Arama sonuçlarınız

1. SRDRGV

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Murat bey merhaba , Motosiklet tutkusu ve karavancılığın temelinde gezi , doğa tutkusu ,özgürlük , macera , yeni dostlar edinme amacı olsada ,bir yerde birbirinden tamamen farklı uğraşılar , meraklar. İşin en güzel yanı karavancılığı yaptığınız sürece ...

2. SRDRGV

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ahmet bey merhaba , Verdiğiniz linklerden rotalarınızı , fotoğraflarınızı izledim. Gerçekten motorculuğun hakkını geçen senelerde fazlasıyla vermişsiniz. :o Şimdilerde karavancılığa başlayarak biraz da rahat etme ve karavanla gezmenin tadını çıkarmayı çoktan hak...
  3. SRDRGV

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Çok şık olmuş. Renk uyumu , mobilyalar , yerleşim herşeyiyle dört dörtlük. Gönlünüzce uzun yıllar , uzun yollarda sağlık içinde kullanmanız dileğiyle...

4. SRDRGV

GÜZELDERE - SAMANDERE ŞELALE KAMPI

Ynt: GÜZELDERE - SAMANDERE ŞELALE KAMPI Çok güzel kareler. Bayram tatilinin hakkını vermişsiniz. Paylaşım biraz geç olmuş ama ne yapalım bu seferlik hoşgöreceğiz. ;D Gençliğinizi ve enerjinizi böyle güzel etkinliklerde yaşamanız çok hoş. Yaş ilerledikçe bu tür aktiviteler sadece fotograflarda...
  5. SRDRGV

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Serdar kardeşim, Bu konuda sana güveniyorum.Bu çizimi yine Exel de yaptım.Oğlumun arkadaşı pdf formatına çeviri proğramı yüklemişti.Ben proğramı bu gün tekrar yakaladım.Proğramı çalıştırıp Exel dosyasını proğram...

6. SRDRGV

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Ben yine görevimi yapayım. Döner koltuk aparatı aşağıda. Bu sefer yükleme forum olanaklarını kullanarak gerçekleştirilmiştir. Biraz geç olsada öğrendim. Doğrusuda bu zaten.. :D

7. SRDRGV

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) [tr][td] Atila bey açıklamanız için teşekkürler. Daha önce bu bilgiye forumda rastlamamıştım. gerçekten daha pratik ve en önemliside fotoların kalıcı olması DENEME
  8. SRDRGV

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Serdar Kardeşim, İlgine teşekkür ederim.Eksel çalışmıştım.Forum exel kabul etmiyor.Bende-yaşlılık işte-ne yapacağımı bilemediğim için kırtasiyede pdf olarak uygulattım.Bu kezde resim olarak yükleyemedim.Yeni...
  9. SRDRGV

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Değişik bir yerleşim planı olacak. Foto olarak aşağıda ekliyorum. Gözümüzün önünde olsun.. ::) Uploaded with ImageShack.us

10. SRDRGV

Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı

Ynt: Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı Teşekkürler Fatih bey. Kuddusi Bey'in hikayesini güzel ve akıcı kaleminizden kah gülerek , kah üzülerek en önemlisi dersler alarak bir solukta okudum. İki sene çekme karavan kullanmış biri olarak 1989 - 1990 yıllarındaki teknoloji göz önüne alındığında hiç...

11. SRDRGV

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Haydi hayırlısı...Sizlerin sayesinde bizler de usta olacağız bu gidişle. İzlemedeyiz. Teknik olarak bir yardımımız olmasada gönül yardımı... Uploaded with ImageShack.us
  12. SRDRGV

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Güzel görüntüler eşliğinde , Küheylan'a yakışan bir seyahat ve yılbaşı kutlaması olmuş. Yılbaşına nasıl girersen bütün sene öyle geçermiş. Demek bu senede Küheylan her zamanki gibi yollarda olacak. paylaşım için teşekkürler...

13. SRDRGV

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem Valla Porof Zihni Sinir'mi sizden projeyi aldı yoksa sizmi ondan aldınız bilmem ama sonuçta harika bir proje. ::) Sonucu merak , endişe , sevinç , kaygı ve diğer hislerle bekliyoruz. ;D Umarım bu projeniz bir çok arkadaşa ilham...
  14. SRDRGV

İzmir,Urla'da Yaşamak?

Ynt: İzmir,Urla'da Yaşamak? İsabetli bir seçim. Yeni camper ile gezecek çok yeriniz olacak. Şimdiden hoşgeldiniz diyorum. :)
  15. SRDRGV

Hipocamp Gümüldür/İzmir

Ynt: Hipocamp Gümüldür/İzmir Çok temiz , düzenli , güvenli bir kamping fakat fiyatlar da o derece pahalı :o Yıllar önce 10 -15 gün kadar kalmıştık , fakat bu fiyatlarla bundan sonra pek mümkün görünmüyor ???

16. SRDRGV

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal) Çok güzel ve kullanışlı olacak gibi görünüyor. Fazla detaya girmeden kullanım alanını geniş tutmuşsunuz. İnşallah sonuçtada tam istediğiniz gibi olur. Bitmiş halini merakla bekliyoruz. Gönlünüzce güzel gezilerde...
  17. SRDRGV

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) [tr][td] Mesajınız için teşekkürler . Karavancı olarak aramıza katılmanızda bir nebze olsun katkım olursa ne mutlu bana... ::)
  18. SRDRGV

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Mesajınız için teşekkürler.

19. SRDRGV

Karavan Sevdası

Ynt: Karavan Sevdası Sn. Zirve1 , Aramıza hoşgeldiniz. Profilinize baktım aslında ağustos 2009 da aramıza katılmışsınız. O zamandan beri çok yerler gezip , görüp fotoğraflamış olmalısınız. Herhalde bunları zaman içinde bizlerle de paylaşırsınız. Fotoğraflardan anladığım kadarıyla aracınızı...
  20. SRDRGV

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) [tr][td] İnşallah , imkanlar el verdiği sürece katılmayı bizlerde isteriz.. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri