Arama sonuçlarınız

1. Jyrays

1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?..

Ynt: 1991 - 1999 4x4 Dodge 250 Hakkında Bilgi ?.. Kilidi gerçekten var mı? her modelta?

2. Jyrays

En İyi Adventure Tourer Hangisi?

Ynt: En İyi Adventure Tourer Hangisi? Tek mi bineceksin, yoksa ikiside? Tek için çok seçenekler var, TA, DL, ve teks silinderler... Ben VARADERO kullanyorum, ikiye çok uygun bir motor, ama arazıde biraz ağır gelir! ;)
  3. Jyrays

Off-Road Sürüş Kursları

Ynt: Off-Road Sürüş Kursları Ben verebilirim! ne koşulları istiyorsun? ya Varadero ya X650 seviyeler verebilirim!

4. Jyrays

Cj Virüsü Bana da Bulaştı..

Ynt: Cj Virüsü Bana da Bulaştı.. benimki al, daha iyi! :P http://www.sahibinden.com/ozel_fiber_kasali_arazi_canavari_cj-_5-84WQQaXQQ13231457WQQpXQQdisplayitem
  5. Jyrays

Kemerburgaz'da Biraz Off-Road (3 Nisan 2009)

Ynt: Kemerburgaz'da Biraz Off-Road (3 Nisan 2009) neler yaparız! ;)

6. Jyrays

Kaynaklı Differansiyel Hakkında.?

Ynt: Kaynaklı Differansiyel Hakkında.? Evet, ve önde ARB!

7. Jyrays

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? CJ'de 1250 kg! ;)
  8. Jyrays

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Usta daha fazla çamur yoktu mu? Oralarda kartal bile geçer! ;)
  9. Jyrays

Ynt: Kaynaklı Differansiyel Hakkında.?

10. Jyrays

Ynt: Kaynaklı Differansiyel Hakkında.? bir kaç yere video yükledim buraya! ;) http://vid348.photobucket.com/albums/q336/aksimsek/Rollover.flv

11. Jyrays

Ynt: Kaynaklı Differansiyel Hakkında.? Öyle düsün, dik yokuş yukara, 4x4 kullanmak gerekir, sonra yukarda 90 derecee dönmek gerekiyor... ön 100% olduğun anda araç düz gidiyor ve sen araayla beraber :D Bunun için ön kilit her zaman kendine kontrol etmek gerekir... %99 böyle!
  12. Jyrays

Ynt: Kaynaklı Differansiyel Hakkında.? inan beni, öyle olamaz! ;) Sen nasıl araba kullanmak istiyorsun???

13. Jyrays

Ynt: Kaynaklı Differansiyel Hakkında.? 4x4 konuma araç hiç dönmez... düz gitmek istersen olur! ;) arkaya full-floating ve hub, o zaman kılıt kaynaklı olabilir, öne asla!
  14. Jyrays

Ynt: Kaynaklı Differansiyel Hakkında.? Yok, DANA 44 :D Ve Superswamper 38 inch!
  15. Jyrays

Ynt: Kaynaklı Differansiyel Hakkında.? Sadece arazı kullan olur, benim Wagoneer Arka dif 8 sene kaynaklıydi... :D Arka ve ön yaparsa hiç dönmez, onun için öne ARB...

16. Jyrays

Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi (21 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi (21 Mart 2009) Dizel daha ekonomik için söylemedim... Daha yüksek tork, daha az elektrik problem... Ve dizelden güzel ses çikartabilirsin. ;) Tabii ki benim CJ kadar iyi değil, ama ::)
  17. Jyrays

Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi (21 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Trabzonsuyu Off-Road Gezisi (21 Mart 2009) Cağri, neden dizel koymuyorsun?
  18. Jyrays

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Kardeşim çamur olay bitti! Onun için senin Suiza sanki çamur üstünde gidiyor. Bende 3 hafta önce 4 km 3 saatte gittim, bu hafta sonu aynı yol "sokak" motorla kolay gittik...

19. Jyrays

Dünya Şampiyonları Türkiye'ye Geliyor !..

Ynt: Dünya Şampiyonları Türkiye'ye Geliyor !.. Foto yok, hissetmeden zaten olmuyor... o ses!
  20. Jyrays

Dünya Şampiyonları Türkiye'ye Geliyor !..

Ynt: Dünya Şampiyonları Türkiye'ye Geliyor !.. ehh, daha yok mu?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri