Arama sonuçlarınız

1. cartop

Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012

Ynt: Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012 Abant Kış Kampı organizasyonunda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürler. Zorlu tabiat koşullarında güçlü bir irade sergilendi. Katılan tüm ekibe selam ve saygılar.

2. cartop

Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ?

Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ? Ömer beyin fikrine katılıyorum,tüplü ısıtıcılar çok tehlikeli ve farkına varmadan ölüme götürür. Dünyaca ünlü Coleman marka ısıtıcılar yüzünden bile onlarca insan öldü.Büyük tazminatlar ödemek zorunda kaldılar. Buradaki arayışımız...
  3. cartop

Abant Kış Kampı Etkinliği 27-28 Ocak

Geleneksel Kış kampımızı 27-28 Ocakta Bolu Abantta gerçekleştiriyoruz. Kaçırılmaması gereken bu kamp etkinliğine G Wagen kullanıcılarını da bekliyoruz. Haberi olmayan arkadaşlarımıza duyuru için linki veriyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83399.msg1064353;boardseen#new Selamlar...

4. cartop

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012) Güzel bir haber,kış kampını zamanında yakalamak lazım. :)
  5. cartop

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012) önceki yıllarda Karagöl kampımız [attachment=3]

6. cartop

Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ? Yavuz beye ve katkı sağlayanlara teşekkürler,burada kampta ısınmayla ilgili çok güzel fikirler ortaya çıkıyor. Resimlerle izah ettiğim ısınma sistemini herkes bilir.Ben sadece ısıtacağımız su yerine katı cisimler kullandım.Umarım sudan daha...

7. cartop

Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ? Projeye devam ediyoruz, [attachment=2] Deneyi 28-29 Ocaktaki Bolu Abanttaki kış kampımızda yapalım. Bu düzenek çadırımızı mutlaka bir şekilde ısıtacaktır ama ne kadar ?
  8. cartop

GEZENBİLİR 2012 KIŞ KAMPI KATILIM LİSTESİ 01- Efe Karaismailoğlu, 2 kişi + 14 yaşında oğlum , İstanbul, 4 çeker, Cuma gecesi gidiyoruz 02- Murat Albayrak 2 kişi + 14 yaşında oğlum , Kdz Ereğli H.Oto, Cuma gecesi gidiyoruz 03- Ender KURUTLU 2 KİŞİ , Istanbul...

9. cartop

Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ? Hddehaneyi kamp alanına taşıyamayacağımıza göre 1000 derece ısıtamıyacağımızı biliyorum, ben size saydığım metallerin sudan daha fazla ısıtılabileceğini anlatmaya çalıştım. Hehalde konu başlığını iyi tahlil etmeden konuya girdiniz...

10. cartop

Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ? Alüminyum boruyu hadde fırınında ısıtacak değiliz zaten başlıkta kamp ateşinden bahsediyoruz. Alüminyum odun ateşinde tehlike arzetseydi yangın çıkmayan mutfak kalmazdı. Isıtacağımız modelin sıcaklığı odun ateşinde 200 dereceyi...
  11. cartop

Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ? Verdiğiniz bilgi için teşekkürler, suyun kaynama derecesi 100 derece santigrattdır,daha fazla ısıtırsanız buhar olur yani daha fazla ısıtamazsınız. Demir,aluminyum,ateş tuğlasını 1000 dereceden fazla ısıtabilirsiniz, dolayısıyla daha fazla...

12. cartop

Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ? Devam Kulp [attachment=3] Şimdi kurumasını bekleyelim.
  13. cartop

Çadırımızda pratik şekilde nasıl ısınabiliriz sorusunun cavabını aramanın faydalı bir başlık olduğunu kabul etmeliyiz. Bundan önceki ' Çadır Kampçılığında ısınmak İçin ne kullanıyoruz ? başlığını açan '' Marmariscj7 '' arkadaşımıza çok teşekkür ederiz. Bir önceki başlıkta çok değerli fikirler...
  14. cartop

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu Kamp yerini merak ediyoruz,kış kampı olduğuna bol odunlu kamp ateşine ihtiyaç olacak.

15. cartop

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı -Ön- Duyurusu Güzel bir kamp olacak,senede bir kış kampı yapılıyor,biraz daha etkinlik olsa...
  16. cartop

Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi

Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi Enteresan ve çok güzel bir link,profesyonel bir model çalışması var.Hazır parçaları monte etmek yaptığım çalişmadan daha pratik. Teşekkürler
  17. cartop

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) Geçen seneki tarihlere denk gelmesi iyi olur.

18. cartop

Ynt: Paslanmaz telden G Class Cabriolet maketi Sağolun arkadaşlar, özenle bitirmek için çalışıyorum,ama bittiğinde ortaya çok güzel bir şey çıkacak. Şnorkeli unutmadan tabi. Selamlar Cartop
  19. cartop

Güzel bir hobi olan el yapımı G Class Cabriolet maketi yapmaya çalışıyorum. Yapımı uzun bir zaman almakla birlikte uğraşmaya değer bir bir hobi olarak görüyorum. İşte 4 mm lik paslanmaz telden G Class SWB maket çalişması [attachment=4] Devam edecek

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri