Arama sonuçlarınız

1. windyhill

Hedef Karavan ile St. Petersburg

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg

2. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Selam arkadaşlar rusyada son günümüzü belarus sınırına 50 km kala bir kasabada geçirdik öğleden sonra yola çıktık vizemiz gece saat 24.00 itibariyle başlayacağı için acelemiz yoktu,gümrüğe yakın bir yerde zaman geçiririz diye düşündük.bir süre yol gittikten...
  3. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg teşekkürler sağ olun

4. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Teşekkürler
  5. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Merhaba güngör bey temenniniz için teşekkürler, kievde belarusu yazdım fakat ekliyemedim şehir merkezinde kaldık internet fena değildi genelde ukraynada internet çok zayıf tekrar deneyeceğim. saygılar

6. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Belarus vizesine iki kişi için yüz dolar ödedik fakat şansımıza rüşvet ve ceza ödemedik belarusta radarlara dikkat edip şehir içinde hata yapılmadığı zaman sorun olmuyor. İnternet imkanımız olmadığı için yazamadım saygılar

7. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Selam arkadaşlar Bugün öğleden sonra st petersburg'dan ayrıldık kaldığımız dört günün üç günü yağmurlu geçti havada serin sayılırdı ama keyifli zaman geçirdik sayılır, gezilmesi ve görülmesi gereken düzenli adeta açık hava müzesi gibi temiz bir...
  8. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg st petersburg hermitaj müzesi
  9. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg evet müzeye girmek için sıra bekliyenler

10. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg petersburg fotoğrafları

11. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg St petersburg fotoğrafları
  12. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Temenniniz için çok teşekkür ediyorum bugün hava yağmurlu,otobüsle şehir turuna çıktık şehir adeta bir müze görünümünde

13. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Temenniniz için teşekkür ederim,bugün aynı ebatta çektiğim fotoğrafları ekliyedim bazen hiç problem olmadan ekliyebiliyorum bazende maalesef dosya ebadınız büyük diye yazı çıkıyor eklemiyor
  14. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg selam değerli hemşerim petersburgdan karavancılığımın beşinci senesi istediğim karavan marşına bastığım zaman dünyanın öbür ucuna gedeceğim bir karavan olmalıydı eski karavanım bu kaliteye sahip değildi sağ olsun aydın kardeşim bu kalitede bir karavan...
  15. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg

16. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg VE ST PETERSBURG edirneden 500 km bulgar,650 romen,3200 ukrayna 1650 km rusyada toplam 6400 kilometrelik yolculuktan sonra anlatılmasını nasıl yapabiliriz diye düşündüğümüz yerdeyiz bu şehri henüz beş saatte bir caddesini gezebildik şehri yaptıran deli...
  17. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum tabiiki işimize yarayacak
  18. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg selam kirişi şehrinden Dün trafik yoğunluğundan maalesef erken denecek saatte parka girdiğimiz için bugün sabah erken yola çıktık trafik yine yoğun adım adım ilerliyordu st petersburga 350 km yolumuz var,petersburga 80 km kala 40 km içeride olan kirişi...

19. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg selam arkadaşlar moskova st petersburg yolundan dün öğleden sonra moskovadan çıktık,moskova şehir planlamasıyla tarihi binaları,geniş yolları yeşil alanlarıyla içinden geçen nehiriyle muhteşem bir şehir. metrosunu anlatmaya ise kelimeler yetmez,kızıl meydan...
  20. windyhill

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg selam arkadaşım teşekkür ederim, bizim amacımız moskovayı şöyle bir dolaşmaktı baştada belirttiğim gibi hedefimiz st petersburg, bugün moskovadan çıktık tabiiki noskovayı gezmek için herhalde herhalde iki hafta gerekir diye düşünüyorum,müzeleri st...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri