Arama sonuçlarınız

1. cartop

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri W460 300 GD Cabriolet 1987 3 kapı Mehmet Emin Aydın Ankara

2. cartop

G sahipleri biraz hareketlenelim mi

Ynt: G sahipleri biraz hareketlenelim mi Aralık 9 da son katıldığım etkinlik linki,50 ye yakın muhtelif 4x4 arasında tek Mercedes G Wagen olarak ben vardım. Eksi 11 derecede kamp yaptık. Işık dağı yer olarak İstanbula çok uzak,Bolu civarı olsa mükemmel olur...
  3. cartop

Ynt: G sahipleri biraz hareketlenelim mi Huseyin,senin yokluğunda G Wagen bolumu uyku modundaydı,iyi ki geldin. Selamlar

4. cartop

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012)

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Bu işte deneyimli bir kış kampçısı cevap verirse daha iyi olacak,benimki araç üstü çadırıma uyguladığım vebastoya benzer bir ısıtma sistemi. Borular donduğundan bu kampta sistemi çalıştıramadım,çünkü...
  5. cartop

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012)

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Kışın en soğuk gününde beyaz doğal ortamda kamp atmak harika bir duygu,donanımını hazırla Savaş beyyyyy...

6. cartop

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Gece EKSİ 10.5 dereceyi ölçtüm.

7. cartop

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) .....
  8. cartop

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Her şey çok güzeldi,katılımcılar harikaydı. Etkinliği tertip eden tüm arkadaşlara ve katılımcılara selam ve saygılar.
  9. cartop

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Etkinliği düzenleyen Savaş bey ve arkadaşlarına teşekkürler,devamını dileriz.

10. cartop

Ynt: G sahipleri biraz hareketlenelim mi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83699.120 Tarih belli değil ama kaçırılmaması gereken bir etkinlik,yılda bir veya iki fefa yapılır. Yarın kamplı Işık dağı etkinliğine gidiyorum,kış kampları muhteşem olur...

11. cartop

Ynt: G sahipleri biraz hareketlenelim mi Hersene olduğu gibi bu sene de Gezenbilirin organizasyonunda yapılacak olan Kış Kampına tüm G - Wagen kullanıcılarını bekliyoruz. Tarihi belli olmamakla beraber ilk katılım benden. Muhtemelen Bolu Aladağlarda yapılacak,
  12. cartop

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Daha önce kamp alanına gelmeyenler için gece burayı bulmak zor oluyor. Telefonla yol tarifi bile işe yaramıyor bazen,kampa yakın yol sapağında bir çok yol olduğundan daha önce gelmeyenler çok zor anlar...

13. cartop

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012)
  14. cartop

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012) Savaş bey,selam ve saygılar,inşallah demli bir çay daha içme fırsatı olur, Beraber gitmekte fayda var,C.tesiden gelecekler için programı belirleyelim,
  15. cartop

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012)

16. cartop

Araç Üstü Çadır Isıtma Sistemi

Ynt: Araç Üstü Çadır Isıtma Sistemi Kutlayan ve ilgi duyan arkadaşlara teşekkürler,bu proje kalorifer sisteminin küçültülmüş halidir. 220 volt elektriğe ihtiyaç duymadan 12 voltla doğa şartlarında kalorifer sistemini araç üstü çadırıma uyguladım. Sistem, umduğumdan daha başarılı ve kullanışlı...
  17. cartop

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Ankaraya uzak bir mesafe ve kısa ( iki günlük ) bir kamp olduğundan Ankaradan katılım olmadı sanırım. Katılımcılara iyi eğlenceler...
  18. cartop

Ynt: Araç Üstü Çadır Isıtma Sistemi Sistemin avantajları 1- Çok sessiz çalışır ( çadır içindeyken su pompası sesini duymak çok zor ) 2- Vebastodan az yakar ( bir piknik tüpü asgari 3 veya dört gün idare eder ) 3- Çevre kokusu yok 4- Kurulumu gayet basit ( üç -dört dakika, hortumların jaka...

19. cartop

Ynt: Araç Üstü Çadır Isıtma Sistemi Su kazanı ( 3 litre civarında ) su alır,piknik tüpü kısık ateşle suyu ısıtır. Bu sistemde sıkışma riski yoktur.
  20. cartop

Harika diyebileceğimiz bir ısıtma sistemini araç üstü çadırıma uyguladım.Bir önceki yaptığım sistemde,buharlaşan suyun yatak altındaki borularda dolaşımı ile ısıtıyordum ancak Abant Kış Kampında buharın hortumlarda donduğunu farkettim. Antifiriz ilave olunan suyun buhalaşmadığını veya zor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri