Arama sonuçlarınız

1. windyhill

Karavan İle İran Ve Umman

foto

2. windyhill

foto
  3. windyhill

foto

4. windyhill

Birleşik arap emirlilkleri Adeta çölde yaratılan bir cennet özellikle dubai abu dhabi ve sharjah ,halkını izole etmiş lüx araçlarında akşam üzeri alışveriş merkezlerinde sahillerde ve parklarda piknik yaparken görebiliyorsunuz çarşafın kadına yakıştığını bu ülkede gördük ülkemizdeki türbanın...
  5. windyhill

foto

6. windyhill

foto

7. windyhill

foto
  8. windyhill

foto
  9. windyhill

Selam arkadaşlar Alanyadan İran,Birleşik arap emirlikleri,Umman seyahat yazılarımızı bu yazıyla noktalıyorum. Seyahatimiz yaklaşık dört ay sürdü. Toplam yaptığımız km gürbulak çıkış gürbulak giriş 10435 km iran 6500 km dubai 1235 km umman 2700 km. Bu seyahatin bizde bıraktığı iyi ve kötü...

10. windyhill

Teşekkürler itfaiyeci kardeş hoşbulduk ,mail adresim ferhatbademli@gmail.com sormak istediklerin varsa bana yaz selamlar

11. windyhill

Bazargan gümrüğünde karayollarındai görevliler ve gümrükteki adamları resmen kumpas kurmuşlar karayollarındaki görevliyle geçiş parasının neden bu kadar yüksek olduğunu sordum verdiği cevap ise iranda mazot ucuzmuş onun için yol parası aldıklarını söyledi ve bana 773 euroluk bilgisayar çıktısı...
  12. windyhill

Çok teşekkür ederiz hoşbulduk selamlar saygılar

13. windyhill

Merhaba mert bey teşekkürler hoşbulduk,tabiiki iranın turizm ve turistle hiç işi yok turizm için çabalarıda yok,bizde meşhur söz var bilirsiniz yakalanan kısrak harmanı döver iranda geçerli olan olay bu. Fakat halk her konuda yardımcı ve samimi güzel olan tarafı bu. selamlar
  14. windyhill

Sağ olun teşekkür ederiz hoşbulduk, selamlar saygılar
  15. windyhill

Selam halil kardeş,teşekkürler hoşbulduk

16. windyhill

Teşekkür ederiz hoşbulduk evet iran gerçekten çözülmez bir muamma,dubai vizesindede yaşadığımız problem muscat konsolosluğundan gerekli bilgiyi alamadığımızdan kaynaklandı. tabiiki sonuç ve değerlendirme yazısınıda yazacağım. Selamlar saygılar
  17. windyhill

Teşekkür ederiz İlhan bey hoş bulduk
  18. windyhill

Teşekkür ederiz hoşbulduk ,sizede keyifli ve sağlıklı geziler diliyorum selamlar saygılar.

19. windyhill

Teşekkür ederiz hoşbulduk saygılar.
  20. windyhill

Teşekkürler hoşbulduk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız