Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz?
iki motorum var, VARA üç sende 31.000 oldu, diğer (XR650) bilmiyorum, gösterge yok! ;)
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
Bunu daha yeni farkettim! ;)
Ben Jyrki aka "Yürki" offraodcu "since 1973" ;D
Araç park: Honda Varadero, Honda XR650 ve JEEP CJ-5
Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?
Böyle bir Gezi çikmaz, Geziye sahip olmak gerekiyor.
Hangi tarzı Gezi?
1. Enduro
2. Uzun yol
3. Şehir içi
Süre, tarıh, yeri... vs!
Ynt: Tarih ve Enduro İçiçe...
Güzel yollar, ama XR için biraz uzun yol, Vara'ya göre ağır yolları... :-\ ne yapım? Rota bana Garmin dosya olarak gönder misin? Hangi haritaya kullanyorsun???
al bir motor o zaman! ;D bende iki tane var... ve CJ ::)
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
İki çeker ve ön hublar acık bırak, küçük lastik öne tak ve en yakın lastikciya rahat gidebilirsin.
Mümkün kadar az 4 çeker kullan... zaten kullanmak gerekiyorza yer kaygan ve senin araça daha az zarar verebilir...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
bazen on cam kırılıyor... benimki roll cage içinde! ;)
Zaten size benim araçlarda resim bile göndermek gerek yok, bana bu offroad virus 9 yaşında bulaştı... ;D ve ne kadar araç yaparsın hala daha iyi yapmak istiyorsun! ::)
iyi bakıyorum, yeni sarj, devirdaim, frenler, distribütör ve saire yapıldı...
boya çok iyi değil, ama önemli değil, fiber bozulmaz! ;D
Benim CJ kaputan altında 2 barrel fazladan var (yani 4 barrel) headers, eksantrik ve saire. Lastıkler 9.00 R 16 Petlas. Ve bu rekor kirdiğin anda arkada bir Jimny nerdeyse devamli halatla bağlı! ;)