Arama sonuçlarınız

1. windyhill

Karavan İle İran Ve Umman

Gümrük sahasından geri dönme şansımız maalesef yoktu,diğer gümrüklerde bu sorunların belki yaşanmıyacağını düşünüyorum,fakat bu sorunları yaşadığımız zaman urumiyedeki arkadaşı telefonla aradım araştırıp bize verdiği bilgi ise 400 dolara kadar yol parası alınabildiğini söyledi. Çek karavancılar...

2. windyhill

Mollalar ülke yöetiminde olduğu sürece ülke insanlarının dünya ile tanışıp kucaklaşmalarının mümkün olmadığını gördük yer altı ve yer üstü zenginliklerini ülke insanlarının refahı için hiç bir zaman kullanmayı düşünmediklerinide bu ülkeyi gezdiğiniz zaman görüyorsunuz. Gümrüktek karşılaştığım...
  3. windyhill

foto

4. windyhill

foto
  5. windyhill

Son fotolar

6. windyhill

Dün sabah gümrüğe gittiğimizde ödemeyle ilgili hiç taviz vermiyen görevli farklı bir davranış içinde olduğunu farkedince 400 dolar para ödiyebileceğimi belirttim birgün evvel irandaki arkadaşlarla bu konu ile ilgili telefon görüşmelerimdende rahatsız olmuştu. Maalesef iran çıkışındada 400 dolar...

7. windyhill

O geceyi bazarganda gümrüğe yakın bir yerde geçirdik beş mart sabahı gümrüğe girdik girişte karayolları görevlisi bizi evrak yaptırmamız için karayolları binasına yönlendirdi. Girişte karşımıza çıkan aracımızın mazotlu olduğu için 270 euro rüşvet vermek zorunda kaldığımız yol parası yine...
  8. windyhill

iran foto
  9. windyhill

iran foto

10. windyhill

iran foto

11. windyhill

iran foto
  12. windyhill

fotoğraflar

13. windyhill

Bir mart öğleden sonra bandar abbasa 800 km civarı olan kermanşaha geldik diğer şehirler gibi trafik karmaşası olan bir şehir, park yeri bulmakta biraz zorlandık etrafı kapalı girişi dar bir yer olan park yeri bulabildik. Bu şehirin de diğer şehirlerden pek farkı yoktu trafik karmaşası bol yol...
  14. windyhill

iran
  15. windyhill

60 YAŞINDA SIRT ÇANTASI İLE İRAN, PAKİSTAN, HİNDİSTAN GEZİSİ

Ynt: 60 YAŞINDA SIRT ÇANTASI İLE İRAN, PAKİSTAN, HİNDİSTAN GEZİSİ Hayırlı yolculuk iyi ve sağlıklı seyahatler diliyorum. İranda internet sıkıntılı kredi kartı iş görmüyor selamlar.

16. windyhill

Karavanı gümrükten çıkarıp şehirdeki arkadaşımızı ziyaret ettik ,havanın sıcak ve güneşli olması nedeniyle qeşm adasına gidip bir hafta daha kalmaya karar verdik adadan gelen daha evvel tanıştığımız arkadaşlarla yola çıktık. Bandar abbasa 50 km civarı olan iskeleye gelip evraklarımızı yaptırmak...
  17. windyhill

iran
  18. windyhill

Selam arkadaşlar Dubai ve umman denizi ve sıcağından sonra erzurumun eksi 16 olan havası hiç iyi gelmedi ama rakının lezzeti çok müthiş geldi)))) iranda yazdığım yazıları eklemek istiyorum. SELAM ARKADAŞLAR İRANDAN Gece saat on civarı sharjahtan hareket eden gemi 25 şubat pazartesi sabah saat...

19. windyhill

Selam güngör bey e vize ile birleşik arap emirliklerine sorunsuz girdik
  20. windyhill

photo

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız