Arama sonuçlarınız

1. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüşü (27 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüşü (27 Şubat 2011) Gürhan gösteri harikaydı. ;D Gezenbilir gezilerine devam

2. Kutadgu

Gezenbilir; 15. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği'nde (20 - 22 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir; 15. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği'nde (20 - 22 Mayıs 2011) Takipteyim, araçta ben ve Emre ye de yer ayırın. İzinde olacağım ve muhtemelen Marmaris Datça arası yürüyeceğim oradan katılırım ama dönüş için bile olsa araç payımı öderim. Bilginiz olsun... Araçtaki listeye 2...
  3. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüş Duyurusu (06 Mart 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüş Duyurusu (06 Mart 2011) Su topu takımımıza laf söyletmem :o su topu bizim işimiz :-* :-\ :-X

4. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüş Duyurusu (06 Mart 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüş Duyurusu (06 Mart 2011) Murat bizi döndüreceksin gene dolap beygiri gibi
  5. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüşü (27 Şubat 2011) Kaynak akarsu fotoğrafları harikaymış Ömer emeğine sağlık ::)

6. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüş Duyurusu (06 Mart 2011) Ben ve EMre fanatik Galatasaraylıyız ama bu sene su topu takımını tutuyoruz ötekinde hayır yok :-[

7. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüş Duyurusu (06 Mart 2011) Merak ettiğim bir parkur muhtemelen ordayım görüşürüz :-*
  8. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüşü (27 Şubat 2011) Ben yokken güzel bir gezi yaptımız ha >:( haftaya görüşürüz ;D
  9. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüş Duyurusu (27 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüş Duyurusu (27 Şubat 2011) Bana da resimlenize bakmak düştü :)

10. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Vadileri - Çamiçi Köy Doğa Yürüyüşü (20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Vadileri - Çamiçi Köy Doğa Yürüyüşü (20 Şubat 2011) gezinin sonuna geldiğimizde güneş bizi bekliyordu İzmir'in üzeride

11. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Vadileri - Çamiçi Köy Doğa Yürüyüşü (20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Vadileri - Çamiçi Köy Doğa Yürüyüşü (20 Şubat 2011) Yamaçta paralel yürüyüşe devam ederken dere aşağıya doğru iniyordu.
  12. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Vadileri - Çamiçi Köy Doğa Yürüyüşü (20 Şubat 2011) Dönüşte de güzel manzara vardı Bunu görüntülemek için çaba harcadık

13. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Vadileri - Çamiçi Köy Doğa Yürüyüşü (20 Şubat 2011) Ewet yemek ve çiçek
  14. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Vadileri - Çamiçi Köy Doğa Yürüyüşü (20 Şubat 2011) Çamların arasından yemek yerine doğru ilerledik
  15. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Vadileri - Çamiçi Köy Doğa Yürüyüşü (20 Şubat 2011) Zirve yaptık

16. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Vadileri - Çamiçi Köy Doğa Yürüyüşü (20 Şubat 2011) :D
  17. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Vadileri - Çamiçi Köy Doğa Yürüyüşü (20 Şubat 2011) Bu resmi Gürhan Çekti ama ben ekliyorum çok güzel
  18. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Vadileri - Çamiçi Köy Doğa Yürüyüşü (20 Şubat 2011) Gezi gibi, Fotoğraflar harika olmuş Gürhan ve Murat ellerinize sağlık

19. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüş Duyurusu (27 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüş Duyurusu (27 Şubat 2011) 26 şubat 2011 de İstanbul'da olacağım >:( katılamıyorum :'( Size bol eğlenceler ;) ;D :-*
  20. Kutadgu

Sakarya Ayyıldız Yürüyüş Grubu; Keremali Dağı Zirve Yürüyüşü (12 Şubat 2011)

Ynt: Sakarya Ayyıldız Yürüyüş Grubu; Keremali Dağı Zirve Yürüyüşü (12 Şubat 2011) Çok güzel fotoğraflar. Uzaktan gitmiş kadar olduk. Emeğinize sağlık. :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri