Kar ve Kış Fotoğrafları... Kar Meleği de Olurrrr :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VforVendetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,851
Ynt: Kar ve Kış Fotoğrafları... Kar Meleği de Olurrrr :smiley:

Haklısın, Offroad' da yeri gelirse çamura da bulanırız abi.. :smiley: Bilirsin, kar - yağmur - soğuk - çamur farketmez :smiley:

Etiketler

estagfurullah birden...

hakan sana gelince, " Ben sana çamurdan pasta nasıl olurmuş onu gösterecem Bilmem açık ve net anlatabildim mi ?"

çok açık ve net olarak anladım ki çamuırdan pasta nasıl olur göstereceksin yani çamurdan pasta olacaksın... benim için deger mi hakan yawwwww ::D

Kar Kış Fotografı mı dediniz .??

Ehem .

PHOT0077.jpg

PHOT0078.jpg

PHOT0115.jpg

PHOT0126.jpg

PHOT0129.jpg

4x4 Kullanan arkadaşlar darılmasın ama bu resimleri çekerken tabanvay kullanıyordum.
:D

Daha fazlası için ;
http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,7279.0.html

Öz Murat ,

Evet evet bu ''Tabanvay'' denilen şeyi bende çok iyi biliyorum.. :D
Kar fotoğraflarını görmek bile içimi bir sevinç kaplamasına neden oldu..Seviyorum karı ve o soğuğu /ayazı iliklerimde hissetmeyi.. :D Allahtan kış geldide biraz nefes aldım..Havalar dahada soğursa tadından yenmez bir hal alacak bu durum.. :smiley:
Bugün ofisten şöyle bir Elmadağına baktımda bembeyazdı..Gel dağlar kızı gel dedi ama nerdeeee.. :( :'(

Murat bey, fotoğraflar harika, ortam müthiş.. Çok şanslısınız.. Paylaşım için teşekkürler.

hural' Alıntı:
Murat bey, fotoğraflar harika, ortam müthiş.. Çok şanslısınız.. Paylaşım için teşekkürler.

Birşey değil Hakan Bey,

İyi Çalışmalar.

Öz Murat,

murat çok güzel resimlerin, bayıldımmmm inanki bayıldım...
Hakancığım snein resimlerin de çok güzel, onları da cok cok begendim...

amaaaaa ben kar meleği istiyorummmmmmmmmmmmmmmm

Kar meleği resmi çekebilmem için Şubatı beklemem gerek.
İzmir'e kar yağmaz. Ne zaman Bozdağ'a gideceğiz oncak o zaman .
:(

işte artık ocak şubat farketmez buraya birileri kar meleği resmi koymazsa ben gözüm açık gideceğim

yok tamam sen dağcı kıyafetlerinle gelebilirsin :D ben anlayışlı bir ex olurum :p

Ex mex.. Nooluyor yahuu.. Bu ekipteki herkes daha çok işler çıkartacak. Lütfen yaaniii ...

Kamuflaja bakarmısın?..Bu dalmaçyalılar acaba bu yüzdenmi benekli sorusu geldi aklıma..

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR