Arama sonuçlarınız

1. thkuzuoglu69

Sığ Su Bayılması

Ynt: Sığ Su Bayılması Paylaşımınız için teşekkürler hocam.

2. thkuzuoglu69

Karavan Dandik Ama Kim Almak İstemez ki...

Ynt: Karavan Dandik Ama Kim Almak İstemez ki... Gerçekten güzel karavanlar. Fiyatları ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olan var mı?
  3. thkuzuoglu69

Fotoğraf Makinalı Maske

Ynt: Fotoğraf Makinalı Maske Ben de fiyatını merak ediyorum. Gerçekten ne kadar?

4. thkuzuoglu69

Amatör Cep Telefonu Çekimlerim (Makro)

Ynt: Amatör Cep Telefonu Çekimlerim (Makro) Aziz Bey, gözlemci bir gözle bu güzel resimleri bir cep kamerasıyla bu kadar güzellikte çekebildiyseniz ne ala. Ya iyi bir kamerayla çekseydiniz nasıl bir güzel tepki alırdınız? Güzel resimler . Bayıldım. Teşekkürler
  5. thkuzuoglu69

Haydarpaşa'yı Böyle Görmüşmüydünüz ?

Ynt: Haydarpaşa'yı Böyle Görmüşmüydünüz ? Yinede her iki görsel güzel. Paylaşımınız için teşekkürler.

6. thkuzuoglu69

Kişisel Galeri (Boğaç Erkan)

Ynt: Kişisel Galeri (Boğaç Erkan) Boğaç Bey çekimleriniz gerçekten güzel. Paylaşımınızdan dolayı şükranlarımı belirtirim. Teşekkürler.

7. thkuzuoglu69

Kar

Ynt: Kar Teşekkürler. Gerçekten güzel görseller. Eline sağlık.
  8. thkuzuoglu69

Fotoğraflarla Bayburt

Ynt: Fotoğraflarla Bayburt Kaleden Bayburt'a kuş bakışı
  9. thkuzuoglu69

Fotoğraflarla Bayburt

Ynt: Fotoğraflarla Bayburt Oruçbeyli (Siptoros) Göleti :Mevsiminde balık cenneti. Mevsiminde piknik alanı (Keşfedenlere!!!!)

10. thkuzuoglu69

Fotoğraflarla Bayburt

Ynt: Fotoğraflarla Bayburt Bayburt kalesinden Çoruh'a bakış

11. thkuzuoglu69

Suyun İçinde Bir Tur !...

Ynt: Suyun İçinde Bir Tur !... Gerçekten güzel bir gösteri idi. Paylaşımınız için teşekkürler. Anlayamadığım hava filitresi dahi suyun içerisine girmesine rağmen araç stop etmedi mi?
  12. thkuzuoglu69

Niva'nın Çıkışı ve İnişi !...

Ynt: Niva'nın Çıkışı ve İnişi !... Keşke Niva böyle tırmanışlar yapabilse diyecegim ama, YEVGENİ'in dediği gibi fizik kurallarına aykırı.

13. thkuzuoglu69

Niva Yükseltme

Ynt: Niva Yükseltme Reis selamlar. Bu yükseltme kitin fiyatı ne kadardı?
  14. thkuzuoglu69

Yarışcı Niva :D

Ynt: Yarışcı Niva :D Tebrikler---Nivaya Size de.
  15. thkuzuoglu69

Ağaçlı Yakınında Bir Göl (15 Ekim 2006)

Ynt: Ağaçlı Yakınında Bir Göl (15 Ekim 2006) Güzel yerler . Paylaşımınız için teşekkürler.

16. thkuzuoglu69

Bu da Benim Nivam (reis28)

Ynt: Bu da Benim Nivam (reis28) Reis ekzosu çiftleyince ne gibi değişiklikler gözledin. Araban gerçekten güzel olmuş. Güle güle kullan.
  17. thkuzuoglu69

Yarışcı Niva :D

Ynt: Yarışcı Niva :D Selam arkadaşım. Merak ettim de , bu çamurdan yardımsız çıkabildin mi?
  18. thkuzuoglu69

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selam arkadaşlar . İyiki bu siteyi görmüşüm. Aranıza beni de kabul edersiniz memnun olurum. Ben Tuncer, 1991 model Lada Nivam var.(2121) Doğada gezme ve balık tutma gibi hobilerim var. İnşallah güzel muhabbetlerimiz olur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri