Arama sonuçlarınız

1. windyhill

2008 Yılı Norveç Gezisinde çekilen Karavan Ve Ev Resimleri Arşivim

Ynt: 2008 Yılı Norveç Gezisinde çekilen Karavan Ve Ev Resimleri Arşivim Abucam kardeşim Paylaşımınız için çok teşekkürler,doğa gerçekten harika fotoğraflar insana huzur veriyor,haziran temmuz ağustos aylarında keyif alınacak yerler. 2013 yaz programım bu rota olacak kısmet olursa. Umman...

2. windyhill

Karavan İle İran Ve Umman

Selamlar Muscattan Mustafa kardeş tabiiki bu rotada sıkıntılı anlar yaşadık iran ve sharjah giriş gümrüğündeki gibi, seyahat devam ettikçe yaşanılan sıkıntılar unutuluyor birleşik arap emirliklerinde özellikle dubaide keyifli günler geçirdik buna ummanda dahil kış aylarını geçirmek için bu iki...
  3. windyhill

Evet iranın mazot için para uygulaması gerçekten ilginç tabiiki rüşvet ve belgesiz,tedirginliği bandar abbas çıkış gümrüğünde yaşadık acaba iranda yaptığımız km karşılığı para alacaklarmı diye fakat ilginç olan bu olay bu gümrükte hiç gündeme gelmedi. Adeta çözülmez bir muamma,selamlar ummandan

4. windyhill

photos
  5. windyhill

Selamlar Muskattan Dün öğleden sonra muscata geldik şehir girişinde carrefurun olduğu city center parkında Bir kaç saat mola verdik alışveriş merkezini dolaştık bir çok alışveriş yerinin ve büyük bir carrefour mağazasının bulunduğu fazla yoğun olmıyan bir yer, genelde umman'da sakinlik göze...

6. windyhill

Selamlar ummandan Tabiiki bandar abbas dan sharjaha geçebilirsin belki geçiş fiyatı bizden daha düşük olabilir,dubai vizesi bandar abbastan turizm acentası aracılığıyla alınabiliyor fakat acentalar vize konusunda bize çok farklı fiyatlar verdiler araştırmanda yarar var. Bandar abbastan daha...

7. windyhill

Sağ ol Burak kardeş inşallah rakıyıda bursaya dönüşte beraber içeriz, yeni karavanın hayırlı olsun aydına selam
  8. windyhill

Her iki gümrük kapısınıda çok rahat geçtik,dubai gümrüğünde vizemizin tek girişli olduğu İçin dönüş vizesini nereden alacağımızı sordular,dubaide konuştuğum fransız karavancı Dönüş vizesini gümrükten aldığını söylemişti,ben de gümrük polisine bunu belirttim vize Hakkında telefonla konuştuktan...
  9. windyhill

dubai fotoğrafları

10. windyhill

Selam arkadaşlar hedefimiz olan ummandan Dün öğleden sonra ummana giriş yaptık ,birleşik arap emirliklerinde farklı arazi yapıları gördük Ajman şehrinden sonra Ras al khaimah şehrinde, arap körfezi sahilinde olan bir şehir,sahilde çarşıya yakın geniş bir park yerinde kaldık burada ilgimizi...

11. windyhill

Tesekkurler mustafa kardes dubaiden selamlar
  12. windyhill

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Geçmiş olsun kardeşim

13. windyhill

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Kış aylarını ve kar sevenler için çok güzel görüntü )))) ama ben kış aylarını hiç sevmiyorum selamlar
  14. windyhill

Fransız bandar abbastan sharjaha geçmiş ve aynı gün gümrükten çıkmış bizim şanssızlığımız geminin perşembe saat üç de limana gelmesi diye düşünüyorum.karavan ve kendileri için bin dolar ödemişler sharjahtan ummana geçmişler bir ay orada kalmışlar ummanın çok güzel ve güvenli bir ülke olduğunu...
  15. windyhill

SELAMLAR İki dubai cumeyra sahilinde ikinci günümüz şansımıza rastgele girdiğimiz sahile yakın bir yere park ettik. Dün akşam burada kalan eşiyle seyahat eden fransız karavancı ile sohbet ettik uzun süre türkiyeden kaldıktan sonra irana geçip bir ay iranda kalmış bazargan gümrüğünden giriş...

16. windyhill

Burası bu konularda çok rahat şortla gezmenin hiç bir problemi yok,ama iran bu konularda sıkıntılı bir ülke. Burada havalar çok güzel denizde çok temiz bugün burj el arab otelinin sahilinde günü geçirdik rus turistler çok yoğun selamlar.
  17. windyhill

TÜM DEPREMZEDELEE GEÇMİŞ OLSUN ,DEPREM ACILARININ YAŞANMAMASINI DİLİYORUM
  18. windyhill

photos

19. windyhill

Tabiiki bitecek birgün hocam fakat dubaide dünyanın heryerinden turist var,ve ben burada kafası havade gezen kendini birşey zanneden avrupalıların komplekse girdiğini gözlemledim. müthiş bir turizm potansiyeli yaratmışlar,araştırdım dubainin petrol gelirinin fazla olmadığını gördüm. iran adeta...
  20. windyhill

Bu bina abu dhabi al raha bölgesinde otel fakat daha açılmamış selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd