Arama sonuçlarınız

1. thkuzuoglu69

Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın Rastgele

2. thkuzuoglu69

Erzurum Tabya Gezisi (20 Ağustos 2009)

Ynt: Erzurum Tabya Gezisi (20 Ağustos 2009) Merhaba Fikret kardeş. Ben Bayburt'tan Tuncer. Ben 1986 yılında Ata Üni. Alman Filolojisini bitirdin. 2 yıl da Karayazı'da öğretmenlik yaptım. Lakin o yıllar internet ve benzeri şeyler olmadığı için iletişim bu kadar rahat olmuyordu. Neyse aramızda...
  3. thkuzuoglu69

MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık

Ynt: MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık Geçmiş olsun. Gördüğün kadarıyla araç çamura tamamen oturmuş. Bu çamurda, bir de gövde çamura saplanmışken lastikler ne yapsın.

4. thkuzuoglu69

Samoff Off-Road Gezilerinden Görüntüler (1 Mart - 30 Nisan 2009)

Ynt: Samoff Off-Road Gezilerinden Görüntüler (1 Mart - 30 Nisan 2009) Güzel ve aynı zamanda zorlu bir gezi olmuş. Görseller harikaydı. Elinize , emeğinize sağlık.
  5. thkuzuoglu69

Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri

Ynt: Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri Teknolojinin bu kadar geliştiği bir dönemde eğer o canlılara ihtiyaç duyabileceğimiz bir duruma düşmüşsek ne hata. Bizler kendimizi kaybetmez isek , doğadaki bitkiler bizleri uzun zaman hayatta tutabilir. Değil solucana...

6. thkuzuoglu69

Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür mü?

Ynt: Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür mü? Arkadaşlar o mesafeden görülüp görülmemesi o anki hava durumuna , bakan kişinin görüş açısına ve v.b. sebeplere dayanırsa da biz hiç bir şeyi bizler istenilen şekilde ifade edemeyiz. Önemli olan o duyguyu hissetmek değil mi? O mesafeden görülürlüğü...

7. thkuzuoglu69

Neydim? Ne Oldum? (Necati)

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Genel görünümü itibariyle güzel bir araç olmuş, güzel günlerde kazasız belasız kullan.
  8. thkuzuoglu69

işte buda benim ladam

Ynt: işte buda benim ladam Hayırlı olsun. Güzel araba
  9. thkuzuoglu69

Kişisel Galeri (Burak)

Ynt: Kişisel Galeri (Burak) Harika görseller. Mükemmel çalışmalar. Ellerinize ve emeğinize sağlık

10. thkuzuoglu69

Kişisel Galeri (amaç)

Ynt: Kişisel Galeri (amaç) Güzel resimler. Emeğinize sağlık

11. thkuzuoglu69

Kamuflaj Harikaları

Ynt: Kamuflaj Harikaları Hayvanların doğa ile uyumları bir harika. Bu uyumu bir biz başaramıyoruz. Güzel görsellerdi elinize emeğinize sağlık
  12. thkuzuoglu69

Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk

Ynt: Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk Güzel olmuş . Güle güle kullanın.

13. thkuzuoglu69

Lada Niva Parçası

Ynt: Lada Niva Parçası Yanlış hesap Bağdat'tan döner
  14. thkuzuoglu69

Bütün Yürüyüş Gruplarımıza Duyuru !

Ynt: Bütün Yürüyüş Gruplarımıza Duyuru ! Güzel yerler. Paylaşım için teşekkürler.
  15. thkuzuoglu69

Giresun - Tirebolu - Cimi'de Geçit Vermeyen Orman Yolu (25 Temmuz 2009)

Ynt: Giresun - Tirebolu - Cimi'de Geçit Vermeyen Orman Yolu (25 Temmuz 2009) Ben biraz geç gördüm. Güzel resimler. Emeğinize sağlık.

16. thkuzuoglu69

Giresun Doğa Yürüyüş Parkurları

Ynt: Giresun Doğa Yürüyüş Parkurları Her mevsimin kendine özgü güzellikleri vardır. Zaman geçtikce doğa ile barışık ınsanlarla iletişim kurabilirsiniz. Doğa kucağını açmış sevenleri bekliyor.
  17. thkuzuoglu69

Gümüşhane, Karaca Mağarası

Ynt: Gümüşhane, Karaca Mağarası Karaca mağarasını üç kez gezdim. Hatta birr gün de 320 öğrenci ile mağaraya bir gezi yaptık. Yakın bölgede bulunanların gezmelerini isterim.
  18. thkuzuoglu69

Ülkemizdeki Mağaralar

Ynt: Ülkemizdeki Mağaralar Karaca mağarasını üç kez gezdim. Hatta birr gün de 320 öğrenci ile mağaraya bir gezi yaptık. Yakın bölgede bulunanların gezmelerini isterim. Mağaralarla ilgili açıklamalarda bulunan arkadaşlara emekleri için teşekkürlerimi iletirim.

19. thkuzuoglu69

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları Harika fotoğraflar. Çekenlerin ellerine sağlık.
  20. thkuzuoglu69

Vali İnceleme Yaptığı Mağarada Kayboldu

Ynt: Vali İnceleme Yaptığı Mağarada Kayboldu İyi ki vali kaybolmuş. Yoksa mağara bu kadar erken tanınmazdı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri