Arama sonuçlarınız

1. windyhill

Karavan İle İran Ve Umman

Selam arkadaşlar Muscattan Dün muscata geldik birleşik arap emirlikleri vizesi alıp bir süre dubai ve diğer şehirlerde kalıp İran üzeri Türkiyeye dönüş yapmak için. Bu sabah vize için birleşik arap emirlikleri konsolosluğuna gittik ne gariptirki konsolosluktaki görevli sadece diplomatik...

2. windyhill

Selam arkadaşlar Sur şehrinden yola devam ettik yola geç çıktığımız ve programımız olmadığı için 150 veya iki yüz km yol aldık geceyi geçirmek için kaldığımız şehir yakınındaki park yerinde yanımıza gelen ummanlılarla muhabbet esnasında masirah adasının ismi geçti çok güzel ve ummanın en büyük...
  3. windyhill

Selam arkadaşlar ummandan Bugün bu ülkedeki on yedinci günümüz Muscattan otobandan gelindiği zaman iki yüz km olan sahil yolundan 250 km olan Sur şehrinde sahil yolundan geçerken tesadüfen gördüğümüz Türk restaurantının parkında ikinci günümüz ,yerel saat 12,15 hava oldukça sıcak karavandaki...

4. windyhill

Merhaba Suudi arabistan vizesini araştırmanızda yarar var,karayolu ile uzun süreli değilde yetmiş iki saat transit vize verildiğini öğrendim,fakat karavanla dubai ve umman kadar rahat seyahat ve konaklama imkanı olabilirmi bilemiyorum. saygılar ferhat yılmaz
  5. windyhill

umman fotoğrafları

6. windyhill

Hedef Karavan ile St. Petersburg

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Merhaba özgür kardeşim evet çanak antenimiz netaydı fakat Rusyada genelde randımanlı çalışmadı sadece trt kanallarını seyredebildik st petersburgda ise hiç görüntü alamadık. selamlar Ummandan,ferhat yılmaz

7. windyhill

Hedef Karavan ile St. Petersburg

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Selam ve saygılar bizdende Ummandan
  8. windyhill

Selam kardeşim Ummandan,faydalı olabildiysek ne mutlu bize bol seyahatli ve sağlıklı yaşam diliyorum saygılar.
  9. windyhill

Selam Tugay kardeşim maalesef doğru söze ne denir, temnnileriniz için teşekkür ediyoruz. selamlar

10. windyhill

Ben Yemen Sana konsolosluğundan turizm içerikli bilgi istemedim maalesef, sadece Yemene karayolu ile seyahatin güvenli olup olmadığı hakkında bilgi istedim. Bu bilgiyi nasıl ve nereden temin edebilirdim? internetten bu konuda sağlıklı bilgi edinemedim.

11. windyhill

Maalesef konsolukların vatandaşla ilgisi hiç yok onların asli görevi belli, iktidara yaranmak, Temenniniz için çok teşekkür ederiz,telefonla aramadım bundan sonrada aramayı düşünmüyorum saygılar
  12. windyhill

Maalesef kardeşim bizim ülkemizde herşey tersine işliyor şahsiyetli insanlar siyasette yoklar en büyük kaybımızda bu değilmi?

13. windyhill

kısmet mdrm buradan yemene geçmeyi düşünüyorum mucattan vize alabilirsem selamlar
  14. windyhill

Selam arkadaşlar Maalesef yurtdışında türk vatandaşı olarak bizim hiç bir zaman sahibimiz olmadı,bir ingiliz ,alman,italyan,ve bu gibi ülkelerin konsoloslukları vatandaşının sorunları olduğu zaman gümrüğe kadar gelip sorunu çözdüklerine ben şahit oldum,bizim bu gibi ülke vatandaşlarından ne...
  15. windyhill

Selam Ummandan Buradan yemene geçip şehitlerimizin mezarlarını ziyaret etmek istedim fakat yemen sana konsolosluğuna iki defa mail gönderdiğim halde cevabını alamadım son gönderdiğim yazıyı buraya kopyalıyorum ve sizlerin değerlendirmesine bırakıyorum ve tabiiki lanet olsun diyorum...

16. windyhill

Selamlar saygılar bizdende
  17. windyhill

Vay müdürüm saygılar İyi gidiyor sağ olasın hava güzel deniz güzel sanada tavsiye ediyorum buraları kış aylarında Oğuz müdürüm muscatın 40 veya 50 km aşağısında bir sahildeyiz. Selamlar orhan müdürümede
  18. windyhill

Selamlar gökhan kardeş Muscattan Kamping arayıp sormadık, zaten dubaide gördüğümüz sadece iki fransız karavancı birleşik arap emirlikleri ve ummanda karavacılık hiç yok sadece sharjahta park halinde bir tane karavan gördük. Karavan için müsait park yerleri çok fazla özellikle dubai cumeyra...

19. windyhill

Selamlar Burak kardeş sadece how are you ne var you muhabbeti))) hurma kahve ikramı Sağ olsun ummanlılar bayağı misafirperverler bu konuda.
  20. windyhill

photos near muscat

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd