G Aranıyor Bulunamıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mcco Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,409

mcco

Yeni Üye
Merhabalar, uzun zamandır offroad ile amatör olarak ilgileniyorum. Önceki aracım VW Touareg'in imkan verdiği ölçüde dağ bayır gezmeyi, bol bol çamura girmeyi ihmal etmedim.
Ancak şu anda aracımı sattım ve büyük bi,r hevesle Mercedes G serisi sahibi olmak istiyorum.
Etrafınızda duyduğunuz, gördüğünüz, tavsiye edebileceğiniz uygun rakamlı bir G serisi varsa talip olmak istiyorum. Aradığım tek özellik 5 kapı LWB olmasıdır. Bunun haricinde model-motor-şanzıman ikinci planda.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Etiketler
Ynt: G Aranıyor Bulunamıyor

Ankarada şu araç biliyorum. Bir iki kez sadece görmek maksadıyla uğradım. Araç temiz görünüyor.
Bakmanızda fayda var diye düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-orjinal-ve-hatasiz-gd_300-71666366/detay

cartop' Alıntı:
Ankarada şu araç biliyorum. Bir iki kez sadece görmek maksadıyla uğradım. Araç temiz görünüyor.
Bakmanızda fayda var diye düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-orjinal-ve-hatasiz-gd_300-71666366/detay
Günlerdir bu araca baksam mı bakmasam mı diye düşünüp duruyorum. Araç söylediğiniz gibi temiz duruyor ancak fiyatı komik denecek seviyede yüksek. 10 gün kadar önce kılpayı bir araç kaçırdım, aynı özelliklerde üstüne bir de otomatik vites; 37000tl gibi bir rakamı vardı. Bu araca yazılan neredeyse iki katı... Eğer sahibi yarı yarıya bir indirime gitmeyecekse bakmak bana abes geliyor. :D

230 g var ilgilenrsen 5 kapı üstünde 19 inç amg jant mevcut tamamen orjinal

channnn' Alıntı:
230 g var ilgilenrsen 5 kapı üstünde 19 inç amg jant mevcut tamamen orjinal

Mail Attım ancak cevap alamadım. Özel mesaj ile dönüş yaparsanız sevinirim.

mcco' Alıntı:
Mail Attım ancak cevap alamadım. Özel mesaj ile dönüş yaparsanız sevinirim.

sizden gelen bir mail göremedim telefon numaram 544 852 15 21 buradan ulaşabilirsiniz

G İLE OFFROAD YAPACAKSANIZ OTOMATİKDEN ZİYADE MANUEL ARAÇ ALMALISINIZ DİZEL BULABİLİRSENİZ ÇOK
DAHA İYİ OLUR BULAMASSANIZ BENZİNLİDE FEVKALEDE İŞİNİZİ GÖRÜR ÖN ARKA DİFRANSİYAL KİLİDLERİN OLMASI GEREKİR KİLİD YOKSA OFFROAD RANDIMANI DÜŞÜK KALIR

Merhaba,

araçların çoğu sahibinden.com'a koyuluyor gibi.. bazen çok uygun güzel araçlar olabiliyor. bazen de gerçekten yüksek fiyattan hiç olmayacak araçlar da görüyoruz. bazılarına da hep imrenerek baktığımız çok güzel ve rakamını hakkettiğini düşündüğümüz araçlar oluyor.. ama G serisi w463 genelde daha yüksek fiyatlı olduğu için 460'lar daha ekonomik oluyor.

Ben G serisine 2012 başlarında ilgi duymaya başladım. Gezenbilir'e ilk suzuki 2007 otomatik jimny ile girdim, geziler offroad filan derken sonra araç satıldı hep spor araçlar oldu, binek araçlar.. ve en son 2012 kasım ayında ankara'dan bir kısa kasa 3 kapı 240 Dizel aldım geldim. sıfır motor yapıldı, kaporta boya izolasyon döşeme, şimdi şnorkel uygulaması , offroad lastikleri, yükseltme, spacer, sunroof vs. ve her şeyden daha çok zaman ve para harcanan konu 2013 AMG makyaj...

şimdi bir tane de sivil versiyon 5 kapı klimalı otomatik vites elektrikli camlar, elektrikli koltuklar webasto vs. olan bir turbo dizel aracım daha oldu. bunun da bütün motor mekanik yürüyen sıfır yapıldı, şimdi kaporta, izolasyon, döşeme sıfırdan yapılıyor.. yine w463 makyaj yapılıyor vs.

w460 alanlarda 2 ayrı durum söz konusu gördüğüm kadarıyla: g230, g280 gibi benzinli motorların yakıtı biraz fazla.. LPG'li çözümlerle 40-50-60 krş'lara inebiliyor. Dizel olanlar 240, 250 ve 300'ler genelde 40-50 krş yakıyor zaten. dizel araçlar benzinli kadar yüksek süratlere çıkamıyor, ama avantajlı olduğu konular arazi ve yakıt.. benzinliler daha atak ve süratli.. 460 kullanan birçok kişi aracını orjinal haliyle kullanırken birçoğu da w463 makyaj yaparak aracını daha yükesek seri görünümüyle kullanıyor..

w463 kullanıcıları çok fazla forumlarda filan yok, genelde 460çılar yenileme yükseltme vs. işlemlerle uğraştıkları için yazıyor çiziyor.. zaten g500 kullananlar da pek uğramıyor forumlara :smiley:

2 aracı da mayıs sonuna hazır bir şekilde sorunsuz kullanamaya başlamayı planlıyorum.. çok zaman ve masraf yaparak özenle yaptım.. en önemlisi severek yaptım.. daha önce kullandığım hiçbir arazi aracı bu kadar keyif vermemişti açıkçası.. en kısa zamanda fotoğraflarla birlikte neler yapıldığını yazarak gruba ekleyeceğim..

Görüşmek üzere.

Sevgiler.. saygılar..

Özgür.

PS. bu arada Facebook üstünden "G owners Turkey - G sahipleri Türkiye" grubuna üye olmanız dileğiyle.. paylaşımlarımızı videolu fotoğraflı bir şekilde oradan da sürdürebiliriz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR