Arama sonuçlarınız

1. hunter06_1

şanzuman problemi ile ilgili yardım lütfen

Ynt: şanzuman problemi ile ilgili yardım lütfen bence aracın şanzımanında bir problem var daha da büyümeden dürüst bir ustaya gösterin arıza küçükken daha küçük bir masrafla yapılır arıza iyice büyürse çok masraf yer... kolay gelsin

2. hunter06_1

Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum orhan bey 97 5,2 zj nin vergisi 1019x2= 2038 TL dir bu rakam türkiye cumhutiyetinin her yerinde aynıdır, yukarıdaki linkteki aracın durumunu bilemem ama gördüğüm kadarıyla müzik sitemi orjinal değil bu araçları orjinal CD-kaset çaları ve anfisi çok kıymetlidir...
  3. hunter06_1

Ben de XJ Sahibi Oldum

Ynt: Ben de XJ Sahibi Oldum 92 zj nin 4x4 sistemi hava vakumuyla çalışır oda vakum yapan hava hortumudur

4. hunter06_1

Çeki Demiri USA

Ynt: Çeki Demiri USA http://www.sahibinden.com/ceki_demiri_orjinal_usa-82WQQaXQQ23762206WQQpXQQdisplayitem
  5. hunter06_1

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar sayın doktorum sizi bu engin ve sağ duyulu görüşlerinizden dolayı gönülden kutluyorum, sabit fikirli olup dünyaya at gözlüğünden değil daha geniş bakmak lazım geldiğini her halde diğer arkadaşlar da anlamıştır .. hislerimize tercüman olduğunuz için teşekkür ederim. :)

6. hunter06_1

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar bence siz doktor değil edebiyatçı olmalıymışsınız.... yada politikacı :)

7. hunter06_1

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Tarık kardeşim neden ısrarla bizi katliamcı olarak gösteriyorsun biz 200 TL verince hayvanları katletmiyoruz kanunların verdiği haklar çerçevesinde avcılık yapıyoruz yivli tüfeğin vergisi yıllık yaklaşık 400 tl dir avlanma izinleri diğer tüfeklerin ruhsatı toplam 600...
  8. hunter06_1

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar sizin yaşınız kaç bilmiyorum ama ben yaşça tecrübeli ve avcılık yapan biri olarak sizi saygıya davet ediyorum, çünkü gerçek bir avcıya bohçacı veya katliamcı muamelesi yapmak en büyük hakarettir.. sen doğa korumacı numarası yapan arkadaş.. doğayı korumak için neler...
  9. hunter06_1

Çeki Demiri USA

Ynt: Çeki Demiri USA ,,,

10. hunter06_1

ZJ de Katalizör İptal Etmede Yakıt Farkı

Ynt: ZJ de Katalizör İptal Etmede Yakıt Farkı DEĞERLİ ARKADAŞIM DEĞİŞEN PARÇALAR MOPAR MARKAMI?

11. hunter06_1

Ynt: ZJ de Katalizör İptal Etmede Yakıt Farkı eğer mt lastik varsa (19lt x 2000 TL=38000 uzun yolda ) bu yakıt normaldir at lastik takarsanız yaklaşık 305-320 arasına düşer
  12. hunter06_1

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor türk futbolu ve insanlık nasıl kaybetti onu anlayamadım.. beşiktaş gol attıda hakemmi saymadı yoksa içeri giren topu hakemmi tuttu ? ;)

13. hunter06_1

Ynt: ZJ de Katalizör İptal Etmede Yakıt Farkı katalizörden olmaz.. sen buji buji kabloları distribitör kapağı ve tevzi makarasını komple değiştir ama hepside mopar marka olmalı bujiler champion marka olmalı o zaman yakıt kesinlikle düşer bütün bu saydıklarımı yeni değiştirmiş dahi olsan bile...
  14. hunter06_1

Çeki Demiri USA

Ynt: Çeki Demiri USA http://www.sahibinden.com/ceki_demiri_orjinal_usa-82WQQaXQQ23762206WQQpXQQdisplayitem
  15. hunter06_1

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor beşiktaşlı arkadaşlara geçmiş olsun... :D

16. hunter06_1

Çeki Demiri USA

Ynt: Çeki Demiri USA .
  17. hunter06_1

1970 model cj6 yardım

Ynt: 1970 model cj6 yardım arkadaşım 1970 model CJ olmaz o senin dediğin tuzla jip tir üzerinde 4 silindir harikan motor vardır o motorla randuman alamazsın 1970 model tuzla jipin cj y le alakası yoktur pazarlık ederken ona göre para verin... selamlar
  18. hunter06_1

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Gezenbilir üyeleri olarak acaba en fazla hangi takımın taraftarıyız ? Bence fenerbahçe

19. hunter06_1

Çeki Demiri USA

Ynt: Çeki Demiri USA güncel
  20. hunter06_1

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Hunter06 97 ZJ 5.2 V8 Ankara

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız