Arama sonuçlarınız

1. enkinnn

Opel Frontera İçin Şnorkel Uygulaması

Ynt: Opel Frontera İçin Şnorkel Uygulaması eyvallah. benim çok bilgim yok arazi araçlarıyla ilgili. ama frontera görünüş itibariyle beni hep etkilemiştir..

2. enkinnn

Ynt: Opel Frontera İçin Şnorkel Uygulaması heheh :) var evet var.. neyse bakalım nasıl olsa ben her halükarda sizin başınızı ağrıtacağım :)
  3. enkinnn

Ynt: Opel Frontera İçin Şnorkel Uygulaması kula'nın da uşağında rampalarını yollarını iyi bilirim. askerliğimi uşak merkezde yapmıştım şoför olarak :) e kastamonu'nun arazi şartları da tahmin edersinizki uşağı aratmaz :) bu önerinizi dikkate alacağım levent bey. gönül ister tabi 2.2 almak ama...

4. enkinnn

Ynt: Opel Frontera İçin Şnorkel Uygulaması anladım levent bey. çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler çok önemli benim için. ben bu offroad konularında daha yeniyim. yaşadığım yer servis yönünden biraz zayıf. gerçi bu işlerden anlayan bi usta varmış ama. bakalım hayırlısı. artık sizin başınızı...
  5. enkinnn

Ynt: Opel Frontera İçin Şnorkel Uygulaması 95 model 2.0 motor sport düşünüyorum. kasa ağır gelmiyor sanırım sport'ların. değil mi?

6. enkinnn

Ynt: Opel Frontera İçin Şnorkel Uygulaması teşekkür ederim. şuan ben de oraları inceliyordum. aslında ben frontera'ya uzun süredir ilgiliyim. bu aşamada çok olumsuz laf gelmişt kulağıma. ama açıkçası bu sitede okuduklarım içimi rahatlattı. yakında ben de bir fronti sahibi olacağım sanırım...

7. enkinnn

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba. ben engin. 27 yaşındayım. işim dışında kalan zamanlarımda fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. doğayı ve hayvanları çok severim.. öyle :)
  8. enkinnn

Ynt: Opel Frontera İçin Şnorkel Uygulaması merhaba. burası doğru yermi tam bilemiyorum ama opel frontera kullananlara birkaç sorum var. ben amatör olarak doğa fotoğraflarıyla uğraşıyorum. opel frontera uzun süredir aklımdaydı. sizce arazide nasıldır bu araç? ve yedek parça konusunda sıkıntı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri