlarınız

1. Tarkan Alkış/

313 Cdi Panelvan Karavan Dönüşümü

Söküm bitince yaklaşan bayram tatili yüzünden kaporta boya işi bayram sonrasına sarktı bende sulu tip bir wv caravelle den çıkma vebasto alıp bu süreci onu karavana kombi gibi kullanacağım şekilde yeni kontrol kartı yapıp kombi gibi hem ısınma hem sıcaksu için kullanacağım hale revize ettim...

2. Tarkan Alkış/

Bütçeme göre baktığım birçok minibüs ve panelvanın çok hırpalanmış olması frigo bir aracın daha düzgün olma ihtimalini düşündürdü bu süreçte frigo araç bakmaya başladım en azından içerisine koyulan malzemelerden içeriden dışa oluşan ezikler olmayacaktı kısmet kurumsal bir pasta firmasının...

3. Tarkan Alkış/

İlk aldığım hali bu şekilde idi
  4. Tarkan Alkış/

Merhabalar istanbul Büyükçekmecede 2023 mart itibarı ile aldığım ve yaklaşık 9 ay süren sprinter 313 cdi panelvan aracımın karavan dönüşüm sürecini fırsat buldukça sizlerle paylaşmaya çalışacağım Herkese keyifli geziler kamplar dilerim

5. Tarkan Alkış/

220v Buzdolabı Ve Inverterde Tasarruf

Merhabalar fikriniz teoride uygulanabilir ben olası çıkabilecek ve aklıma gelen çözümleri paylaşayım termostatla inverteri açıp kapatabilirsiniz fakat her seferinde hem inverter hem buzdolabı kompresörü aynı anda devreye gireceği için inverter direk yük altında devreye girmiş olacak Korumaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri