Arama sonuçlarınız

1. SRDRGV

Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi

Ynt: Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi Yukarıda arkadaşlarımızca yayınlanıp paylaşılan kamping listesi daha önceden tarafımca hazırlanmamıştır. ;D Çok kapsamlı bir kamp listesi olmuş. Hazırlayan ve paylaşım yapan arkadaşların emeği için teşekkürler. Bu listeyi KAMPÇILIK - KAMPİNG bölümü...

2. SRDRGV

Aydın Kamp Alanları

Ynt: Aydın Kamp Alanları Güzel fotolar... Gelip geçiyorduk ama kamptan haberimiz yoktu. paylaşım için teşekkürler..
  3. SRDRGV

Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar

Ynt: Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar SN. YKAMAS , Çok güzel bir site. İmalat ve araca montaj ile ilgili videolarda var. Paylaşım için teşekkürler.

4. SRDRGV

Kampların Koordinatları

Ynt: Kampların Koordinatları Türkiye'deki kamping yerlerinin işaretlendiği google map'te yapılan bu çalışma ile ilgili link benim sık kullanılanlar listemde yer alan ve daha önce bir şekilde elime geçmiş olan (şimdi hatırlıyamıyorum..) bir link idi. İnternet ve gezenbilir gibi forumlar bir...
  5. SRDRGV

Kekova'da kamp

Ynt: Kekova'da kamp KEKOVA'dan bir kaç kare.. Bildiğim kadarıyla karadan ulaşım yok. Tekne turları ile veya kendi tekneniz ile gidebiliyorsunuz. Kamping olduğunu zannetmiyorum.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...

6. SRDRGV

ADRASAN'DA KAMP

Ynt: ADRASAN'DA KAMP ADRASAN'dan bir kaç fotoğrafta benden olsun.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

7. SRDRGV

Doğayla Koyun Koyuna Köy Kahvaltısı

Ynt: Doğayla Koyun Koyuna Köy Kahvaltısı Yukarıda adı geçen kahvaltı mekanlarından aşağıdaki değirmen'i bir kaç kez ziyaret etmiştim. özellikle bahar aylarında keyfine doyum olmuyor. Görsel bir şölen sizleri bekliyor.. DEĞİRMEN: Suni bir gölet, asma köprü, at binme alanı ve mini bir hayvanat...
  8. SRDRGV

Mangal Yakma Önerileri

Ynt: Mangal Yakma Önerileri Newbig (Sami Sayın ) arkadaşımızın bahsettiği aparat yazlıklarda yerleşik düzende kullanılabilecek en güzel ,en pratik mangal yakma aracı. Fakat seyahat halinde olanlar için biraz taşıması külfetli. (Bknz aşağıdaki fotograf..) Hatta bir dostluk yapacagınız...
  9. SRDRGV

Kampların Koordinatları

Ynt: Kampların Koordinatları Arkadaşlar , Türkiye'deki belli başlı kampinglerin isimlerini ,koordinatlarını , ve rotalarını Google maps'in aşağıdaki linkinden görebilir , istediğiniz kampingi tıklamak suretiyle detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Çoğumuz için sezon kapandı sayılır fakat...

10. SRDRGV

Mangal Yakma Önerileri

Ynt: Mangal yakma önerileri: İthal pres kömürler kalorisi ve yanma süresi açısından çok ekonomik. Ben aynı kömürü 3 kez kullandığımı biliyorum. Tek problem ilk tutuşturma zorlukları. Bu aşamada bir miktar normal mangal kömürü ile takviye edip gerekli sıcaklığı temin etmek yararlı oluyor , daha...

11. SRDRGV

Hangi İzolasyon Malzemesi?

Ynt: Hangi İzolasyon Malzemesi? rtulun (RIFAT TÜLÜN) arkadaşımızın verdiği linkten yalıtım malzemeleri üreten firmanın ürünlerini inceledim. Çok kapsamlı , çok çeşitli değişik ihtiyaçlara cevap veren bir çok ürün var. Doğrusu daha önce izolasyon konusunda yaptığım araştırmada İzmir'de böyle bir...
  12. SRDRGV

Mangal Yakma Önerileri

Ynt: Mangal Yakma Önerileri MARMOK arkadaşımızın başlattığı konuyu birazda görsellik katarak devam ettirmeye karar verdim. Bu arada Karşıyaka Lisesi Mezunları (KARLİS) internet grubumuzdan sevgili Erdal Önal abimin verdiği bilgi ve fotoğraflardan yararlandım. Buradan kendisine teşekkür...

13. SRDRGV

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Tamamı gerekli ve faydalı bilgiler. İnşallah lazım olmaz fakat bilmekte fayda var. Öğrenmemiz gereken çok şey armış. Tüm paylaşım yapan arkadaşlara teşekkürler.
  14. SRDRGV

Andriake Camping Demre

Ynt: Andriake Camping Demre ÇOK GÜZEL TEMİZ , BAKIMLI BİR KAMPİNG. ÇİMENLERİN ÜSTÜNDE KAMP YAPABİLİYORSUNUZ. EYLÜL AYI İÇİNDE GİTTİĞİMİZ İÇİN OLSA GEREK AYRICA ÇOK SESSİZ VE SAKİNDİ. İR TEK EKSİĞİ BULAŞIK VE ÇAMAŞIR YIKAMA YERİ OLMAMASI. ZİYARETİMİZ ESNASINDA YETKİLİLERE BU HUSUSU BİLDİRMİŞTİK...
  15. SRDRGV

Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006)

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006) HAŞMET BEY MERHABA , FORUMA YENİ ÜYE OLDUĞUM İÇİN PAYLAŞIMLARI ANCAK OKUYABİLİYORUM. ŞİMDİYE KADAR BAKTIKLARIM İÇİNDE EN KAPSAMLI , EN GÜZEL FOTOĞRAFLARLA BEZENMİŞ , EN DETAYLI KONU SİZİNKİYDİ. BİR SOLUKTA TAMAMINI OKUYUP BİTİRDİM. ADETA BİR BELGESEL...

16. SRDRGV

Evimizin Bahçesinde Kamp Yapmak

Ynt: Evimizin Bahçesinde Kamp Yapmak VALLA BENDE YAZLIĞIN BAHÇESİNDE KAMP YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT ELALEM NE DER GİBİ ÇEKİNCELERİM VAR... ::) HER NE KADAR YAZLIĞIN RAHATLĞI OLSADA KAMPÇILIĞIN ZEVKİ AYRI.. :D
  17. SRDRGV

Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları TÜM PAYLAŞIMDA BULUNAN , FOTOGRAF GONDEREN ARKADASLARA TESEKKURLER. FIKIR ALMAK , PROJE URETMEK ISTEYENLER ICIN HEPSI COK GUZEL ORNEKLER. BIZLERI HAYAL DUNYASINDA BIR SEYAHATE CIKARDINIZ. BU ARADA LIMITLI INTERNET BAGLANTIMIZI DA YEDIK TABII..:)) AMA...
  18. SRDRGV

İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010)

Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010) GRUBA YENİ ÜYE OLDUĞUM İÇİN BAŞLIKLARI ANCAK YAVAŞ YAVAŞ İNCELEME FIRSATI BULUYORUM. PAYLAŞIMLARINIZI BAŞINDAN İTİBAREN BİR SOLUKTA OKUDUM. FOTOĞRAFLAR PAYLAŞIMLAR HEPSİHARİKA. OLMAZ BÖYLE BİR KAMP , OLMAZ BÖYLE BİR...

19. SRDRGV

kabak koyu?

Ynt: kabak koyu? BU YAZ FETHİYE'YE YAPTIĞIMIZ SEYAHATTE KABAK KOYUNDAN SÖZ EDİLDİ , FAKAT GİTMEK NASİP OLMAMIŞTI. İYİKİDE OLMAMIŞ.. :o
  20. SRDRGV

Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi

Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi BU BULUŞ BANA GIR GIR DERGİSİNDEKİ ZİHNİ SİNİR PROCELERİNİ HATIRLATTI. ŞAKA BİR YANA GÜZEL BİR PROJE. PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri