Arama sonuçlarınız

1. hunter06_1

Grand Cherokee Limited 5.2 - 1996

Ynt: Grand Cherokee Limited 5.2 - 1996 Durmuş usta bu araba şehir içinde 336 kr yakmaz ama uzun yolda sakin kullanımda da 390 kr yakmaz bence sizin aracınız biraz fazla yakıyor :)

2. hunter06_1

Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? kerem bey bu döşemecinin adresini ve telefonunu verebilirseniz bende tavanı yaptırmek istiyorum... selamlar...
  3. hunter06_1

Satılık 91 model lpg li xj

Ynt: Satılık 91 model lpg li xj hüseyin bey eğer çok sıkışık değilseniz ölücülere bu arabayı vermeyin derim,inşallah değerini veren biri çıkar

4. hunter06_1

Atiker sıralı LPG V8 Hk.

Ynt: Atiker sıralı LPG V8 Hk. teşekkür ederim
  5. hunter06_1

Temiz kullanılmış protrek prt-20 doğa sporları saati (uygun fiyat)

Ynt: Temiz kullanılmış protrek prt-20 doğa sporları saati (uygun fiyat) serdar bey bana özelden hesap numaranızı yazarsanız saati almak istiyorum. selamlar

6. hunter06_1

Atiker sıralı LPG V8 Hk.

Merhaba arkadaşlar, arabamın (97 V8ZJ) sıralı LPG sistemi bozuldu değiştirmeye karar verdim, duyduğuma göre atiker v8 araçlar için yeni bir sistem çıkarmış fiyatıda uygun ( 1800 TL) taktırmayı düşünüyorum sizce kalitesi nasıl ,randuman alabilirmiyim herhangi bir bilgisi olan arkadaş varsa...

7. hunter06_1

YOKOHAMA 245x70x16 A/T-S sıfır etiketli Lastik 4 adet

Ynt: YOKOHAMA 245x70x16 A/T-S sıfır etiketli Lastik 4 adet gezenbilir festivaline gelecekseniz orada görüşelimmi? eğer gelmeyecekseniz fotoğraflarını çekip göndereyim
  8. hunter06_1

YOKOHAMA 245x70x16 A/T-S sıfır etiketli Lastik 4 adet

Ynt: YOKOHAMA 245x70x16 A/T-S sıfır etiketli Lastik 4 adet merhaba, benim elimde 4 adet kullanılmış 245*75*16 goodyear wrangler MT lastik var orjinal USA yapımı fakat benim ZJ ye büyük geldi kullanamıyorum lastikler çok iyi durumda eğer siz değerlendirebilirseniz takas edelim..
  9. hunter06_1

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? teşekkür ederim.. sipariş ettim

10. hunter06_1

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? MOPAR marka lsd kilit dif. yağ katkısını nerede bulabilirim eğer bildiğiniz bir adres varsa yardım bekliyorum .. selamlar..

11. hunter06_1

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?
  12. hunter06_1

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? eğer ateşleme sistemi parçalarını(Buji champion buji kablosu mopar) orjinal takmadılarsa aynı masrafı 2 ay sonra yine yaparsınız zj bu parçaların yan sanayisini kabul etmiyor , o yüzden bu saydığım iki parçanın mutlaka orjinal olmasına dikkat...

13. hunter06_1

Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010) selami bana haber verseydiniz size katılabilirdim böyle bir etkinlik yakın zamanda tekrar düzenlenirse etkinliğe katılmak ve forumdan gıyaben tanıdığım arkadaşlarla tanışmak isterim.. herkese selamlar
  14. hunter06_1

Disco 1 Arıyorum

Ynt: Disco 1 Arıyorum benim arkadaşımda 97 model v8 manuel vites temiz disco var motoru yeni yapıldı ve bakımlı bir araç çok hesaplı verecek (17 civarı) ilgilenirseniz bana özelden mesaj atın selamlar
  15. hunter06_1

Grand Vitara 1.9 DDiS mi SsangYong Actyon Sports mu ?

Ynt: Grand Vitara 1.9 DDiS mi SsangYong Actyon Sports mu ? 5 cm çamuru biz grand cherokee ile gaza basmadan rolantide geçiyoruz ;D

16. hunter06_1

Grand Vitara 1.9 DDiS mi SsangYong Actyon Sports mu ?

Ynt: Grand Vitara 1.9 DDiS mi SsangYong Actyon Sports mu ? 5 cm çamuru biz grand cherokee ile gaza basmadan rolantide geçiyoruz ;D
  17. hunter06_1

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?
  18. hunter06_1

Sıfır Alti,Baro,Termo,Pedo,Odometre Özellikli Saat

Ynt: Sıfır Alti,Baro,Termo,Pedo,Odometre Özellikli Saat eğer önceki fiyata verebilirseniz bana mesaj atın ben saati almak istiyorum

19. hunter06_1

Sıfır Alti,Baro,Termo,Pedo,Odometre Özellikli Saat

Ynt: Sıfır Alti,Baro,Termo,Pedo,Odometre Özellikli Saat yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde 120 tl ye vermiştiniz aynı fiyata olursa bana özelden mesaj gönderin
  20. hunter06_1

Taraklı Göynük Mudurnu Nallıhan Çayırhan Beypazarı

Ynt: Taraklı Göynük Mudurnu Nallıhan Çayırhan Beypazarı ben beypazarının kent konseyinin başkan yardımcısıyım eğer esnaftan şikayetiniz varsa benimle paylaşırsanız gerekeni yaparım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri