Arama sonuçlarınız

1. hunter06_1

Grand Cherokee 2" get yükseltme

Ynt: Grand Cherokee 2" get yükseltme gelsin ben örneklerini vereyim o ölçülere göre yaptırsın

2. hunter06_1

Ynt: Grand Cherokee 2" get yükseltme ..
  3. hunter06_1

elimde bulunan 1 takım 2" get yükseltme aparatlarını 175 tl ye satıyorum,ihtiyacı olan arkadaşlar 0532 446 93 12 numaralı telefonu arayabilir..

4. hunter06_1

Vitara-Freelander-Terrios

Ynt: Vitara-Freelander-Terrios değerli arkadaşım, tamamen sizin amacınıza uymayacak yanlış araçlara bakıyorsunuz, avcının arabası arkası kabinli 4x4 pikap tır , köpeğinizi av malzemelerinizi rahatça koyarsınız hatta bazı malzemelerinizi araçtan hiç indirmezsiniz,,,, iyi düşünün derim
  5. hunter06_1

zj check engine

Ynt: zj check engine aracın kontağını 5 kere açıp kapatın en sonuncuda açık bırakın,km sayacında çeşitli numaralar yazacaktır o numaraları burada paylaşırsanız arızanızı tespit edebiliriz.. selamlar

6. hunter06_1

Cherokee ler Ankara Buluşması

Ynt: Cherokee ler Ankara Buluşması 4.Ahmet Bozkurt 97 zj 5.2 Beypazarı

7. hunter06_1

Cherokee ler Ankara Buluşması

Ynt: Cherokee ler Ankara Buluşması ben varım....
  8. hunter06_1

discovery 1 - kare kasa jeep tercihi yardım

Ynt: discovery 1 - kare kasa jeep tercihi yardım tabiki o niyetle yazdim,aracinizi iyi gunlerde kullanin
  9. hunter06_1

discovery 1 - kare kasa jeep tercihi yardım

Ynt: discovery 1 - kare kasa jeep tercihi yardım oğuz kardeş maalesef başınıza bela almışsınız, ne demek istediğimi biraz kullanınca anlarsınız..

10. hunter06_1

LÜTFEN OKUYALIM HAFTASONU BELGRAD ORMAN GİRİŞİNDE YAŞADIĞIM İLGİNÇ DURUM...

Ynt: LÜTFEN OKUYALIM HAFTASONU BELGRAD ORMAN GİRİŞİNDE YAŞADIĞIM İLGİNÇ DURUM... bizlerin yani halk ın bunlara tepkisi ile ilgili bir fıkra da ben anlatayım, kralın biri vatandaşa durmadan vergi yüklüyormuş fakat , vatandaştan hiç bir tepki yok, kral kızmış ve yaverini çağırmış yahu bu...

11. hunter06_1

YARDIM : ANKARA DA 95 BEYAZ ZJ ÇALINDI..

Arkadaşlar, iki gün önce bir arkadaşımın zj si ankara dikmendeki evinin önünden çalındı forumdaki arkadaşların bu konuda ne kadar duyarlı olduğunu bildiğim için, arkadaşımın adına burada konu açtım, aşağıda resimlerini verdiğim arabayı görürseniz 0 532 446 93 12 numaralı telefona bildirmenizi...
  12. hunter06_1

Ynt: ANKARA DA ÇALINAN 95 BEYAZ ZJ fotoğraf konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz ? yüklüyorum ama fotoğraf görünmüyor..

13. hunter06_1

Arkadaşlar, iki gün önce bir arkadaşımın zj si ankara dikmendeki evinin önünden çalındı forumdaki arkadaşların bu konuda ne kadar duyarlı olduğunu bildiğim için, arkadaşımın adına burada konu açtım, aşağıda resimlerini verdiğim arabayı görürseniz 0 532 446 93 12 numaralı telefona bildirmenizi...
  14. hunter06_1

LÜTFEN BİLGİ VERİRMİSİNİZ

Ynt: LÜTFEN BİLGİ VERİRMİSİNİZ değerli kardeşim, araç almaktaki amacın offroad yapmaksa linkteki aracı değerlendirebilirsin fakat araç benim gördüğüm kadarıyla biraz ezilmiş gibi duruyor eğer amacın hafif offroad ise standart 96-98 model arası bir grand cherokee düşün derim,bu araçların 96...
  15. hunter06_1

LÜTFEN OKUYALIM HAFTASONU BELGRAD ORMAN GİRİŞİNDE YAŞADIĞIM İLGİNÇ DURUM...

Ynt: LÜTFEN OKUYALIM HAFTASONU BELGRAD ORMAN GİRİŞİNDE YAŞADIĞIM İLGİNÇ DURUM... aldığımız nefese takarlarsa yine iyi , ya öbür şeye sayaç takarlarsa ;D ;D

16. hunter06_1

OFF ROAD İÇİN ARAÇ TAVSİYESİ

Ynt: OFF ROAD İÇİN ARAÇ TAVSİYESİ 96 model ve üzeri grand cherokee off road için de binek araba olarakta tavsiyemdir..
  17. hunter06_1

Otomatik Şanzıman Sorunum ve Aydoğmuş Şanzıman Hakkında

değerli kardeşim, şaşmaz oto sanayide 10. caddede federal motor arif usta var(topal arif) bu adam otomatik şanzımanda 1 numaradır,çoğu yetkili servisler şanzımanı arif ustaya toplatır ona mutlaka göster derim, sıkıntını mutlaka çözecektir.. selamlar geçmiş olsun
  18. hunter06_1

TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ

Ynt: TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ fatih bey hiç uğraşmayın arkadaş senin arabayı eksozdan çıkarmak istiyor(galerici deyimi)

19. hunter06_1

Tüfek Seçimi Konusunda Yardım

Ynt: Tüfek Seçimi Konusunda Yardım arkadaşım ben mesleğim nedeniyle av silahlarından çok iyi anlarım,o bahsettiğin iki tüfek de aynı kalitede olup beş para etmez, eğer iyi bir tüfek almak istiyorsan ata veya armsan marka silah almalısın
  20. hunter06_1

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

çok teşekkürler :) ,ayrıca serzenişlerinizde haklısınız dünyanın en pahalı yakıtı ve inanılmaz vergi oranları ama biz hala ekonomimizin çok iyi yönetildiğini düşünüyoruz!.. >:( hayırlısı olsun elle gelen düğün bayram..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri