Arama sonuçlarınız

1. Jyrays

Yeni Telefon Nokia'dan

;D ;) :o ::) 8) <embed src="http://d.yimg.com/static.video.yahoo.com/yep/YV_YEP.swf?ver=2.2.46" type="application/x-shockwave-flash" width="512" height="322" allowFullScreen="true" AllowScriptAccess="always" bgcolor="#000000"...

2. Jyrays

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? BURADAYIZ, her zaman! ;)
  3. Jyrays

Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı? Istanbulda değil galiba?

4. Jyrays

Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz?

Ynt: Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz? iki motorum var, VARA üç sende 31.000 oldu, diğer (XR650) bilmiyorum, gösterge yok! ;)
  5. Jyrays

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Bunu daha yeni farkettim! ;) Ben Jyrki aka "Yürki" offraodcu "since 1973" ;D Araç park: Honda Varadero, Honda XR650 ve JEEP CJ-5

6. Jyrays

Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı? Böyle bir Gezi çikmaz, Geziye sahip olmak gerekiyor. Hangi tarzı Gezi? 1. Enduro 2. Uzun yol 3. Şehir içi Süre, tarıh, yeri... vs!

7. Jyrays

Tarih ve Enduro İçiçe...

Ynt: Tarih ve Enduro İçiçe... Güzel yollar, ama XR için biraz uzun yol, Vara'ya göre ağır yolları... :-\ ne yapım? Rota bana Garmin dosya olarak gönder misin? Hangi haritaya kullanyorsun??? al bir motor o zaman! ;D bende iki tane var... ve CJ ::)
  8. Jyrays

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Olur! 8) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38261.0
  9. Jyrays

XR ile İstanbul Avrupa Yakası Orman Gezisi Rotası (23 Ağustos 2009)

Ynt: XR ile İstanbul Avrupa Yakası Orman Gezisi Rotası (23 Ağustos 2009) Ben tek başında motorla... kimse resim çekmedi ::)

10. Jyrays

XR ile İstanbul Avrupa Yakası Orman Gezisi Rotası (23 Ağustos 2009)

;D havalar soğutu, XR toplanmiş, ben ormana çiktim! Yaptım rota 100 km, toprak ve bilmediğim yerler... İnşallah haftaya yine...

11. Jyrays

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? İki çeker ve ön hublar acık bırak, küçük lastik öne tak ve en yakın lastikciya rahat gidebilirsin. Mümkün kadar az 4 çeker kullan... zaten kullanmak gerekiyorza yer kaygan ve senin araça daha az zarar verebilir...
  12. Jyrays

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Kurulum üyeyim! ;)

13. Jyrays

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Merhaba, Hoşgeldiniz, VARADEROTURKIYE.COM biliyor musun? ;D
  14. Jyrays

Şile Bölgesi, Orman İçi ve Kumsalda Off-Road Gezisi (27 Temmuz 2009)

Ynt: Şile Bölgesi, Orman İçi ve Kumsalda Off-Road Gezisi (27 Temmuz 2009) Bende gelirim, hemde CJ ve motor! ;D
  15. Jyrays

CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar

Ynt: CJ5 ile CJ6 Arasındaki Farklar Bu VAR! http://www.sahibinden.com/ozel_fiber_kasali_arazi_canavari_cj-_5-37WQQaXQQ13231457WQQpXQQdisplayitem

16. Jyrays

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Bu bir AMC Cherokee! ;D
  17. Jyrays

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) bazen on cam kırılıyor... benimki roll cage içinde! ;) Zaten size benim araçlarda resim bile göndermek gerek yok, bana bu offroad virus 9 yaşında bulaştı... ;D ve ne kadar araç yaparsın hala daha iyi yapmak istiyorsun! ::)
  18. Jyrays

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) iyi bakıyorum, yeni sarj, devirdaim, frenler, distribütör ve saire yapıldı... boya çok iyi değil, ama önemli değil, fiber bozulmaz! ;D

19. Jyrays

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Hayır, standard L258, ama GÜÇLÜ! ;D
  20. Jyrays

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Benim CJ kaputan altında 2 barrel fazladan var (yani 4 barrel) headers, eksantrik ve saire. Lastıkler 9.00 R 16 Petlas. Ve bu rekor kirdiğin anda arkada bir Jimny nerdeyse devamli halatla bağlı! ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri