Arama sonuçlarınız

1. hunter06_1

ankarada almadan cj danışılacak usta?

Ynt: ankarada almadan cj danışılacak usta? ankara şaşmaz oto sanayi de 10.caddede amerikancı arif usta var (topal arif) veya ivedik hurdacılar sitesinde rauf usta var ikiside bu araçlardan çok iyi ustadır...

2. hunter06_1

L200 K Belgesi İsteniyormu ?

Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ? siz öyle düşünüyorsunuz ama bu konuda ceza yiyen bir çok kişi var, tamamen polisin insafına kalmış bir şey ...
  3. hunter06_1

Çeki Demiri Çeki Kancası,kilitli pim

Ynt: Çeki Demiri Çeki Kancası,kilitli pim arkadaşlar malzemeler satıldı, sadece kancalı çeki demiri kaldı ihtiyacı olan arkadaş varsa gönderebilirim..

4. hunter06_1

Ynt: Çeki Demiri Çeki Kancası,kilitli pim evet duruyor...
  5. hunter06_1

Ynt: Çeki Demiri Çeki Kancası,kilitli pim ...

6. hunter06_1

Check Engine Kod 27 Yardım

Ynt: Check Engine Kod 27 Yardım 27 numaralı arıza benzin enjektörlerinin arızalı olduğunu gösterir,enjektörlerin çalışmaması enjektör arızasından veya başka bir sebepten olabilir onu ustanız bulacak, eğer ankaradaysanız size yardımcı olabilirim..

7. hunter06_1

Ynt: Çeki Demiri Çeki Kancası,kilitli pim
  8. hunter06_1

yeni zj m ve sorunlarım

Ynt: yeni zj m ve sorunlarım öncelikle aracınız hayırlı olsun. 1.Altına damlattığı yağı krank keçesinden damlatmıştır, krank keçesi çok ucuz bir parça fakat değiştirme işçiliği çok zahmetli bence hiç zararlı birşey değil.. 2.yol bilgisayarının saati teypteki küçük iki düğme ile ayarlanır ince...
  9. hunter06_1

Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ?

Ynt: Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ? Arazi ve offroad aracı hakkında çok bilgi sahibi olmadıkları açıkça belli oluyor, kendilerine ödenen para kadar kendilerine anlatılanları konuşuyorlar , seyrederseniz görürsünüz, hayretler içinde bu araba burayı nasıl çıktı diye baktıkları...

10. hunter06_1

ZJ Yakıt ve yol bilgisayar uyumsuzlugu

Ynt: ZJ Yakıt ve yol bilgisayar uyumsuzlugu arabanın ön şaftı yerinde duruyormu ?

11. hunter06_1

Ynt: Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ? Diğerleri Zeki Müren mi ? ;)
  12. hunter06_1

Ynt: Çeki Demiri Çeki Kancası,kilitli pim teşekkür ederim... :)

13. hunter06_1

Ynt: Çeki Demiri Çeki Kancası,kilitli pim ..
  14. hunter06_1

Ynt: Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ? bence zj ile defender kıyas bile edilemez :)
  15. hunter06_1

Satılık Cooper St

Ynt: Satılık Cooper St geçmişolsun............. :)

16. hunter06_1

çok şükür zj min yakıt problemleri bitti

Ynt: çok şükür zj min yakıt problemleri bitti 245x70x16
  17. hunter06_1

Satılık Cooper St

Ynt: Satılık Cooper St jantlarla beraber kaça olur acaba?
  18. hunter06_1

Ynt: Çeki Demiri Çeki Kancası,kilitli pim güncel

19. hunter06_1

1997 model kazalı zj için yardım

Ynt: 1997 model kazalı zj için yardım Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, saydığın parçalar arasında bulamayacağın veyahut pahalı olan sadece sunroff camı dır,arabanın yan camlarının sıfırının tanesi 50 TL (doraglass marka) ,tampon ve diğer malzemeler çıkmacıdan hesaplı alınır Ankarada Jeep...
  20. hunter06_1

immobilizer kilitlerse ne yapalım ?

Merhaba arkadaşlar,sahip olduğum bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim,işinize yaracağına eminim.. bu gün sabah arabamın kumandası çalışmadı dolayısıyla arabamın immobilizer i açmadı arabayı çalıştıramadım(97 GC 5.2 Avrupa versiyon) araba çalışıyor hemen stop ediyor servisi aradım eksi kutup...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri