Kar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sukuşu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,833

Sukuşu

Moderatör
image0072.jpg

image0062.jpg

image0052.jpg

image0042.jpg

image0032.jpg

image0022.jpg

image0012.jpg

Etiketler

Ynt: Kar

İlk gördüğümde gerçek olmadığını düşünmüştüm.Fotoğrafları inceledikçe gerçek olduğunu gördüm
Bende nerede olduğunu bilmiyorum. Dördüncü resimde bir tabela var. Büyük bir ihtimal Çin'dedir diye
düşünüyorum.Nerede olursa olsun; dünyanın bir yerinde bu kadar kar yağdığını görmek ilginç.
Dahada ilginci bu yerlere tur düzenleyip buradan para kazanmaları.İşte turizm mantığı böyle birşey.

abı bu karda ne kar mağarası yapılır yaa. hatta kar sarayı süper mişş .;D

İnsanın Japon'lara saygı duymaması mümkün değil. Hani "Çin işi Japon işi" dendiği kadar var ;-)

Konuya kendimi iyice kaptırdım, Japoncam ve İngilizcemin elverdiğince (!) anlamaya çalışıyorum. Bizim Bolu Dağı geçişi "çerez" bile kalamıyor bunun yanında, en azından onu anladım :smiley:

rotanın kesiti:
7550_01.gif

ve bu rotayı geçerken kullanılan araçlar:
7550_02.jpg
Tateyama Chico Railway (Local Train of Toyama)

7550_03.jpg
Tateyama Cablecar

7550_04.jpg
Tateyama Highland Bus

7550_07.jpg
Tateyama Tunnel Trolley Bus

7550_08.jpg
Tateyama Ropeway

7550_11.jpg
Kurobe Cable Car

7550_13.jpg
Kanden Tunnel Trolley Bus

7550_14.jpg
Local Bus

bu araçlar ve rota üzerinde kat ettikleri mesafeler hakkında daha detaylı bilgi için:
http://www.alpen-route.com/english/acs-vehicles.html

Özdal abi bilgilerin için cok teşekkürler. bu topic bastan sona şaşılacak bir şey oldu . ilginç

Bu boyutlara olmasada kışın ardahan,göle, sarıkamış a gitmenizi tavsiye ederim.
Gerçi oralarda asvaltı görmeniz pek olası değil.ama yollar açılmışsa 2-3 metrelik kar duvarlarının arasında gidiyorsunuz.
Geçen sene iyi yağış almasada özellikle kars göle arasını tavsiye ederim.

Burası amatör ve profesyonellerin buluştuğu bir fotograf galerisi. Birkaç kişinin güzel yorumuları dışında, kardan değil, anlamsız yorumlardan üşüdüm. Yapılan çekim hatalarını ve fotografta estetik bulduğumuz ya da çekim deki başarılar oranı ile ilgili yorumlar bekliyoruz. Seviyeyi biraz yükseltelim, lütfen.
Sn. Yıldırım, başka fotograflarınızı da görmek isteriz. Fotografa gönül verenlerdenseniz, lütfen devam. Başarılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR