Arama sonuçlarınız

1. OffLineR

Karavanda Ateşli Silah ?

Aslında üçüncü seçenek. Var ama doğru bulmuyorum. Özellikle tek araçlı kamplarda beklenmedik bir durumda çok işe yarayabilir. Aynı şekilde karşı tarafı körükleyip normalde hızlı bitecek bir tartışmayı silahların konuşacağı bir noktaya da çekebilir. Karşı tarafı okumak çok önemli. Bela...

2. OffLineR

Hafta Sonu Offroad Gezi Ve Kamp

Ben de katılım talebimi ilettim. Menekşe yaylasındaki fotoğraflar müthiş.
  3. OffLineR

Araç İçi Buzdolabı

Bir de yola çıkmadan önceden dolabı soğutmakta fayda var. Tercihen evde 220Voltta. Buzdolabı destekliyorsa onun üzerinden, desteklemiyorsa küçük bir dönüştürücüyle. Hem kamp alanına giderseniz orada da 220Volttan yararlanıyorsunuz.

4. OffLineR

Kamp Için Grup Oluşturalım.

Beni de aynı gruba alın. Ben de eşimle yapıyorum kamplarımı ve kafa dengi güzel bir ekip kuramadık gitti :)
  5. OffLineR

Araç İçi Buzdolabı

Bu mesajınızı yeni okudum. Hayırlı olsun. Pişman olmazsınız

6. OffLineR

Araç İçi Buzdolabı

Kesinlikle katılıyorum. Bununla birlikte örneğin mobicool FR40 modeli var -10 derece diyor ama yanında da max dış sıcaklık 40 derece iken diyor. Bu da araç içinde yaz aylarında görülen 40 derece ve üzeri sıcaklıklarda bu ısılara inemeyeceğini gösteriyor. Kaldı ki yaz aylarında 10 derece...

7. OffLineR

İstanbul Avrupa Yakası Kamp Ekibi

Kamp ateşi candır. Kimdir o whatsapp ekibi :)
  8. OffLineR

İstanbul Avrupa Yakası Kamp Ekibi

Buradan pek kamp planı yapan yok sanırım. Tabi kamp yapmadan önce tanışmak da önemli. Ya da en azından küçük bir grup düzenli kamp yapıyor olsa yanlarına yancı takılınabilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri