Arama sonuçlarınız

1. thkuzuoglu69

Noter İşlemi Yeni Yapılmış Arazi Aracının Muayenesi Gelirse ?..

Ynt: Noter İşlemi Yeni Yapılmış Arazi Aracının Muayenesi Gelirse ?.. Bir kurban da benim. 15/05/2009 Tarihinde Aracımı .......... ........ Tüvtürk'te muayene ettirdiğimde aracım lada nivaya iki yıllık muayene yaptılar. Bu ara aracıma lpr taktırdığım için ruhsatın değişmesi sırasında...

2. thkuzuoglu69

Bayburt Doğal Güzellikler

Ynt: Bayburt Doğal Güzellikler En güzel doğal güzelliklerimizden birisi de yapay göletlerimizdir.
  3. thkuzuoglu69

Bayburt Yemekleri

Ynt: Bayburt Yemekleri Ne güzel yemeklerimiz

4. thkuzuoglu69

Bayburt Tarihi Eserler

Ynt: Bayburt Tarihi Eserler Doğrudur
  5. thkuzuoglu69

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım Ben 40 kişiden biriyim. Ve daha çok şanslıyım. Çünkü herkesten çok bağış yapabileceğim. Tuncer Kuzuoğlu 05355571337 0RH+

6. thkuzuoglu69

Bu da Benim Kırmızı Keçim (54 AZ 160)

Ynt: Bu da Benim Kırmızı Keçim (54 AZ 160) Harika resimler. Paylaşım için teşekkürler. Güle güle kullan.

7. thkuzuoglu69

Niva Parçası Lazım mı? (SATILDI)

Ynt: Niva Parçası Lazım mı? (SATILDI) Geçmiş olsun arkadaşım. Fort Bagaj ve km göstergesine ihtiyacım var. Özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi alabirirsem görüşebiliriz.
  8. thkuzuoglu69

Bu da Benim Keçi - Niva

Ynt: Bu da Benim Keçi - Niva Güzel araba ve güzel gezi. Paylaşımınız için teşekkürler.
  9. thkuzuoglu69

Lada Niva Almalı mıyım?

Ynt: Lada Niva Almalı mıyım? Lada binen kişi genelde yakıtı ikinci planda düşünmelidir. Hız düşünmüyorsan, avcılığı, doğayı ve zoru seviyorsan, bütcene en uygunu niva olacaktır. Nivadan vazgeçme.

10. thkuzuoglu69

Niva'ya Elektronik Ateşleme?

Ynt: Niva'ya Elektronik Ateşleme? Olur, sen ustasına götür.

11. thkuzuoglu69

Motosiklet Kursuna Gitmeden Sadece Sınavlara Girerek Ehliyet Almak

Ynt: Motosiklet Kursuna Gitmeden Sadece Sınavlara Girerek Ehliyet Almak Başka bir ehliyetin varsa devam meçburiyeti yok. Yalnızca direksiyon sınavına gireceksin. Ne kadar da tecruben olursa olsun yine de unuttugun bir şeyler olacaktır. Sen yine de kursa katıl.
  12. thkuzuoglu69

Satılık Çamur Lastikleri

Ynt: Satılık Çamur Lastikleri Bunların içinde 16 cant lada nivaya uyan var mı?

13. thkuzuoglu69

Ulusal Köy Kütüphaneleri Projesi "Destek Verelim Lütfen"

Ynt: Ulusal Köy Kütüphaneleri Projesi "Destek Verelim Lütfen" Güzel bir çalışma, tebrikler.
  14. thkuzuoglu69

Lada 2122 "Река"

Ynt: Lada 2122 "Река" Aslında öntampon biraz daha toplu olsaydı, güzel bir arabaymış?
  15. thkuzuoglu69

Niva'lar da Kaputun Paslanmaya Karşı Korunması

Ynt: Niva'lar da Kaputun Paslanmaya Karşı Korunması Açıklamalar için teşekkürler.

16. thkuzuoglu69

Yarışcı Niva :D

Ynt: Yarışcı Niva :D Güzel resimler. Paylaşım için teşekkürler.
  17. thkuzuoglu69

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım 0 RH+ Bayburt her zaman hazırım.
  18. thkuzuoglu69

Satılık Sadece 3000 Kilometre Yapmış 4 Adet Orijinal Niva Jant ve Lastiği (SATILDI)

Ynt: Satılık Sadece 3000 Kilometre Yapmış 4 Adet Orijinal Niva Jant ve Lastiği (SATILDI) Lastiklerin son şekli arabada gözüktüğü gibi mi?

19. thkuzuoglu69

Piranha; Adı Çıkmış Bir Kez...

Ynt: Piranha; Adı Çıkmış Bir Kez... İyi ki bizim nehirlerde fazla bulunmuyor. Yoksa balık avcılıgı haram olurdu.
  20. thkuzuoglu69

Sazan Balığı

Ynt: Sazan Balığı Balık biraz kılçıklı ama ustası pişirdiğinde güzel bir tadı var. En önemlisi yakalama anı ve o zevkidir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri