Arama sonuçlarınız

1. salihdalci

feroza almayı düşünüyorum...

Ynt: feroza almayı düşünüyorum... merhanba alicanlar sizlerin ferozada makas katları kaç adettir bilemem ben kışın 235x75x15 mt kullanıyorum yazın ise orjinal ölcüsü olan 195x80x15 kullanıyorum .bu ebatlar arasında boy ve en farkı var dır bu fark arabaya yükseklik veriyor benim ferozada her iki...

2. salihdalci

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... sanırım benzin kapağını açma butonundan bahsediyorsunuz.
  3. salihdalci

yeni katılan aktif olmaya niyetli üye

Ynt: yeni katılan aktif olmaya niyetli üye evet önce resimler gelsin yorumlar peşi sıra dizilir güle güle bol çamurlarda kullanırsın inşaallah kazasız belasız . :D :D

4. salihdalci

Giresun Genel Bilgiler

Ynt: Giresun Genel Bilgiler bende varım bende 1993 dahiatsu feroza tam donanımlı imatlıdanım göreleden
  5. salihdalci

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi bende göreledenim arkadaşlar istanbul zeytinburnunda oturmaktayım tüm hemşehrilerime selamlar .

6. salihdalci

Ynt: feroza almayı düşünüyorum... MERHABA CAN valla ben kullanıyorum bazı arkadaşlar dahiatsu 2013 de türkiye den cekilecek diyorlar,ama bunun üzerine ben merkezine gittim çekme köye en az 10 yıl parca sıkıntısıyok istanbuldan ve ankaradan parça temini var .birde bu arabalar türkiyede bayağı...

7. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... tayfun bey bazı tanıdığınız arkadaşlar ferozalarını sattılar ama yinede gönülleri burada sanırım sizinde feroza duruyor şayet duruyorise bir gün bir araya gelelim ne dersiniz .
  8. salihdalci

Ynt: feroza almayı düşünüyorum... kısmet ismail bey bakarsınız tekrar güzel bir ferozanız olur.
  9. salihdalci

Ynt: feroza almayı düşünüyorum... tek kelime ile seviyorum bu keciyi :D :D

10. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... tayfun bey sizleri tekrar aramızda görmek ne kadar güzel bayağıdır yoktunuz hoşgeldiniz .paylaşımlarınızı bekliyoruz

11. salihdalci

Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. ;D ;D aracınız hayırlı ve uğurlu aynı zamandada bol çamurlu olsun ;D ;D
  12. salihdalci

çeki demiri hakkında

Ynt: çeki demiri hakkında sayın ccez aldığınız aracın resimlerini koyarsanız seviniriz .

13. salihdalci

manifold çatlaması..

Ynt: manifold çatlaması.. suya cok girip cikmaktan olur .ya manifoltu atıp yerine paslanmazdan yaptıracaksın yada mevcut catlağı güzel bir biçimde kaynatıp takacaksın gecmiş olsun.
  14. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... cevdet bey bizim bir abimiz sonradan porya ilave ettiğini biliyorum.
  15. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... bu modellerde göbekten gecmiyor direkt içeriden küçük arazi vitesi ile dört çekere geçiyor.

16. salihdalci

19/01/2012 gece kar ve lopez gezisi

Ynt: 19/01/2012 gece kar ve lopez gezisi süpersiniz yakışır.
  17. salihdalci

Feroza Vinç Montaji Resimli.

Ynt: Feroza Vinç Montaji Resimli. resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
  18. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... resimleri paylaşırsanız seviniriz :D :D

19. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... usta işi biliyor cevdet bey gayet şık olmuş.
  20. salihdalci

İğne ada turu 3 günlük resimlerin devamı gelecek

Ynt: İğne ada turu 3 günlük resimlerin devamı gelecek manzaralar süper paylaşım için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri