Arama sonuçlarınız

1. hunter06_1

Bu Haberle İlgili Görüşleriniz?...

Ynt: Bu Haberle İlgili Görüşleriniz?... bence bu uygulama bizim araçları etkilemez çünkü biz zaten en son dilimden en pahalı vergiyi ödüyoruz.....

2. hunter06_1

Bu Haberle İlgili Görüşleriniz?...

Yaşlı araca yüksek vergi Strateji Belgesi'yle araçların vergilendirme sistemi sil baştan yenilenecek. Yakıtta cimri araçlara teşvik verilecek, yaşlı araçların vergisi de artırılacak. Güncelleme:04 Nisan 2011 06:14 Gözler uygulamaya son şeklini verecek Maliye Bakanlığı'na çevrilirken, vergi...
  3. hunter06_1

Çeki Demiri Çeki Kancası,kilitli pim

Ynt: Çeki Demiri Çeki Kancası,kilitli pim .

4. hunter06_1

Ynt: Çeki Demiri Çeki Kancası,kilitli pim arkadaşlar elimde sıfır olmak kaydıyla arka çeki demiri,arka çeki kancası,kilitli çeki demiri pimi var Amerikadan geldi, ihtiyacı olan arkadaş varsa Telefon numaram ; 0532 4469312 çeki demiri ve çeki kancası 100, kilitli pim 45 TL
  5. hunter06_1

Ynt: Çeki Demiri Çeki Kancası,kilitli pim ..

6. hunter06_1

Ynt: Çeki Demiri Çeki Kancası,kilitli pim .

7. hunter06_1

arkadaşlar elimde sıfır olmak kaydıyla arka çeki demiri,arka çeki kancası,kilitli çeki demiri pimi var Amerikadan geldi, ihtiyacı olan arkadaş varsa Telefon numaram ; 0532 4469312 çeki demiri ve çeki kancası 100, kilitli pim 45 TL
  8. hunter06_1

zj şanzuman arızası

Ynt: zj şanzuman arızası merhaba ada hanım,anladığım kadarıyla yeni bulduğunuz usta işten iyi anlayan bir usta adını ve telefonunu verirseniz bir sıkıntımız olursa aracımızı oraya gösteririz...selamlar...
  9. hunter06_1

zj şanzuman arızası

Ynt: zj şanzuman arızası Akgün Çetin:05325565676

10. hunter06_1

Ne Olacak Bu G.S. ın Hali?

Ynt: Ne Olacak Bu G.S. ın Hali? Ya da ligi 5. bitirdiğinde aynı bugünkü gibi gururla ortalarda dolaşan bir F.Bahçe taraftarı olmayacak mı olacak olacak ama ligde 5.liği hiç görmedikki ;D ;D ;D sizin durum unuzda FB olsaydı inan bana FB lilerde böyle konuşurdu ;) ;D

11. hunter06_1

Ne Olacak Bu G.S. ın Hali?

Ynt: Ne Olacak Bu G.S. ın Hali? GS bağırma rekoru kırmışşş ;D ;D ;D ;D ;D 6-0 daki rekoru egale etmiş
  12. hunter06_1

zj şanzuman arızası

Ynt: zj şanzuman arızası bence o arabnın şanzımanında birşey yoktur,biraz fazla büyüttünüz gibi geliyor, eğer şanzıman bile olsa ankarada çok kaliteli otomatik şanzımancılar var şaşmazda federal motor topal arif var ona arabayı gösterirseniz size ne olduğunu söyler...

13. hunter06_1

zj şanzuman arızası

Ynt: zj şanzuman arızası yıldırım bey sizin tarif ettiğiniz ses şaft istavrozundan gelen bir ses basit ve ucuz şekilde tamir olur ...
  14. hunter06_1

LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya teşekkür ederim güven bey,istanbula gelirsem sizinle tanışmak isterim
  15. hunter06_1

5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz

Ynt: 5,2 ile son zamlarla(2280 KURUŞ) lpg 1 lt ile ne kadar yol gidiyorsunuz merhaba arkadaşım ,öncelikle şunu söyleyeyim yakıtınız biraz yüksek, bu araçların en sık bakım yapılması gereken yerleri ateşleme sistemidir buji,buji kabloları,distribitör kapağı,tevzi makarası na bakılmalı eğer...

16. hunter06_1

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya yakıt miktarını tam olarak ölçme imkanım olmadı fakat arabamın çekişi hiç değişmedi hatta benzinden gaza geçtiğini bile hissetmiyorum beni bu markaya yönlendirdiği için güven beye teşekkür ederim
  17. hunter06_1

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya evet güven bey raif usta ile isa usta montaj aşamasında devamlı görüştüler raif usta tecrübelerini aktardı, bu LPG kiti bence çok kaliteli bir kit taktırmak isteyenler hiçtereddüt etmesinler herkese selamlar....
  18. hunter06_1

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya 1997 model 5.2 GC aracıma inkagas BMD istanbul servisi güven beyin katkılarıyla, ankarada AK Mühendislik adlı firmaya İnkagas BMD taktırdım öncelikle söylemeliyimki ustalar ve mühendis bey çok harika insanlar çok güzel işçilikleri...

19. hunter06_1

zj şanzuman arızası

Ynt: zj şanzuman arızası şaşmaz oto sanayi de 10.caddede federal motor arif usta var (namı diğer topal arif) ankaranın en iyi şanzumancılarından birisidir size yardımcı olur
  20. hunter06_1

Ynt: LPG Kit ve Ücretsiz Danışma - V8 için 4 Araçlık Kampanya selam,hatırlarsanız ben sizi ankaradan telefonla aramıştım 1997 model 5.2 GC için yakın zamanda gelmeyi düşünüyorum cep telefonunuzu yazarsanız sizi tekrar arayacağım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri