Arama sonuçlarınız

1. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Değişik kareler.

2. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Kahvaltı edecegimiz yerleri aksam titizlikle sectik. Kamp dışı zamanlar bulasık cikip su harcamayalim diye istemeye istemeye kagit tabak kullandık.
  3. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Biraz daha foto

4. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Sokakağzı Assos'tan bir kare. Omer Sak çekti.
  5. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Evet bir aylık tatilimizi bitirdik. Bilenler bilir. Bu benim 4. oyuncagim. Biraz tespitlerim olustu bu karavanla ilgili onlari paylasmak isterim. İlki ve en onemlisi yalıtımından midir nedir, bu karavan inanilmaz serindi. Hatta bir keresinde panelleri temizlemek...

6. insel

Benim Karavanım İveco 10.2

Ynt: Benim Karavanım İveco 10.2 Sonunda konuyu buldum ve okudum. Huseyin Abinin karavanı. Sadece karavanı degil buyuk bir gezi mirasinı da devraldiniz. Bu mirasi yüklenebilecek en uygun cift sizdiniz. İyi ki siz aldiniz. Gule gule kullanın.

7. insel

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Konu bagimsiz bir topikte acilinca aşağıdakini yazmistim. "Bu konu biraz alengirli. Moderator kanimca itiraz da edecektir. Satici istedigini, alici verebildigini söyer. Uyarsa satiş olur. Kimse karisamaz. Fazla isterse satilmaz...
  8. insel

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) Yav kapama hemen. Kim aldı kaca aldı? Uzuldum yav. Seiviyordum murtezayı...
  9. insel

Karavanda Klima Konforu?

Ynt: Karavanda Klima Konforu? Buldum. http://www.korkmazsogutma.com.tr/UrunPages/ks300.aspx Hergun frigo yemek isteyenler icin iyi bir cozum olabilir. :)

10. insel

Karavanda Klima Konforu?

Ynt: Karavanda Klima Konforu? Bu aletin linkini koyun. Sanirim biri turkiyeye getirmis. Bir bakalim. İlgnc olabilir. Ve tabii kurtarici da. Araba calismazken mazotla calisan klima. Valla iyiymis.

11. insel

Amonyaklı Buzdolabına, Buzluk Ve 12-24vdc Compressor Uygulaması

Ynt: Amonyaklı Buzdolabına, Buzluk Ve 12-24vdc Compressor Uygulaması Maliyet hesabi.yapabilir misiniz? Ayrica belki uretime geçersiniz. Talip çıkacaktır.
  12. insel

Benim Karavanım Mercedes-Hymermobil

Ynt: Benim Karavanım Mercedes-hymermobil Merhaba tenteniz haayirli olsun. Sanirim Yunanistan'dan aldiniz. Ellerinde var miydi yoksa daha once siparis verdiniz mi? Takmak icin ekstra ucret aldilar mi? Ayrica kaca mal oldu size? Turkiye'ye girerken vergiyi geri alabildiyseniz o islemi nasil...

13. insel

Kasetli Tuvalet

Ynt: Kasetli Tuvalet Herkese tekrar merhaba. Pek ilgilenmediniz belliki çozümü pek olmayan sorular bunlar. Bugün sorun çözüldü. Sagolsun Cengiz Dostum sorunu cozdu ve halletti. Ona göre ufak bana gore buyuk bir sorundu. Once Cengiz'e sonra bana mailleriyle yol gosteren sizlere tesekkur ederim...
  14. insel

Kasetli Tuvalet

Gunaydin nasilsinız? Ben benim tuvaletle ugrasiyorum. Acip kapatan o yuvarlak zimbirti asagi kasetin centigini kaciriyor mu ne pek anlayamadim kontrol etmiyor. Yani tuvaletin dibindeki kapagi acip kapatamiyorum bunu cevirerek. Bundan anlayan biri var mi acaba? Biri belki biliyorsunuzdur. Bundan...
  15. insel

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bedava diyecegim kizacaklar. Onun icin sustum.

16. insel

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Valla kullanımı kolay. Ses var biraz. Hizi iyi. Sorunsuz. bulamadigim parcasi henuz olmadi. Ne ararsam buldum. Mercedesin 90 modeline gore daha iyi diyebilirim. Ama olmayan parcalari illaki vardir. Hidrolik direeksiyonn var...
  17. insel

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Haftasonu Siledeydik. Avd kampında denize doyduk. Ne varsa orada var. Yeşile de doyduk. Omer Sak dostuma fotolar icin tesekkurlerimle. Sevgiler
  18. insel

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) Ahmet Hakanı aradım. Debriyaj teli Sumela Manastırında kopmus ama hersey yoluna girmis simdilik.

19. insel

The Cozz Kamping; Kabakoz - Şile

Cozz Cozuttu Arkadaslar merhaba. Haftasonu ben ve 12 yasindaki oglum ile kardes olan iki arkadasım yani iki karavan Cozza gittik. Ortamda cim bile yok diye bosver donelim diye aramizda konusurken sahibesi hanım geldi ve hos besten sonra bize karavanda bayan var mi dedi. Bizde yok valla hanimlar...
  20. insel

Vw T2 Bus Camper

Ynt: Vw T2 Bus Camper Valla artık para versenizde bulamazsiniz, yok. Uzun suredir bu kadar eksiksizini gormedim. Tabii yakindan incelemek lazim. Fiyat maalesef normaldir. Bizim ulkemizde de neler satildi bu fiyatlara. Artik parası olanlar kimsede olmayan orjinallikteki arabaların değerini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri