Arama sonuçlarınız

1. SRDRGV

Vee.. 2011 Yazı Da Böyle Geçti

Ynt: Vee.. 2011 Yazı Da Böyle Geçti Afyonda 4 yıl öğretmenlik yaptım. O yıllarda kalorifersiz bir evde kaldığımız için Afyon'un soğuğunu çok iyi bilirim. Aslında benden çok eşim soğuk mağduru olmuştu. Soğuktan mutfaktaki yiyecekler de dahil olmak üzere herşey donardı. O şartlarda yemek yapıp...

2. SRDRGV

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) [tr][td] Haşmet bey merhaba. Hatırladım , o zaman kaldığımız Denizli Anadolu Lisesi lojmanları bahçesinde karavana bakmaya gelmiştiniz herhalde. Nereden nereye... Selam ve sevgiler...
  3. SRDRGV

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) [tr][td]Serdar bey hediye Selimiyeden görüntü gerçekten içimizi hem ısıttı hemde özleimimize tavan yaptırdı..Geçen sene eşim ve dostlarımızla Seliimiye dahil komple Bozburunu gezmiştik. Çok güzel bir bölge ama Selimiye harika idi doğrusu. Yaşanılası bir yer...

4. SRDRGV

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sn. Anibal_Anibal, Seyfettin Hoca, Ümit Tiryaki, Arif Mesce, hoşgeldin mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim. Hoşbulduk.. Sizlerin hediyesi Marmaris Selimiye'den bir kare... Bu soğuk kış günlerinde böyle görüntüler insanın içini ısıtıyor.. Uploaded with...
  5. SRDRGV

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sn. Bali Doğan , Sn. Halil bey, hoşgeldin mesajlarınız için teşekkürler. Hoşbulduk. Sn. Metin Türe , Tanışma mesajımda da yazdığım üzere İndigo Albatros karavanım çok güzel bir araçtı , iyi durumda olmasına karşın keyfe keder bir çok masrafta yaptım , dediğim...

6. SRDRGV

Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010) Şeref bey merhaba , Aynı tereddütleri bende yaşadım. Gerçektende web sitelerinde herhangi bir bilgi yok. Daha sonra yaptığım araştırmada Facebook grubunda bu bilgiye rastladım hatta arkadaşım olan...

7. SRDRGV

Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010) Bende katılmayı düşündüm fakat havalar birden soğuyunca hanımı ikna etmek mümkün olmadı. netekim haklı sayılır. Hava güzel olsa sorun değilde , soğuk olunca karavan olmadığından aracın içinde (Renault Trafic)...
  8. SRDRGV

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sn, Abdi Uçar, Levent Güngör, Bülent, Bekir Kemal, Freediver2009, Cavid Sezen, Erhan110, Seyyah54, Seyfettin hoca, Yusuf Aybek, Kendimi tanıtma mesajıma verdiğiniz nazik yanıtlarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Zaten günlerde 21...
  9. SRDRGV

Vee.. 2011 Yazı Da Böyle Geçti

Ynt: Vee.. 2011 Yazı Da Böyle Geçti Sevgili Ülker&Yavuz ÖNTAŞ çiftine bu güzel gezilerini bizlerle paylaştıkları , görmediğimiz yerleri tanıttıkları , gördüğümüz yerlere ilişkin anılarımızı tazeledikleri için teşekkür ediyorum. Resimli roman tadında , görsel bir şölen olarak sunulan ...

10. SRDRGV

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

11. SRDRGV

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Değerli arkadaşlar, Aranıza katılalı bire süre geçmesine karşın nihayet kendimi tanıtma fırsatı bulabildim. Fakat bunda benim herhangi bir suçum yok. Bütün suç böyle bir forumu hazırlayıp bu kadar kişiyi bir araya getiren , bunca önemli bilgilerin , güzelliklerin...
  12. SRDRGV

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal) [tr][td] Söz konusu arka kapı çadır uygulaması aşağıdaki linkte konu edilmişti. Gönlünüzce bir camper olması için kolaylıklar ve başarılar diliyorum. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53684.0

13. SRDRGV

Dize Araçlar, Devirli mi kullanılmalıdır ?

Ynt: Dize Araçlar, Devirli mi kullanılmalıdır ? Sn. D. Aydın , Mesaj sayınızın az olması aramıza yeni katıldığınızı gösteriyor. Açıklamalarınız bizler için gerçekten çok yararlı oldu. Bu konuda derin bir bilgiye sahip olduğunuz belli. Paylaşımlarınızın ve bilgilendirmenizin devamı dileğiyle...
  14. SRDRGV

Evimizin Bahçesinde Kamp Yapmak

Ynt: Evimizin Bahçesinde Kamp Yapmak [tr][td] Yazılanlar , benim yazlığın bahçesinde kamp yapmamla ilgili ise eğer , böyle bir girişimin yazlık site sakinlerince pek normal bir davranış sayılmayacağı endişesiyle maalesef gerçekleşemediğini üzüntüyle bildiririm. >:( Fakat aramızda kalsın ...
  15. SRDRGV

Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda) Teşekkürler Haşmet bey... Linki inceledim.. Cem beyin çalışmalarını takipteyim.. ::)

16. SRDRGV

Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda) Cem Bey merhaba , Açtığınız konu başlığını buraya kadar güzel fotoğrafları , becerilerinizi ve yaratıcılığınızı da izleyerek bir solukta okudum. Fakat maalesef yeni aracınızın fotoğraflarını ve bunda ne gibi...
  17. SRDRGV

Türkiye ve Avrupa'daki campingler , haritadaki konumları ve diğer bilgiler..

Ynt: Türkiye ve Avrupa'daki campingler , haritadaki konumları ve diğer bilgiler..
  18. SRDRGV

Ynt: Türkiye ve Avrupa'daki campingler , haritadaki konumları ve diğer bilgiler.. Madem bu işe başladık , biraz daha bilgi sahibi olabilmek adına Türkiye'ki kamplarda dahil olmak üzere tüm Avrupa'daki kamping bilgilerini ve haritadaki konumlarını bildiren bir web site adresi daha veriyorum...

19. SRDRGV

Ynt: Türkiye ve Avrupa'daki campingler , haritadaki konumları ve diğer bilgiler..
  20. SRDRGV

Tüm Avrupa ve Türkiyedeki kampingleri kapsayan , harita üzerinde konum ve adreslerini görebileceğiniz , özellikleri hakkında bilgi alabileceğiniz , bir çok dilde hazırlanmış bir site. Haydi bakalım kampçılar , Türkiye dar geliyorsa Avrupa'daki kamp alanları bizleri bekliyor ;D 23930 adet kamp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri