Arama sonuçlarınız

1. hunter06_1

Jeep Grand Cherokee 1995 5.2 Limited

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun,aldığın araç temizse çok keyif alırsın, dönüşlerde biraz kasar önemli bir şey değildir, eğer parça lazım olursa hesaplı parça alabileceğin adresler verebilirim, tekrar hayırlı olsun

2. hunter06_1

Jeep Grand Cherokee 1995 5.2 Limited

5.2 lerin 96-98 modellerini alabilirseniz daha iyi olur 95 ile 96 arasındaki farklar , makyajlı kasadır,döşemeler,jantlar göğüs direksiyon tamponlar,yan kusaklar,yazılar farklıdır, 96 modellerin bir kısmında ve 97 -98 modellerde sunroff ve açılır bagaj camı vardır,parça fiyatları ucuzdur çünkü...
  3. hunter06_1

Bu Arac Hakkında Yardımcı Olabilirmisiniz P38

gidip baktınızmı,bende bir ara ilgilenmiştim ama sahibi ukala birine benziyor ve adem usta 4.0 ın 2000 ve üzerini önerdi diye vazgeçtim,ilanda güzel görünüyor

4. hunter06_1

Satın Almak İstediğim Araç Hakkında Bilgisi Olan Var Mı ?

bu arabaya ben gidip baktım,galeride ve acayip dökük bir araç sakın yaklaşmayın
  5. hunter06_1

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

merhaba arkadaşlar,bana p38 in ön far ve arka stop korumaları lazım elinde olan varsa bana mesajla ulaşabilir...

6. hunter06_1

98 Rr 4.6 Hse Almak Uzereyım Yardım Lutfen

araç aldınızmı ? bende almayı düşünüyorum,tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz ?

7. hunter06_1

98 Grand Cherokee

Bence galerici sizi yanıltmaya çalışıyor, offroad aracı olarak yükseltilmiş jant takılmış lastik takılmış fakat ön şaft sökülmüş yüksek ihtimalle ön difransiyel bozuk size masrafı 2000 lira civarında olur bence oynanmamış bir araca bakın derim
  8. hunter06_1

Tek Ve Son Fiyat

Ynt: Tek Ve Son Fiyat aracın fotoğraflarını görebilirmiyim..
  9. hunter06_1

Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda abdullah bey, Beypazarından geçerken ... inözü vadisinde kahvaltı yapmalısın

10. hunter06_1

ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI...

Ynt: Zj Ler Arazide 2 Tl Yakıyo Test Edildi Onaylandı... ben deli diye bir kelime kullanmadım..

11. hunter06_1

Ynt: Zj Ler Arazide 2 Tl Yakıyo Test Edildi Onaylandı... biri kuyuya taş atar,kırk akıllı çıkaramaz derler ya aynı öyle oldu.. ;)
  12. hunter06_1

zj acil yardım

Ynt: zj acil yardım death wobble sorunu için direksiyon amartisörünü değiştirmeniz gerekebilir, coolant sensor bad soğutma suyu seviyesinin düşük olduğunu gösterir yada su şişesinde bulunan sensörün arızalı olduğunu gösterir,tam sağ sol yaptığınızda gelen tıkırtı önden geliyorsa sesin geldiği...

13. hunter06_1

Ynt: ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI... rengi yeşilmiydi ? 98 model
  14. hunter06_1

Ynt: ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI... bunu polemik olsun diye yazmıyorum ama bence araç standart sayılmaz, aracın orjinal ebatı 225 veya 235x70x16, 265 ebatı takabilmek için aracı en az 2 inç yükseltmek gerekir yoksa sağa sola dönüş yapılamaz ,yani araç 2 inç yüksek , eğer...
  15. hunter06_1

Ynt: ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI... çamura sokunca yakıyor diyorsun,fakat ilk mesajınızda stabilize yolda kullandık demiştiniz çamurda uğraşan arabanın km hesabı olur mu? ha sen zj yi kötülemek istiyorsan buna hiç gerek yok çünkü sizin tespitlerinize kimse kulak asmaz..

16. hunter06_1

Cherokee II - 2.5 CRD (143 Hp)

Ynt: Cherokee II - 2.5 CRD (143 Hp) bu arabanın 2.1 olanı yok 3.1 dizel olanı var aman yanına yaklaşmayın, fakat 2.7 dizel olanlar var o arabalar tutuluyor onunla ilgili en iyi bilgiyi nazif ayvazoğlu adlı kullanıcıdan alabilirsiniz... selamlar
  17. hunter06_1

Grand Cherokee 1993 model 4.0 almak ıstıyorum şimdiden yardım ve fikirleriniz iç

Ynt: Grand Cherokee 1993 model 4.0 almak ıstıyorum şimdiden yardım ve fikirleriniz iç 93 model 4.0 gran cheroke ise bence yanlış seçim,grand cheroke almayı düşünüyorsanız 96-98 arası 5.2 alırsanız memnun kalırsınız yakıt ve masraf olarak 4.0 zj den daha iyidir, ama 93 model kare kasa xj den...
  18. hunter06_1

ZJ ön aks kilidinin çalışması hakkında bilgisi olan varmı

Ynt: ZJ ön aks kilidinin çalışması hakkında bilgisi olan varmı ön difransiyel 4 çekere taktığınızda havalı vakum sistemiyle faaliyete geçiyor,önler bir tutup bir bırakıyor sizinki böyle bir problemmi acaba ?

19. hunter06_1

ZJ ön aks kilidinin çalışması hakkında bilgisi olan varmı

Ynt: ZJ ön aks kilidinin çalışması hakkında bilgisi olan varmı aracınız 90-93 model arasımı acaba ?
  20. hunter06_1

Grand Cherokee 2" get yükseltme

Ynt: Grand Cherokee 2" get yükseltme ,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd