Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012)
Burada herkes bir aile gibi idi. Etkinliklerin tekrarlanmasını diliyoruz. :)
Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012)
Geziyi düzenleyen Zerrin hanıma ve tüm katılımcı arkadaşlara teşekkürler...Abbas bey kampımızın bir numarasıydı, kendilerine özelden teşekkürler :)
Arkadaşlar,cuma günü erken yola çıkanlar bir romork odun satın alinması için yağcıhüseyin muhtarına başvursun,parayı aramızda bölüşürüz,
ateşi gür olmayan kampın tadı da olmaz.Daha önceki deneyimlerimizde çevreden odun toplamanın zorluğunu gördük....
Ynt: G serisi yeni ic gogus degisimi
Bana sorarsanız orjinaliteyi bozmamalı,G Wagenler bu haliyle güzel ve sevilen bir araç.
İçte değişiklik yapmak istiyorsanız,döşeme,merkezi kilit,elektrikli camlar vs.Dışta da arka stopları yeni modelle değiştirmek mümkün.
Aracınızın resimlerini koyarsanız...
Ynt: Mercedes G Class Şanzıman
Evet Nadir bey atmıştı ,uzun zaman geçtiğinden şimdi hatırladım,
Ankarada oturuyor olmamız çıkma parça için bir avantaj.İstediğimiz şanzımanı bulmak zor olmamalı. Kullandığınız şanzıman ile orijinali arasında ne gibi bir fark var ? Üzerindeki seri numarasını...
Ynt: Araç Üstü Sis Farı
İrlandadan bir arkadaşımın göndrdiği Mercedes Benz G Class araçraç üstü sis farı montajını gösteren bir linki de ben atıyorum.Dizilişi ve sis farları dikkatimi çekti.
Cartop...
Mercedes G Class şanzımanlar, en çok soruya muhatap olan konular. Burada faydalı bir not olsun diye G Class şanzıman çeşitleriyle ilgili linki atıyorum. Bizlere mutlaka lazım olacaktır.
Selamlar
Cartop
http://www.4x4abc.com/G-Class/transmissions/getriebe.html
Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı
Hayırlı cumalar Hüseyin kardes,vitonun klima tertibatı GD 300 lere uydugundan eminmisin? Extra tadilata ihtiyaç varmı iyice ögrenelim.
Motor gücü elbette iki beygir gibi düşecektir, ama yokuşsuz yolda sorun olmaz.
Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı
Huseyin kardes,katkilarindan dolayi teşekkurler. Mercedes binek araçların veya vanların klima sistemlerinden birisinin G Wagenlere uyması gerekir diye düşünüyorum. Bu konuda fikri olan varmı ?
Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları
G serisinin kıymetini ancak kullanıcıları bilir. Aracına 30 bin euru istesen yine de azdır, aracı özenerek topladığına şüphe yok. Hayırlı olması dileğiyle,bol şanslar.
Cartop
Ynt: Abant Kış Kampı Etkinliği 27-28 Ocak
Abant Kış Kampımızı gerçekleştirdik,gerçekten kaçırılmaması gereken bir kamptı.
Linkini veriyorum
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83699.new#new
="http://www.dailymotion.com/embed/video/xo7vum?hideInfos=1"></iframe>
Cartop
Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ?
Yeni bir icat yapmak değil bir deney yaptık ve başarılı olduk.Burada başarısızlıktan söz etmedim.Deneylerde kısmi sorunlar çıkar.Başta kullanacağımız borunun alüminyum,demir gibi bir metal olabileceğini söylemiştik ancak alüminyum boru kamp...
Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ?
Sistemi Abant Kış Kampında denedik. Kamp ateşinde ısıttığımız boruyu çadırımın sağlam bir yerine astım. Dış ortam ısısı eksi - 5 derecede seyrediyordu. Yarım saat sonra çadır içindeki ısı + 7 dereceyi gösterdi. Sıcaklık orta kıvama gelince...