Arama sonuçlarınız

1. windyhill

Karavan İle İran Ve Umman

cok tesekkurler saygilar

2. windyhill

abu dhabi fotoğrafları
  3. windyhill

iran fotoğrafları

4. windyhill

Selamlar dubaiden
  5. windyhill

Sağ olun bundan sonra seyahatin daha keyifli olacağını düşünüyoruz selamlar

6. windyhill

Dubaiden,bizdende selam burak kardeş

7. windyhill

Dubaiden fotoğraflar
  8. windyhill

Selam Nihayet bugun ogleden sonra gumrukten karavani cikarabildik bugunde evrak kosusturmasi devam etti (280 dirhem gumruge odeme yaptik (75 dolar)civari. Yorgunlugumuz sahilde guzel bir park yeri bulup denize girdigimiz zaman sona erdi. Herhalde bundan sonra buralarinin keyfini karavanla daha...

9. windyhill

Selam Burak kardes ,burada iran gibi cuma tatil fakat calisma gunlerinde saat ikide heryer kapaniyor aksam uzeri saat beste esnaf isyerlerini aciyor ama resmi kurumlari bende cozemedim saat besten sonra calisiyorlarmi bilemiyorum. Karavanda gunes panelimiz olmasaydi herhalde perisan olacaktik...

10. windyhill

Maalesef bugunde gumrukten karavani cikaramadik umidimiz yarina kaldi arabin meshur sozu var onu soylediler bukra insallah. Isin zor olan tarafi karavandan hic bir esyamizi alamadik musaade etmediler uzerimizde olanla kaldik. Bandar abbasta dubai dobusu tekrar gemi bilet fiyatlarini...
  11. windyhill

Amerika'da Karavanla Seyahat Hakkında Yardım Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: Amerika'da Karavanla Seyahat Hakkında Yardım Görüş ve Önerileriniz? Tekrar merhaba burak kardesim Gonlunde yatan en guzel karavani yaptirmani diliyorum,donuste tanismak gorusmek dilegiyle selamlar. ferhat yilmaz

12. windyhill

Sag ol Burak kardesim moral bozmak yok tabiiki bugun hava guzeldi bol bol yuzduk gunu degerlendirmis olduk selamlar dubaiden.
  13. windyhill

Selam arkadaslar dubaiden nihayet dubaiye karavanla gelebildik ,dun bandar abbasta sabah sekizde basladigimiz islemler aksam sekizi buldu oldukca yorucuydu liman sehirin bir basinda plaka'yi teslim edecegimiz yer diger basinda sehir trafigi ise tam bir rezalet sag olsun iranli arkadasin...
  14. windyhill

Amerika'da Karavanla Seyahat Hakkında Yardım Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: Amerika'da Karavanla Seyahat Hakkında Yardım Görüş ve Önerileriniz? selam kardesim hic arastirma yapma karavancilik hobin varsa ben kimseye soz vermedim 2013 de hindistana gidebiliriz dondugumzaman kahveni icmek isterimm hindistanla ilgili arastirmalarina basliyabilirsin saygilar ferhat...

15. windyhill

seyahatlerde olumsuzluklar tabiiki oluyor seyahati sevdigin zaman bunlari asiyorsun ve hatta zamanla keyif aliyorsun. Bir hafta evvel dubaiye geldik karavani iranda biraktik burada 14 gun kalip irana geri donduk fakat seyahat baslangici buraya karavan gelip ummana devam etmekti bazi sebepler...
  16. windyhill

Selamlar bizden burak kardesim dubaiden yeni yilinizi kutlarim saglikli ve mutlu yasam dilerim Seyahatler cok guzel ve keyifli tabiiki karavanla olunca daha keyifli oluyor
  17. windyhill

Temennileriniz icin tesekkurler,haklisiniz havalarin soguk olmasi bizi donmekten vazgecirdi bugun pasaportlari vizeye verip carsamba gunu tekrar karavanla dubaiye gececegiz dubai karavan seyahati icin Cok guzel ve uygun bir ulke,her sehirde ve sahillerde musait park yerleri cok fazla seyahate...

18. windyhill

Saygi ve selamlar bizdende
  19. windyhill

Temennileriniz icin tesekkurler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız