Arama sonuçlarınız

1. windyhill

Karavan İle İran Ve Umman

Çok teşekkür ederim taner kardeşim dönüş yolunda o bölgeden geçmeyi düşünüyoruz

2. windyhill

Selam arkadaşlar tahrandan Temennileriniz için cok teşekkür ederim,aldığımız irancel kartı ile ancak birkaç defa internete bağlanabildik maalesef irancel havlu attı))) bu nedenlede sizlerle paylaşımım şimdilik dar bir cerçevede kalmakta,şu anda tahranda yaşıyan iranlı eski bir arkadaşımın...
  3. windyhill

İran

Ynt: İran Merhaba Shary Cevabınız için çok teşekkür ederim yarın buradan ayrılmayı düşünüyorduk fakat sizinle Görüşmek için yarında burada kalabiliriz tabiiki müsait olursanız,internet ağır olduğu için Bu yazımın size ulaşmadığını düşünerek özel ileti bölümünden size tekrar mesaj gönderdim...

4. windyhill

İran

Ynt: İran Merhaba shary Yazılarınızın bir bölümünü okudum teşekkürler aydınlatıcı bilgiler vermişsiniz, şu anda Tebrizdeyim bu seyahat için türkiyeden iki arkadaş karavanla çıktık iranda uzun süre Seyahat etmeyi düşünüyorum,bugün iranda dördüncü günümüz gümrük hariç hiç bir sorunla...
  5. windyhill

Çok teşekkürler

6. windyhill

Teşekkür ederim saygılar

7. windyhill

Selam arkadaşlar Tebrizden Gümrükte yine sıkıntılar yaşadık bunların detaylarını daha sonra yazmak istiyorum gece bazargana geçtik ve mazotu doldurduk( 74 litre mazota 27 bin tümen ödedik karşılığı(sadece 9.5 dolar)dokuzbuçuk dolar)iran vatandaşının aynı litredeki mazota ödediği para dört dolar...
  8. windyhill

Selamlar tebrizden güngör bey ,internet burada sıkıntılı yazı ve fotoğrafları eklemeye çalışacağım saygılar.
  9. windyhill

Temennileriniz için çok teşekkürler saygılar, tebrizden selamlar

10. windyhill

Teşekkür ederiz saygılar

11. windyhill

Merhaba seyahatsever arkadaşlar gürbulaktan Bu seyahate çıkarken hedefi umman olarak düşündüm seyahati seven bir arkadaşımla yola çıktım,irana daha evvel üç defa gitmiştim. Fakat karavanla bu rotaya ilk seyahatim,internetten vizeleri araştırdım umman vizesi gümrük kapısından alınabiliyor...
  12. windyhill

Hedef Karavan ile St. Petersburg

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Hoş bulduk teşekkürler

13. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Biz teşekkür ederiz saygılar
  14. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Teşekkürler saygılar
  15. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Hoşbulduk biz teşekkür ederiz selamlar

16. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Ben teşekkür ederim saygılar
  17. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Selam arkadaşlar Seyahatimizi bu yazıyla noktalamak istiyorum,akşam üzeri minske girmemize rağmen trafik yoğunluğu yoktu şehirin orta yerinden geçen bulvar dört gidiş dört geliş yaya yürünemeyecek kadar uzundu,bulvarın iki tarafında tarihi binalar...
  18. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Merhaba Rusya ve diğer ülkelerde kamp yerlerine girmedik bu konuda hiç bir bilgim yok özür. özellikle ukrayna ve rusyada park yeri bulmakta hiç zorlanmadık st peterburg'da dahil genellikle şehir merkezlerinde kaldık hiç bir sorunda yaşamadık. saygılar selamlar

19. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Minsk fotoğraflar
  20. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Merhaba Ergun bey temenniniz için teşekkürler mesleğim itibariyle 1998 yılında kara yolu ile Rusyanın sibirya bölgesine gitmiştim (novoroskiden 4000 km civarı olan surguta) geceleri yolculuk yapmamıştık güvenlik açısından ogünün rusyasıyla bugünün rusyası...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri