Arama sonuçlarınız

1. cartop

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... İgorun Araç Üstü Çadır macerası: Rus İgor Protsenko Türkiyeden bir araç üstü çadır almak istiyordu ,nakliye fiyatının neredeyse çadır fiyatını bulacağını, alternatif olarak çadırı Ankara dan alıp Türkiye'de güzel bir tatil...

2. cartop

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Hayırlı olsun.

3. cartop

2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013) Geziye katılacaklara bol şans ve iyi geziler dilerim,ancak araç sınıflandırması sadece Opel frontera için mi ? Baka araçlar katıla bilir mi ? Teşekkürler Cartop
  4. cartop

Mercedes Gd 250

Ynt: Mercedes Gd 250 Her iki kardeşimize hayırlı olsun. Cartop

5. cartop

Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması

Ynt: Merrcedes G İçin Şnorkel Yapımı Ve Uygulaması Şnorkel konusunu paylaştığınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum,gerçekten faydalı bir konu oldu. Kullandığınız şnorkel ile benim kullandığım şnorkel her türlü yağışlı havada içeri su alması imkansız görünüyor. Yağmurlu havada bir kaç...

6. cartop

Ynt: Merrcedes G İçin Şnorkel Yapımı Ve Uygulaması Sayın Motorgezgin,size dokundurmak için yazmadım. Vurgulamak istediğim mesaj şu: Daima daha iyisini,daha sağlamını yap,dünya gündemine gir. Benim prensibim bu. Sizin snorkelinize diyecek bir şey yok, güle güle kullanın ve gayet şık duruyor...
  7. cartop

G Aranıyor Bulunamıyor

Ynt: G Aranıyor Bulunamıyor Bu modeldeki araçların bir fix fiyatı yok,dolayısıyla rakamlar bazen yüksek bazen normal oluyor.
  8. cartop

G Aranıyor Bulunamıyor

Ynt: G Aranıyor Bulunamıyor Ankarada şu araç biliyorum. Bir iki kez sadece görmek maksadıyla uğradım. Araç temiz görünüyor. Bakmanızda fayda var diye düşünüyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-orjinal-ve-hatasiz-gd_300-71666366/detay

9. cartop

Ynt: Merrcedes G İçin Şnorkel Yapımı Ve Uygulaması PU100 borusu çok elastiki ve en sağlam bir boru,istendiği gibi kıvrılabiliyor. Hava filtresi kabinine rahatça kelepçeyle bağlandı. Kanada ordusu G serisi araçlarında kullandığı plastik şnorkelden daha sağlamı ve çok daha iyisini yapmanın...

10. cartop

Ynt: Merrcedes G İçin Şnorkel Yapımı Ve Uygulaması Şnorkel başarıyla monte edildi. Hava filtresi kabininin yeri değiştirilmeden yaklaşık 100 cm uzunluğundaki PU100 borusu ile birleştirildi ve işlem tamamlandı. Sonuç harika,sanki motor performansı ve çekişinde bir artma oldu gibi geldi bana...
  11. cartop

Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması Bu konuyu araştırıp sizi bilgilendireceğim

12. cartop

Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması Benim aynalar da bunlardan,ama ısıtmalı değil. Ayna kollarını yapmak mümkün ama yazı yazılan kısmını bilemiyorum.
  13. cartop

Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması W463 için stop korumalari bu sekilde olur.Alternatif yaratılabilir ama sıra dışı olur. Resimdekiler daha şık duracak,bunların krom olanı da var. Sende pur edition aynalar varsa bana resim gonder. Selamlar
  14. cartop

Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması Selam motorgezgin,ağırlığını ölçmedim daha ama yaklaşık 3-4 kilo cvarında.

15. cartop

Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması Pur edition ayna kolları nı yapmak basit iş, daima daha iyisini ve sağlamını yaparsan üstünsün. Arka stop korumaları krom ve siyah renkte çıkar,bunları yapalı yıllar oldu. Delmeye ihtiyaç yok.
  16. cartop

Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması Tesekkurler Huseyin kardes, fourbyfourclub sahibi Vlad benimle bu konuda gorusecek. Yarın ona W463 tail light guards yolluyorum. Onemli bir urunum daha olacak,yine supriz var. Selam ve saygilar.
  17. cartop

Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması Cubgwagende beğenildi,olumlu tepkiler var. VolvoC303 adındaki kulüp üyesi yağmur ve kar suyu içine girebilir diye bir endişesi var. Resim incelenirse snorkelin başındaki şapka bir şemsiye gibi yağmur ve kar suyunu snorkelin içine girmeden aşağı...

18. cartop

Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması Dıştan takılması yarım saatten az bir zamanda gerçekleşti. Hava filtresini ters çevirmeden montaj etmeyi deneyeceğim. PU 100 hava hortumu en iyisi ve elastiki olanıdır. Boş bir vaktimde iç montajı da beraber paylaşacağız
  19. cartop

Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması Her şeyden önce snorkel konusunu açan ve snorkel montajını gerçekleştiren motorgezgine teşekkürler. Snorkel konusunda bir sürprizden bahsetmiştiniz ve sürpriz geçekleşti. Eğer mevcut olandan daha iyisini yapma iradeniz varsa yapmamanız için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri